- Konu Sahibi LadyMorganas
Tam yerleşseler sıkıntısız korkularımız gitse bir an önce her ağrıda tuvalete gitmekten yoruldum resmenbnmde cok agriyo ozellikle aksamlari belim ve karnimdan rahatsiz oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam yerleşseler sıkıntısız korkularımız gitse bir an önce her ağrıda tuvalete gitmekten yoruldum resmenbnmde cok agriyo ozellikle aksamlari belim ve karnimdan rahatsiz oluyorum
Okudum senin yazdıklarını da bir şey kesin değilse hamile birine söylenmez ve başka doktorada gitmeni öneririm ve tabiki soylerim uumarım ikimizinde herkesinde bebeği sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza gelirSonucunuzu bildirirmisiniz burada benimde aynı dönemler durumumu açıkladım en azından sizin testlerle kıyaslarsam belki içime bi rahatlama gelir. Yada doktorun dediği doğrulanmış olur
Evet başka doktor için sıra aldım ama en erken 16 kasıma verdiler o kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Özel hastaneleri de araştırıyorum güvenilir bir doktor bulabilirsem gidicemOkudum senin yazdıklarını da bir şey kesin değilse hamile birine söylenmez ve başka doktorada gitmeni öneririm ve tabiki soylerim uumarım ikimizinde herkesinde bebeği sağlıkla mutlulukla kucaklarımıza gelir
Devletin kötü tarafı randevu bulmak neredeyse imkansız hangi şehirdesinEvet başka doktor için sıra aldım ama en erken 16 kasıma verdiler o kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Özel hastaneleri de araştırıyorum güvenilir bir doktor bulabilirsem gidicem
Ben hiç beta takibi yapmadım kaset test pozitife kadın doğuma gittim gördüm bu sefer pozitifi görünce kan vermeye gittim o da hem rutin olsun hem kadın doğum doktorum istiyor diye bence herseyim en güzelini doktor biliyor uygunsan direk doktora git hiç acabalarla kendi takibiyle kafa karışıklığı ve strese girmekizlar 31 ekimde betam 227 cikti cikti sizce tekrar kan vermelimiyim duzenli artis varmi yokmu diye
ilk gebeligim ikiz di beta cok 4 kati yukseliyordu doktororumda betadan ikiz olabilir demisti
Konya da yaşıyorum çok bildiğim bir şehir değil. Bir yıldır fln buradayız ve bu sürede ciddi doktor sıkıntısı yaşadım. Hastaneye gitmekte güvenilir doktor bulmakta büyük sorun buradaDevletin kötü tarafı randevu bulmak neredeyse imkansız hangi şehirdesin
Üzüldüm ve hiç bildirdiğim bir yer değil inşallah iyi bir doktora denk gelirsin dua etmekten başka yol yok belki burada konyada yasayan bilen biri denk gelirKonya da yaşıyorum çok bildiğim bir şehir değil. Bir yıldır fln buradayız ve bu sürede ciddi doktor sıkıntısı yaşadım. Hastaneye gitmekte güvenilir doktor bulmakta büyük sorun burada
Çok teşekkür ederim benim değerim düşük sizinkinden benim 539 du sizin 1000
Ama referans değeri içinde geç döllenme olmuş olabilir belki o yüzden değerde kesede görülmemiştirÇok teşekkür ederim benim değerim düşük sizinkinden benim 539 du sizin 1000
İnş öyledir ya birde çok tecrübesizim ilk hamileliğimAma referans değeri içinde geç döllenme olmuş olabilir belki o yüzden değerde kesede görülmemiştir
Valla benim 2. Ama yinede doktordan cok burada herkes bilgisini paylaşarak daha çok öğreniyorsun inşallah sağlıkla gelir bize de ultrason fotosu atarsinİnş öyledir ya birde çok tecrübesizim ilk hamileliğim
Teşekkür ederim benimde aklimda sehr hastanei var, ama.gataninda doktorlari iyi hastanesi pis diyolarHmm Sami Ulus dışında hepsine gidebilirsin gibi çok kötü bir hastane Dr keza çok kötü
Sami Ulus dışında hepsi olur gibi ama Sami Ulus hem hastane hem Dr çok kötü şehir hastanesine iyi diyolardı
Sonuna kadar bitmez ki yok ikili test yok detaylı ultrason yok tekmelemedi neden tekmeleriyle ay doğuruyor muyum diye bitmez bir çelişki yaşayacaz hiç merak etmeTam yerleşseler sıkıntısız korkularımız gitse bir an önce her ağrıda tuvalete gitmekten yoruldum resmen
Sağlık ocağına Bi kan versene canım o kadar bekleme benceEvet başka doktor için sıra aldım ama en erken 16 kasıma verdiler o kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Özel hastaneleri de araştırıyorum güvenilir bir doktor bulabilirsem gidicem
Evet sizin erken döllenme olabilir. Bir de regl döngüsü ile de alakalı tabi benim döngüm uzun hep 35-36-38 falan sürüyor. Belki ondan benimki geç döllenme gibi olmuştur.Adetime bi hafta var benim. Yani son günü 16 sıydı erken döllenme benimki bence
Evet benım 27 gun en fazlaEvet sizin erken döllenme olabilir. Bir de regl döngüsü ile de alakalı tabi benim döngüm uzun hep 35-36-38 falan sürüyor. Belki ondan benimki geç döllenme gibi olmuştur.
Çok iyi maşallah 1000-1500 arası kese görünüyor zaten ❤Kızlar adet gecikmesinin 3 günü beta 973 cıktı nedır sizce durum iyi bi sayı mı