- Konu Sahibi LadyMorganas
Yarın gidip kan verecem dün verdim bugün vermeyeyim yarın vereyimSağlık ocağına Bi kan versene canım o kadar bekleme bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın gidip kan verecem dün verdim bugün vermeyeyim yarın vereyimSağlık ocağına Bi kan versene canım o kadar bekleme bence
Kızlar adet gecikmesinin 3 günü beta 973 cıktı nedır sizce durum iyi bi sayı
Bence güzel bir değerKızlar adet gecikmesinin 3 günü beta 973 cıktı nedır sizce durum iyi bi sayı mı
Amin inş hayırlı haberler alırızValla benim 2. Ama yinede doktordan cok burada herkes bilgisini paylaşarak daha çok öğreniyorsun inşallah sağlıkla gelir bize de ultrason fotosu atarsin
Ben halen adet olacakmışım gibi benimde 3+5 haftalığım ondan mı ama erken miğde bulantısı yaşamışsın canım inş devam etmez hoş ederse artık ilacıda var çok işe yarıyorGece boyu mide bulantısı karın ağrısı çektim arkadaşlar çok erken değil mi böyle şeyler icinn.. sizde nasıl durumlar? tahminen 5+3 deyim sat a göre hesaplandığımda böyle çıkıyor
aynen valla surekli tuvalete gitmekten yoruldum bunlar iyi gunlerimizTam yerleşseler sıkıntısız korkularımız gitse bir an önce her ağrıda tuvalete gitmekten yoruldum resmen
dogru diyorsun suan beta 200lerde ya iki hafta sonra gitmek istiyorum doktora ozaman belkide kalp atislarinida duymak nasip olur diyeBen hiç beta takibi yapmadım kaset test pozitife kadın doğuma gittim gördüm bu sefer pozitifi görünce kan vermeye gittim o da hem rutin olsun hem kadın doğum doktorum istiyor diye bence herseyim en güzelini doktor biliyor uygunsan direk doktora git hiç acabalarla kendi takibiyle kafa karışıklığı ve strese girme
tansiyonun kac canimKizlar merhaba, ben de 5 haftalik hamileyim. Dun doktora gittim, tansiyonum yuksek cikti. Sanirim ilac kullanmam gerekicek. Acaba benimle ayni durumda olan var mi aranizda, tansiyonu yuksek olup hamile kalan?
134/95 canim yuksek bayatansiyonun kac canim
bnm gebeligimin sonunda yukseliyor
Evet biraz erken başlamış ama benim bir arkadaşımda da öyle erken başlamıştı herkesin farklı ilerliyor. Benim bu sabah biraz midem kötüydü ama bulantı gibi değil tam, midem ağzımda gibi uyandım sanki umarım erkenden başlamıyoruzdurGece boyu mide bulantısı karın ağrısı çektim arkadaşlar çok erken değil mi böyle şeyler icinn.. sizde nasıl durumlar? tahminen 5+3 deyim sat a göre hesaplandığımda böyle çıkıyor
evet hamileyken yuksek normalde sınır 12/90 olmasi lazim hamilelerin134/95 canim yuksek baya
evet canim biliyorum ama simdi kendim olctum normal cikti, galiba ektra heycanlaniyorum olculecegi zaman blmiyorum, normalde yuksek mi degil mi. Merak ettim burda benim gibi olan var mi diye, nasil tedavi goruyor vsevet hamileyken yuksek normalde sınır 12/90 olmasi lazim hamilelerin
İlk hamileligimde hiç olmadı böyle şeyler.. her hamilelik farklıdır diyorduk değil miEvet biraz erken başlamış ama benim bir arkadaşımda da öyle erken başlamıştı herkesin farklı ilerliyor. Benim bu sabah biraz midem kötüydü ama bulantı gibi değil tam, midem ağzımda gibi uyandım sanki umarım erkenden başlamıyoruzdur
1500 üstü değerde kese görünüyor diye biliyorum son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor doktora gittiğinde tam tarih verecektirMerhaba tekrar. Reglin son gününden itibaren mi hesaplanıyor kesin olarak. Keseyi görmek için beta kaç olması lazım acaba ve kalp atısı
teşekkür ederiiizzz 5 hafta 2 gün beta:4027,97la gelsin kac haftalık beta
biz beta 4027,97 iken keseyi gördükMerhaba tekrar. Reglin son gününden itibaren mi hesaplanıyor kesin olarak. Keseyi görmek için beta kaç olması lazım acaba ve kalp atısı
Güncelleme yapayım, eşim dayanamadı bugün gittik. Karından ultrason ile keseyi gördü.Aynı değerlere benim doktorum hamilesin hayırlı olsun, şimdi görünmez, cuma gel dedi. Cuma bhcg değerim tahmini 1600 olacak eğer sağlıklı artar ise.