- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.361
Gün içinde hareketliysem hareket etmiyor. Dinlenmem yatmam gerekiyor genelde korkma inşallah bende geçen çok korktum akşamı zor ettim. Ne zaman yattım uyudum başladı hareketlerMerhabaa bayram icin yola ciktik. Ama bebegim geceden beri hic hareket etmiyor gibi. 6-7 saat hareket etmedigi oluyo mu sizde acaba
Bende basen ler kilo aldı karinla kollar yüz aynı ellerde ama.ne hikmetse kalça ve basen aldıben en son 10 kilo almıştım 1 kilo daha almışımdır heralde 11 olmuştur
yaşla alakası yoktur canım yoksa en küçüğünüz vebim en rahat benim olmam gerekirdi ama bu seferki baya bi zorladı
cnım 28 haftalıkken bir kere daha olman gerekiyo bende oğlumda kanama olunca başında olmuştum sonra 28 haftalık tekrar olfum sonra oğlumun kan grubu pozitifti doğumdan sonrada oldum
devlette yaptırdım canım yatış verdi herhangi bir ücret ödemedik
Kiz ne dün evi temizleyim dedim yavaş yavaş akşam oldu uzandım yerimden kalkamadım bel ağrısından sabaha kadar ağrı çektim sanki bacaklarımı çekiliyodu kipirdayamadim eşim yönümü çevirdi hep ama karnımdaki şinanay yavrum şinanay derdindeydi müzik açtım böyle kopuyodu olduğu yerdeBenim ikiz erkeklerden sonra gene erkek
Bunda kiz istiyordum ama nasip olmadi ☺
Yurudukce bebek suyun içinde olduğu için uyuyor genelde ne zaman uzansam bendede başlıyor hareketler dogsada kucağımıza alsak artık tosbiklerimiziGün içinde hareketliysem hareket etmiyor. Dinlenmem yatmam gerekiyor genelde korkma inşallah bende geçen çok korktum akşamı zor ettim. Ne zaman yattım uyudum başladı hareketler
Arabanin icinde oturdugum icin hareket etmesini beklerdim de. Gercekten saglikla dogsalar da bu korkular gecseGün içinde hareketliysem hareket etmiyor. Dinlenmem yatmam gerekiyor genelde korkma inşallah bende geçen çok korktum akşamı zor ettim. Ne zaman yattım uyudum başladı hareketler
Şaka gibiler gerçektenKan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracak arkadaşlar için bilgilendirme yapayım
Normalde özel takipliyim arada birkaç şey için fazladan para vermemek için devlete gittim. Kan uyuşmazlığı içinde bugün devlete gittim. Fakat gittiğim hastanenin rutin uygulamasından kaldırılmış artık. Kan uyuşmazlığı olsa bile sadece kanaması olan hastalara yapıyorlarmış. Kanaması olmayan hastalar isterse özelde yaptırabilirmiş. Her hastane böyle değilmiş benim gittiğim Hamidiye Etfal hastanesi Seyrantepe yerleşkesi böyle bir uygulamaya geçmiş.
