- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.321
Canım ben de sen gibiyim uzatmazsam şişiyorum gün içinde. Hatta hafta olarak önde gidiyorum genelde. Seninle bir gibiyiz hatta okuyorum yazdıklarınıKızlar az tuzlu yememe bol su içmeme rağmen inanılmaz ödemim var. 6. Aya kadar bir şey yoktu bir anda oldu. Sizin de öyle mi? Ayakkabılarım şişlikten zor oluyor.
Valla anlamadim ta 24.haftamda gittim en son doktora hesap etti kitap etti bayram sonrasi dediGeç kalmadık mı biz onun için? Ben Salı günü gideceğim doktora. Ne olur ne olmaz aç gideceğim belki yaptırır diye. Am 28. Haftada yapılıyor vs diye okudum.
Şu saatten sonra kiloları aldık göbekleri büyüttükdoğrucaz yakında yaptırmasam mı bile diyorum
Canim hemende kotu duşunme bebeğini hisediyorsun zatenBen şok ben iptal.
2 kgya yakın vermişim birkaç günde.
Normalde aç karnına tartılırım ve Totalde 10 kg almış gözüküyordum
Şuan tok karnına tartıldım ve 8-8.5 kg almış gözüküyorum
Bebişin de hareketleri az bugün sıkıntı yoktur inşallah
Onu bilmiyodum ozelde yaptiricam ama doktorum receteme hic bisey yazmamis gramaj falan aclik tokluk hemogram yazmisGece 12den sonra bi şey yiyip içme canım. Bi de yalnız gitme uzun sürüyor. Ben eşim çalışıyordu yalnız gittim patladım can sıkıntısından beklemektensonucları bekleyemeden geri geldim yarın göstericem artık.bi de eczaneden o içeceği aldırıyorlar kaç gramlık yaptiracaksan doktor unun onerisine gore aliyosun. Ben 75gram yaptirdim. Eczane gerekli yakinlarda olmasi iyi. Başka da ekstra bi şey yok
Ben dayanamam vala ne kadar sabirlisin21+6 Ken gitmiştim ozaman 530 gramdipek niyetim yok gitmeye 32 geçeyim öyle giderim die düşünüyorum
Hasta oldum birazCanim hemende kotu duşunme bebeğini hisediyorsun zaten
Hamilelik bu kiloda aldirir verdiridebeslemen degismiştir belki yada yorulmuşsundur
Gecmiş olsunHasta oldum biraz
Kaç gündür iş yapıyorum ama ev hala almış başını gidiyor
İki hurma yedim hareketler çoğaldı çok şükür
Gidince söyleyecektir büyük ihtimal. Kimi doktor 50 kimisi 75gram yaptırıyor ona gore alıyosun içeceğiOnu bilmiyodum ozelde yaptiricam ama doktorum receteme hic bisey yazmamis gramaj falan aclik tokluk hemogram yazmis
Ay bende ders çalıştığım için hep masa balındayım. Tez yazıyorum. Ondan daha da şişiyorum. Uzatarak da çalışamıyorum. Tam kaç hafta kaç günsün canımCanım ben de sen gibiyim uzatmazsam şişiyorum gün içinde. Hatta hafta olarak önde gidiyorum genelde. Seninle bir gibiyiz hatta okuyorum yazdıklarını
Kız iyi sabırlısin21+6 Ken gitmiştim ozaman 530 gramdipek niyetim yok gitmeye 32 geçeyim öyle giderim die düşünüyorum
Benim yüksek gibi. Açlık 80 küsür tokluk biri 166 biri 159 du sanırımcanım senin kaç geldi sonucun bendim tokluk 139 du açlık 75
Benim doktorum hastanede degil ozel klinige gidiyorum belki standart bi gramaji vardir onun icin soylememistir biseyGidince söyleyecektir büyük ihtimal. Kimi doktor 50 kimisi 75gram yaptırıyor ona gore alıyosun içeceği
Haklisin öyle de olabilir ben devlete gittimBenim doktorum hastanede degil ozel klinige gidiyorum belki standart bi gramaji vardir onun icin soylememistir bisey
Özelde mi devlette mi yaptırdınız acaba? Ve ne kadardı fiyatı?kızlar uyuşmazlık iğnemi oldum kontrolümüde oldum geldimdr şeker yüklemesi sonucunada baktı yüksek değil ama sınırda dedi daha dikkatli olucam artık bebişim 1.5 haftada 240 gr almış 1 kilo 240 gr olmuş şuan için biz gayet iyiyiz sizler nasılsınız acaba
Öyle değil kız gittiğimde zaman al kalmış olmssini istiyorumBen dayanamam vala ne kadar sabirlisin
En fazla bi ay dayanirim ben
Hahahha normde eşim gidelim diyip duruyor bende az daha dur gittiğimizde doğuma az kalsın diyorumKız iyi sabırlısinben duramıyorum kurtlu gibi özel geç cayırda devlete gidiyorum
Hamileligin tadini cikartÖyle değil kız gittiğimde zaman al kalmış olmssini istiyorumgitmeyince daha iyi oluyor
Zaten korumanız varsa hiç boşa o kol ağrısını çekmeyinBen bundan 1 yil once ayagima ingne batmisti ozaman tetanoz oldum ilk gebeligim bundan 3 yil onceydi ozamanda olmustum ama 5 yil korunmasi varmiş dediler
Bende başında oldum kanamam varken ama doktorum 28 hafta gene olacaksın dedi bence canım internetten değilde doktoruna sor bunu önemli bir konu çünki ilk oğlumda 1 tane olmuştum ama sadece 28 hafta sonra o negatif doğunca doğumdan sonra gerek yok ddedilerBen hamileliğin başında oldum bir de doğum sonrası olacağım diye biliyorum. İnternette baktım aynı şeyi söylüyor eğer bebek benim gibi negatifse ona da ihtiyaç olmuyormuş 2. Doza yani.