2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar az tuzlu yememe bol su içmeme rağmen inanılmaz ödemim var. 6. Aya kadar bir şey yoktu bir anda oldu. Sizin de öyle mi? Ayakkabılarım şişlikten zor oluyor.
Canım ben de sen gibiyim uzatmazsam şişiyorum gün içinde. Hatta hafta olarak önde gidiyorum genelde. Seninle bir gibiyiz hatta okuyorum yazdıklarını

Valla anlamadim ta 24.haftamda gittim en son doktora hesap etti kitap etti bayram sonrasi dedi aklim kalmasin yaptiricam ben bir iki hafta cok onemli degildir diye dusunuyorum

Canim hemende kotu duşunme bebeğini hisediyorsun zaten
Hamilelik bu kiloda aldirir verdiridebeslemen degismiştir belki yada yorulmuşsundur

Onu bilmiyodum ozelde yaptiricam ama doktorum receteme hic bisey yazmamis gramaj falan aclik tokluk hemogram yazmis

Canim hemende kotu duşunme bebeğini hisediyorsun zaten
Hamilelik bu kiloda aldirir verdiridebeslemen degismiştir belki yada yorulmuşsundur
Hasta oldum biraz
Kaç gündür iş yapıyorum ama ev hala almış başını gidiyor
İki hurma yedim hareketler çoğaldı çok şükür

Canım ben de sen gibiyim uzatmazsam şişiyorum gün içinde. Hatta hafta olarak önde gidiyorum genelde. Seninle bir gibiyiz hatta okuyorum yazdıklarını
Ay bende ders çalıştığım için hep masa balındayım. Tez yazıyorum. Ondan daha da şişiyorum. Uzatarak da çalışamıyorum. Tam kaç hafta kaç günsün canım

Özelde mi devlette mi yaptırdınız acaba? Ve ne kadardı fiyatı?

Kız iyi sabırlısin ben duramıyorum kurtlu gibi özel geç cayırda devlete gidiyorum
Hahahha normde eşim gidelim diyip duruyor bende az daha dur gittiğimizde doğuma az kalsın diyorum oda sen manyaksin diyor napayım ya her ay gittiğimde zaman geçmiyor gibi hissediyorum

Ben bundan 1 yil once ayagima ingne batmisti ozaman tetanoz oldum ilk gebeligim bundan 3 yil onceydi ozamanda olmustum ama 5 yil korunmasi varmiş dediler
Zaten korumanız varsa hiç boşa o kol ağrısını çekmeyin. Ben işte grubu okudukça doktoruma bileniyorum hamileliğin başında baktı değerlerime o kadar, vitamin alıyorsun sağlıklı besleniyorsun ona gerek yok buna gerek yok modunda hep.

Ben hamileliğin başında oldum bir de doğum sonrası olacağım diye biliyorum. İnternette baktım aynı şeyi söylüyor eğer bebek benim gibi negatifse ona da ihtiyaç olmuyormuş 2. Doza yani.
Bende başında oldum kanamam varken ama doktorum 28 hafta gene olacaksın dedi bence canım internetten değilde doktoruna sor bunu önemli bir konu çünki ilk oğlumda 1 tane olmuştum ama sadece 28 hafta sonra o negatif doğunca doğumdan sonra gerek yok ddediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…