Umutsuz ev hanımları diye bir dizi vardı orda sanırım Ceyda düvencinün iki tane ikiz oğlu sonra bir oğlan sonra 4 CÜ kızı oluyorduBenim ikiz erkeklerden sonra gene erkek
Bunda kiz istiyordum ama nasip olmadi ☺
Amin canimHayırlısı öyleymiş demek ki canım oğlum da olsa sevinirdim tabii ki, paşalarım bana çok düşkünlerAllah evlatlarımıza hayırlı kısmetli sağlıklı ömürler versin
Bazen oluyor hareket etmiyor uzandigimda yeni hareketleniyorMerhabaa bayram icin yola ciktik. Ama bebegim geceden beri hic hareket etmiyor gibi. 6-7 saat hareket etmedigi oluyo mu sizde acaba
Benim şükür bel agrilarim yok ama ayak ve bacaklarim cok agriyo yapiyoKiz ne dün evi temizleyim dedim yavaş yavaş akşam oldu uzandım yerimden kalkamadım bel ağrısından sabaha kadar ağrı çektim sanki bacaklarımı çekiliyodu kipirdayamadim eşim yönümü çevirdi hep ama karnımdaki şinanay yavrum şinanay derdindeydi müzik açtım böyle kopuyodu olduğu yerdeçok şükür şuan ağrım gitti çok az bir ağrım var demekki eğilip kalkınca bel ağrısı hissediliyormus ebeye sordum güler dedi ilk gebelikle ağrılar bir olmaz iki üçte ağrılar çoğalır dedi gerçektende öyleymiş
Bu son artik başka bi gebeligi kaldiramamUmutsuz ev hanımları diye bir dizi vardı orda sanırım Ceyda düvencinün iki tane ikiz oğlu sonra bir oğlan sonra 4 CÜ kızı oluyorduama o 3 oğlan heryer de
Bi hafta şekerini olc canim insallah sonuclar temiz cikarKızlar bugün sonuclarimi gösterdim bi de şeker cikti başımagerci sınırda dedi.tahmin ediyordum. Bir değerim sınırdaymış dahiliyeyi yönlendirdi o da diyet vermeden önce bi hafta şekerini ölçmeni istiyorum sonra gerekirse diyet vericem dedi. Rapor çıkarttı şeker ölçüm cihazı alicam yarim günmüş bugün. Onu da kaçırdık artık pazartesiye kaldım. Bi tık moralim bozuldu annemde de şeker var inşallah diyete falan da gerek kalmaz tövbe yapamam ayı gibi iştahlı oldum doymuyorum hiç yandık valla
bendede basenlerle göğüsler kocaman oldu ellerim yüzüm falan almadı kilo için değil ma şeker için dikkat edicem biraz sınırda çıktı çünkü biide onla uğraşmim 2 ay sonra burda artık doğumları konuşuruzBende basen ler kilo aldı karinla kollar yüz aynı ellerde ama.ne hikmetse kalça ve basen aldıama doktor zayıf insanların 11 /16 kilo alması normal dedi
Pazartesi beklemeyin boşuna nöbetçi eczaneden alın. Bayramda 4 günü tamamlamış olursunuz. Ne kadar erken o kadar iyi. Gerçi bayramda ne kadar dikkatli beklenebiliriz meçhulKızlar bugün sonuclarimi gösterdim bi de şeker cikti başımagerci sınırda dedi.tahmin ediyordum. Bir değerim sınırdaymış dahiliyeyi yönlendirdi o da diyet vermeden önce bi hafta şekerini ölçmeni istiyorum sonra gerekirse diyet vericem dedi. Rapor çıkarttı şeker ölçüm cihazı alicam yarim günmüş bugün. Onu da kaçırdık artık pazartesiye kaldım. Bi tık moralim bozuldu annemde de şeker var inşallah diyete falan da gerek kalmaz tövbe yapamam ayı gibi iştahlı oldum doymuyorum hiç yandık valla
Ay inşallahBi hafta şekerini olc canim insallah sonuclar temiz cikar
Ben tansiyona katlanirimda şekere katlanamam
Aklım gitmiş nöbetçi falan unuttumPazartesi beklemeyin boşuna nöbetçi eczaneden alın. Bayramda 4 günü tamamlamış olursunuz. Ne kadar erken o kadar iyi. Gerçi bayramda ne kadar dikkatli beklenebiliriz meçhul
Hahahah oynasınlar ya içimizde o bile güzel his kaç tane evladımız olursa olsun ilk gunki heyecanla onu düşünmemiz yetiyor ya herşeyeBenim şükür bel agrilarim yok ama ayak ve bacaklarim cok agriyo yapiyo
Bide sabahlari ellerim ve kollarimda agri oluyor
Benim bebiş ozellik uyudugum zaman cok hareketleniyor uyutmuyor beni
Aynen bende çok heyecanlıyım artık iki aya doğumlar başlar başlasın zaten artık ilk hamileliğim gibi heyecan la bekliyorum oglusumubendede basenlerle göğüsler kocaman oldu ellerim yüzüm falan almadı kilo için değil ma şeker için dikkat edicem biraz sınırda çıktı çünkü biide onla uğraşmim 2 ay sonra burda artık doğumları konuşuruzşimdiden çok çok heyecanlıyım
benimde sanki ilk hamileliğim gibi artık biran önce kucağıma almak istiyorum kızımıAynen bende çok heyecanlıyım artık iki aya doğumlar başlar başlasın zaten artık ilk hamileliğim gibi heyecan la bekliyorum oglusumu