2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

17 küsür çıkmıştı sürekli o cıvarda çıkıyor çok şükür yükselme olmuyor
İlaç mı kullandınız siz

Çok teşekkür ederim evet ben de bebişte iyiyiz çok şükür
Sevindim adına canm ben bi ara üşüyünce cıkmıstı canm kendiliğinden gecti ilac vermediler bana

Çok şükür battaniyeyi tamamladım💪🏻 Sürekli evdeyim, bir işte yapmıyorum 3 gün boyunca 1’er veya 2’şer saat vakit ayırarak oldu. Hızımı alamadım başka ne yapsam diye düşünüyorum. Sizlerden de bekliyorum hanımlar bitirenler son hallerini atsınlar böyle böyle birbirimizi gaza getirelim 🤭 Yalnız ben videolardaki yorumlara göre 48 ilmekle başladım 5 yumak ip gitti. Tam ucu ucuna yetti.
Ben de amigurumi ayıcık örmeye baslistim ama 3 gundur elime almadim simdiye biterdi ama cok tembellestim

Tekrardan çok geçmiş olsun bak çok şükür Rabbime iyiye gidiyor her şey 💐 daha da iyi olasınız, olalım inşallah 🥰 Bu arada canım benim bol bol sadaka verebiliyorsan vermeni tavsiye ederim. Hem kendin için hem bebişin için🥹 maddi manevi rahatlatıyor insanı..
Cok teşekkürler canım. Kanama tamamen bitse rahat edicem ama lekelenme şeklinde geliyor çok sinir bozucu huzursuz oluyorum 🥺

Çok şükür battaniyeyi tamamladım💪🏻 Sürekli evdeyim, bir işte yapmıyorum 3 gün boyunca 1’er veya 2’şer saat vakit ayırarak oldu. Hızımı alamadım başka ne yapsam diye düşünüyorum. Sizlerden de bekliyorum hanımlar bitirenler son hallerini atsınlar böyle böyle birbirimizi gaza getirelim 🤭 Yalnız ben videolardaki yorumlara göre 48 ilmekle başladım 5 yumak ip gitti. Tam ucu ucuna yetti.
Ayyy çok güzel olmuş benim bir yumak kaldı ya iki gündür okuldan çok yorgun geldim bitiremedim

Cok teşekkürler canım. Kanama tamamen bitse rahat edicem ama lekelenme şeklinde geliyor çok sinir bozucu huzursuz oluyorum 🥺
Doğru insan sürekli kontrol de etmek ister ama Rabbimin izniyle çok şükür atlattın canım, yavaş yavaş o da düzelecek ya sabır 💪🏻
Ayyy çok güzel olmuş benim bir yumak kaldı ya iki gündür okuldan çok yorgun geldim bitiremedim
Canım çok normal çalışan annesin💐Rabbim kolaylıklar versin, kendini yorma müsait olduğun zaman yaparsın ama bitince resmini bekliyoruz 🤭yeni fikirlere de açığım sırada ne varsa onu da yapalım☺️

Tazeyse nasıl zehirlendin ki acaba canım palamut serbest balıklar arasında çünkü
Allah Allah ya dokundu belki de midene
Ya ben kremadan bile zehirlenebiliyorum bazen transferden sonra da somon yemiştim ondan sonra da zehirlenmişim 😃 aldığım vitaminin içerisinde omega var balıkta yiyince acaba vücuda fazla mı geldi diye düşündüm bende 🤔 mümkün mü bilmiyorum ama tahmin sadece yada dediğiniz gibi bayattı ben farkedemedim

Çok teşekkür ederim 🤍
Sizede gecmiş olsun dikkat edin yediklerinize
Benim 17 çıktı sizin kaç çıkmıştı doktor o sonuç için birşey dedi mi bebeği falan etkiliyormuymus
Benimde 12 çıkmıştı kadın doğum acile gidip bebeklerde bir sıkıntı var mı diye baktırdım çok şükür iyilerdi kendi doktoruma da atmadım daha. Transfer sonrası da yine balıktan ben bi zehirlenmiştim değeri yine böyle çıkmıştı bu değerlerde bebeğe zarar vermez demişti doktorum bende bol su içerek atlatıyorum şuan süreci. Sen nasıl oldun daha iyi misin?

Canım cok gecmiş olsun iyisin dimi şimdi

Çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misiniz

Yaa çok geçmiş olsun..ben de yedim ama eşim tuttu tazeydi, çok şükür bir şey olmadı..bayat mıydı balık acaba
Kızlar Allah razı olsun sorduğunuz için çok teşekkür ederim 🥰 çok şükür iyiyim bugün tamamen attım gibi hissediyorum Rabbim bizleri de bebeklerimizi de korusun kollasın inşallah 😊

Yaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık 🥰🥰 sağlıcakla sevgiyle sar sarmala bebişini inşallah güzel günlerde kullanın 😊

Benimde 12 çıkmıştı kadın doğum acile gidip bebeklerde bir sıkıntı var mı diye baktırdım çok şükür iyilerdi kendi doktoruma da atmadım daha. Transfer sonrası da yine balıktan ben bi zehirlenmiştim değeri yine böyle çıkmıştı bu değerlerde bebeğe zarar vermez demişti doktorum bende bol su içerek atlatıyorum şuan süreci. Sen nasıl oldun daha iyi misin?
Cok geçmiş olsun deniz ürünleri tüketirken çok dikkat edin Hamilelikte insan ne yiyeceğine şaşırıyor vallahi
Benim doktor da bugün mesajıma döndü korkacak birşey olmadığını söyledi randevu saatını erkene aldığımı söyledim cumartesi günü gelin konuşalım içiniz rahat etsin bebeğe de bir bakalım dedi bende bol su ile atlatmaya çalışıyorum elimden başka birşey gelmiyor
Sağ salim hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alalım 🤲❤ bende bebekte iyiyiz cok şükür

Yaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık 🥰🥰 sağlıcakla sevgiyle sar sarmala bebişini inşallah güzel günlerde kullanın 😊
Amin Rabbimin izniyle hep beraber bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda🥰Teşekkür ederim canım tavsiye ederim çok eğlenceliymiş🤭Daha güzelleri sizlerin olsun💐
Kızlar bu arada babymall da çok güzel indirimler var bir şeyler almayı düşünüyorsanız bir göz atın derim
Bana kalsa neler alırımda işte daha erken diye kendimi zor tutuyorum

Cok geçmiş olsun deniz ürünleri tüketirken çok dikkat edin Hamilelikte insan ne yiyeceğine şaşırıyor vallahi
Benim doktor da bugün mesajıma döndü korkacak birşey olmadığını söyledi randevu saatını erkene aldığımı söyledim cumartesi günü gelin konuşalım içiniz rahat etsin bebeğe de bir bakalım dedi bende bol su ile atlatmaya çalışıyorum elimden başka birşey gelmiyor
Sağ salim hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alalım 🤲❤ bende bebekte iyiyiz cok şükür
Çok sevindim iyi olmanıza artık böyle düşe kalka gideceğiz doğuma sanırım 😃

X