-
- Konu Sahibi palm angels
- #20.441
valla kilomu okadar umursamiyorum ki bosver sende umursama er yada gec gidicek bi noktada suan mesela fazla diyo doktorum ama nasil veriyim kilo veremem yani mumkiiinatiii yoouuiikBen hamile kalınca sigarayı bıraktım yani sigara bırakma kilomla hamilelik kilom karıştıBen sanırım emzirirken diyet yapacağım bir şekilde çünkü psikolojim bozuldu artık
Ay demek hepimizin bambaşka ben de aynada görünce şok oldumBenim alt karından göğüse kadar var . 3 aydan sonra belirmeye başladı
Geçen hafta benim de çok ağrıyordu ama inanılmaz uykumdan uyandırdı uyutmadı sonra magnezyum‘a başladım çok çok iyiyim bu haftaKızlar bişey sorcam sizinde bacagınız agrıyomu ya ben resmen bazen ustune basamıyorum magnezyum eksıklıgındendır dedık ılaç verdı ama son bı kaç gundur bu sekılde sol bacagıma agrı vuruyo ya
Hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunBen de bu son kontrolde yeni bir doktora gittim. Ya doktorlar iyi de sezaryan yapacak birine karar vermem gerekio artik.
nasıl sabretmıssın bnm cocukta 7 yasında cok ıstıyodu kardes bız soyledık hemen :)Seninki kucukmus. Benm oglan 7 yasinda. Okuldan gelio biraz ilgileniyorm sonra esim gelince ona devrediyorm. Tabi bana cok duskun asla rahat birakmiobugun kardesi olacagini ilk kez soyledm . E beni sen uyutacaksin onu kim uyutacak dio
sizede gecmıs olsun cnm acıyınca gruba sormak ıstedımGeçen hafta benim de çok ağrıyordu ama inanılmaz uykumdan uyandırdı uyutmadı sonra magnezyum‘a başladım çok çok iyiyim bu hafta
hangı ılacı kullanıyosunuz magnezyum kaçlık pekıGeçen hafta benim de çok ağrıyordu ama inanılmaz uykumdan uyandırdı uyutmadı sonra magnezyum‘a başladım çok çok iyiyim bu hafta
Ben 68le hamile kaldım şu an 77yim boyum 165. İlk 4 ay hiçbişey yiyemedikten sonra mide bulantıları geçti ve dikkat etmeden yedim napayım ama bence sizinki gayet ideal bundan sonra biraz daha dikkat eder yürürüz sonra zaten doğumla emzirmeyle gidiyor diyo herkesKızlar ben 55 ile hamile kalmistim saglik ocagi olcumune gore 62 olmusum ptesi seker yuklemesi oncesi bakti. 25 haftalık su an boyum 170. cok kilo aldiniz yavaslayin dikkat edin vs bir dunya sey dedi. Zaten calisiyorum ilk cocuk surekli parka gotur oyna falan cok hareketliyim ama daha az yiyemem ya. Kendi doktorumda kontrolume daha 10 gun var bakalim ne diyecek
Ben 4. Ayımdan beri düzenli magnezyum kullanıyorum ama geceleri bacak ağrım çok oluyor bu gece mesela hiç uyutmadı desem yeridir ve yataktan kalkıp yere bastığımda ayak tabanlarım o kadar ağrıyor ki sanki 20-30bin adım atmışım gibi öyle bir ağrı.Kızlar bişey sorcam sizinde bacagınız agrıyomu ya ben resmen bazen ustune basamıyorum magnezyum eksıklıgındendır dedık ılaç verdı ama son bı kaç gundur bu sekılde sol bacagıma agrı vuruyo ya
hangı ılacı kullanıyosunuz magnezyum kaçlık pekı
Of aynısını bende cok yaşıyorum magnezyum kullanıyordum doktor günde 2 tane önerdi ama yine fayda etmiyor yaKızlar bişey sorcam sizinde bacagınız agrıyomu ya ben resmen bazen ustune basamıyorum magnezyum eksıklıgındendır dedık ılaç verdı ama son bı kaç gundur bu sekılde sol bacagıma agrı vuruyo ya
Ben magvital diye tek kullanımlık doz kullanıyorum birkaç gün idare ediyor beniOf aynısını bende cok yaşıyorum magnezyum kullanıyordum doktor günde 2 tane önerdi ama yine fayda etmiyor ya
