2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu hafta yunus cavusa gittim burada en cok soylenen iki isimden biri. Ama hala sezaryeni kim yapacak emin deilm. Kimse ceraahi kismini soylemio . Su doktorun ameliyati iyi die falan
epidural mi genel anestezi mi düşünüyorsun? ilk gebelikte aldığım epiduralden sonra yaşadığım bel ağrısından dolayı çekiniyorum ama bebeğin ilk doğduğu anı da görmek istiyorum kafam karışık. genel anesteziden sonra kendine gelmek de uzun sürüyor 2 gün uykulu gezmek istemiyorum galiba yine göze alıp epidural sezeryan isteyeceğim
kizlar siyatik agrisi yasayan var mi ya benim sag tarafim tutulmus gibi oluyo saga donuk duramiyorum yada sirt ustu ozellikle aksamlari oluyo
ben de bu son günlerde bel ağrısı çok oluyor ve çok çabuk yorulup uzanmak ya da oturmak istiyorum

Kızlar kıyafet yıkama ütüleme valiz vs girişenler oldu mu ben biraz pimpirikliyyim ne düşünsem de kesin başıma gelir Herşey hazır başlamamak için zor duruyorum tecrübelilerden önerileriniz nedir. İlerleyen haftalarda çok zorlanırım gibi geliyor

üşenmesem başlıcam da önce dolapta yer ayarlama işelerini halletmem gerektiği için erteliyorum sürekli. bence başlanabilir artık

Ben her ne kadar daha fazla alsam da benim doktorum ilk 6 ay 6kg son 3 ay 6 kg dedi toplam 12 kg yani. senin de buna uygun görünüyor bence takma kafana diyet mi yapacakmışsın
yani diyet yapamam zaten alel acele beslenmelerim hep zararli bir sey yemiyorum da :) yani meyve falan severim kesemem. sagol canım :)

yani evet saglık olsun sag salim olsun da gerisi bos canım saglıgımızı etkilemeyecek boyutta olsun yeter bende o moddayım. Ilkinde de boyleydim aynı besleniyorum

cok sagol canım valla moral oldunuz tesekkur ederim :) di mi sonucta cok kilo ile hamile kalmadik normal gidisatimiz bence de

evet bende yuruyus yapiyorum elimden geldigince her gun zaten 10k adim atmis oluyorum illa is guc cocuk park derken

ahahah yaaa herhalde onlarda da bir uyarı mekanizmasi var baksaniza herkese ayni sey dnemis

cok sagol canım valla moral oldunuz tesekkur ederim :) di mi sonucta cok kilo ile hamile kalmadik normal gidisatimiz bence de
Aynen öyle canım çok kilo aldın denilecek bir kilo almamışsın. Bundan sonrasında hızlı alınıyor daha temkinli gidip 12 kg gibi bitirirsen mis

kesinlikle 4. ayda bitmisti kilolar inanılmaz hizli gidiyor emzirme vs derken

kizlar siyatik agrisi yasayan var mi ya benim sag tarafim tutulmus gibi oluyo saga donuk duramiyorum yada sirt ustu ozellikle aksamlari oluyo
Bende siyatik var canım. Kitleniyordum resmen 1 ay önce falan doktora gittim siyatik dedi egzersiz verdi ama hamileyken çok zor yapılacak haraketler o yüzden yapamadım açıkçası. Ara ara giriyor çok oturunca çok hareketli olunca falan değişiyor açıkçası. Baya da kitliyor beni ama yapacak bir şey yok maalesef

Canım kilo olayında söylenenlere çok takılmamak lazım. Tabiki ne kadar az kilo alsak o kadar iyi ama özel bir durum yoksa hamilelik sonuna kadar 12-15 kg hedef olsa max ve buna göre ilerlersek çiçek

Her şeyi düşünüp 7.ay ile birlikte hazırlıkları tamamlamakta fayda var diye düşünüyorum ben. İlk gebelikte 7.ay da her şeyim hazırdı. İyi ki de hazırmış 8aylıkken acil doğumum oldu

üşenmesem başlıcam da önce dolapta yer ayarlama işelerini halletmem gerektiği için erteliyorum sürekli. bence başlanabilir artık
Ben de dolap düzenlenecek diye aynı şekilde erteleyip duruyorum çalışıyorum bir de bu hafta sonu belki girişebilirim

Ben de dolap düzenlenecek diye aynı şekilde erteleyip duruyorum çalışıyorum bir de bu hafta sonu belki girişebilirim
yeni dolap almadım çünkü boş odada var bir tane büyük dolabımız içine nevresimleri ütülenecek kıyafetleri temizlik bezlerini fln koyuyordum. Onlara yeni yer bulup orayı bebişe hazırlamam lazım bakalım Ben de bu aralar girişmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…