Bu hafta yunus cavusa gittim burada en cok soylenen iki isimden biri. Ama hala sezaryeni kim yapacak emin deilm. Kimse ceraahi kismini soylemio . Su doktorun ameliyati iyi die falanHangi hastaneye ve doktora gidiyorsun
26 +1 benim de. 64 le başladım 73 oldum. Hergün dondurma yiyorum sanırım o yüzden aldımAyy ben de her gün oğlumu kreşe bıraktıktan sonra ( hafta içi ) yarım saat yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor hatta artık kilo almıyorumdur ya dedim kendime dün tartılma gafletinde bulundum 64 le gamile kalmıştım 74 olmuşum anlamadım bu işi vallahi26+1 oldum yakında koşacağım bu gidişle
1 aydan fazla sürdü ağrısı. Magnezyum fayda etmiyor diye düşündüm yine de 2 3 günde bir aldım. Soda içtim. Şimdi daha iyi.Kızlar bişey sorcam sizinde bacagınız agrıyomu ya ben resmen bazen ustune basamıyorum magnezyum eksıklıgındendır dedık ılaç verdı ama son bı kaç gundur bu sekılde sol bacagıma agrı vuruyo ya
Ben ilk doğumdan sonra emziren anne diyetleri var bir diyetisyenle online bir şekilde yapmıştım diyeti tavsiye ederim canım. Hem diyet yapıyorsun hem de sütün artıyor. Süt arttıran tarifler veriyorlar ve işe yarıyorBen hamile kalınca sigarayı bıraktım yani sigara bırakma kilomla hamilelik kilom karıştıBen sanırım emzirirken diyet yapacağım bir şekilde çünkü psikolojim bozuldu artık
Ben 68le hamile kaldım şu an 77yim boyum 165. İlk 4 ay hiçbişey yiyemedikten sonra mide bulantıları geçti ve dikkat etmeden yedim napayım ama bence sizinki gayet ideal bundan sonra biraz daha dikkat eder yürürüz sonra zaten doğumla emzirmeyle gidiyor diyo herkes
Ben 4. Ayımdan beri düzenli magnezyum kullanıyorum ama geceleri bacak ağrım çok oluyor bu gece mesela hiç uyutmadı desem yeridir ve yataktan kalkıp yere bastığımda ayak tabanlarım o kadar ağrıyor ki sanki 20-30bin adım atmışım gibi öyle bir ağrı.
Of aynısını bende cok yaşıyorum magnezyum kullanıyordum doktor günde 2 tane önerdi ama yine fayda etmiyor ya
Ben de 69-70 le başladım kilom da78-79 değişiyor boyum 175 doktor kilo alışın iyi dedi ama sanki böyle çok büyümedim gibi geliyor bana eşim de biraz daha kilo al diyor bence normal ama 15 kilo alarak bitirsem max. Çok sevinicem 28+5 oldu bugün. Ben de osetocare calsiyum magnezyumunu kullanıyorum çok memnunum günde 1 tane içiyorum nerdeyse 3.5 aydır içiyorum bir sıkıntım olmadı çok şükür doktorum vermişti. Bugün de tetanoz aşısının 2. Dozunu oldum ilki çok etkilemiştir ateş olmuştu ve sonra grip gibi olmuştum insallah bu sefer etkilemez korkuyorum valla. Bi de bu aralar bilinç altımdaki bebekle ilgili olarak korktuğun şeyleri görüyorum rüyamda ondan da çok etkileniyorum sizde de var mı böyle şeyler.26 +1 benim de. 64 le başladım 73 oldum. Hergün dondurma yiyorum sanırım o yüzden aldımevde de 16 aylık bebeğim var. Popom yer görmüyor sürekli dolaşıyoruz, yine de aldım.
1 aydan fazla sürdü ağrısı. Magnezyum fayda etmiyor diye düşündüm yine de 2 3 günde bir aldım. Soda içtim. Şimdi daha iyi.
Ayy günlerimiz bile aynı ben de aynı vallahi yarım gün kreşe verdim 30 aylık tam kalan yarım gün de park vs geçiyor peşinde koşuyorum aürekli ama yine de alıyorum anlamadım26 +1 benim de. 64 le başladım 73 oldum. Hergün dondurma yiyorum sanırım o yüzden aldımevde de 16 aylık bebeğim var. Popom yer görmüyor sürekli dolaşıyoruz, yine de aldım.
1 aydan fazla sürdü ağrısı. Magnezyum fayda etmiyor diye düşündüm yine de 2 3 günde bir aldım. Soda içtim. Şimdi daha iyi.