- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.807
- 25
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.281
Bende belden aşağı full agriyorKızlar ya gebeliğimin ilk dort ayı berbat kusma bulantı. Kötü tat mide ağrısı ile geçti okdr kötüydüm ki kendimde değildim o geçti bel ağrıları başladı o günlere bakınca bel ağrısı yanında hafif kalır elbet ama. Yine beni zorluyor şimdide mantar var belki iki aydır geçmiyor. Mahvetti beni özellikle geceleri. İnanın günde üç iç camasiri değiştirdim yeni çamaşırlar aldm. Bol su. Vs yok. Bazı gubler dayanamyrm. Üçte uyandk sahura hala uyuyamadm uykuda gitti.
Çok geçmiş olsun gerçekten zor iki gündür tansiyonumda düşüyorBende belden aşağı full agriyor
Uyku tutmuyor benimde magnezyum da kullaniyorum gunde bi defa tamazan bitsin sabah aksam alacam ilaci
Baş donmelerin oluyormu ?Çok geçmiş olsun gerçekten zor iki gündür tansiyonumda düşüyor
Merhaba ben yaptırdım, ama hemşire 32.haftaya kadar vaktimin olduğunu söylemişti. Yani arada illa bir ay olması gerekmiyorKızlar tetanoz aşısının 2.dozunu yaptırdınız mı? Ben sanırım geç kaldım bir ayı geçmiş hastalanmıştım gidemedim kaldı gitti. Arası bir ayı geçince bir şey olur mu acaba
Teşekkür ederim sevindim. Yarın gideyim ben de varsa yaptırırımMerhaba ben yaptırdım, ama hemşire 32.haftaya kadar vaktimin olduğunu söylemişti. Yani arada illa bir ay olması gerekmiyor
bana da doktorum hep iki haftaya yakın önden gidiyor diyordu son gittiğimde bir haftaya düşmüş. Büyüdükçe mi dengeleniyor acaba? Ben de sen gibi az mı beslendim diye düşündüm ama bilemedimKızlar selam bugün kontrole gittim bebeğim 1400 gr olmuş, şu an tam haftasıyla uyumlu. Normalde bir hafta önden gidiyordu, bir aydır çok düzgün beslenemedim oruç felan tuttum ondan sanırım
Cok oluyor iki üç gündür çok fazla oldu yarın doktora gidicem hemoglobin düşüktü o daha da mi düştü blmyrm. Basım dönüyor midem bulanıyor tuzlu yedm simdiBaş donmelerin oluyormu ?
Tansiyondan dolayidirCok oluyor iki üç gündür çok fazla oldu yarın doktora gidicem hemoglobin düşüktü o daha da mi düştü blmyrm. Basım dönüyor midem bulanıyor tuzlu yedm simdi
Ben daha 1 doz olmadim yokmuş burda tetanoz hastanede yapilmiyormuş mecburi olmasaKızlar tetanoz aşısının 2.dozunu yaptırdınız mı? Ben sanırım geç kaldım bir ayı geçmiş hastalanmıştım gidemedim kaldı gitti. Arası bir ayı geçince bir şey olur mu acaba
Canim doktorun olcmesine bagliKızlar selam bugün kontrole gittim bebeğim 1400 gr olmuş, şu an tam haftasıyla uyumlu. Normalde bir hafta önden gidiyordu, bir aydır çok düzgün beslenemedim oruç felan tuttum ondan sanırım
Ben de olmadım, doktor bana kırsalda mı doğum yapacaksın gerek yok ama istiyorsan ol dedi geçti. Benim doktorum da çok garip zaten hamileliğin başında kan tahlili yapmıştı bir daha yapmadıBen daha 1 doz olmadim yokmuş burda tetanoz hastanede yapilmiyormuş mecburi olmasa
Hahahahhaha bende yaptırmadım ama doktorun tabiri ck tatliBen de olmadım, doktor bana kırsalda mı doğum yapacaksın gerek yok ama istiyorsan ol dedi geçti. Benim doktorum da çok garip zaten hamileliğin başında kan tahlili yapmıştı bir daha yapmadı
Fitil kullandım 7'li ve üzüm sirkeli su pıslattım taharet sonrası ve kendime özel pamuklu bezler hazırladım kuru kalmak için 2 haftada azaldı 3/4 haftada geçti ama bu arada ilişki de yaşamadım ve hâlâ yok ben artık ona bağlıyorum yeniden olmamasınıKızlar ya gebeliğimin ilk dort ayı berbat kusma bulantı. Kötü tat mide ağrısı ile geçti okdr kötüydüm ki kendimde değildim o geçti bel ağrıları başladı o günlere bakınca bel ağrısı yanında hafif kalır elbet ama. Yine beni zorluyor şimdide mantar var belki iki aydır geçmiyor. Mahvetti beni özellikle geceleri. İnanın günde üç iç camasiri değiştirdim yeni çamaşırlar aldm. Bol su. Vs yok. Bazı gubler dayanamyrm. Üçte uyandk sahura hala uyuyamadm uykuda gitti.
Ben hamileliğin başında oldum bir de doğum sonrası olacağım diye biliyorum. İnternette baktım aynı şeyi söylüyor eğer bebek benim gibi negatifse ona da ihtiyaç olmuyormuş 2. Doza yani.Kızlar selam, aranızda kan uyuşmazlığı iğnesi olan var mı? Test yaptrdım, yarın iğnesini olucam. Doktorum kadın doğumda olacaksın dedi. Sizlerinde öylemi oldu ?
8 kilo da ben almışımKızlar doğum başından beri kaç kilo aldınız ben 11 kilo almışım bile
Ben de seninle aynı durumdayım birinci dozu 20.haftamda olmuştum şu an 27+1 im daha ikinciyi olmadım inşallah geçmemiştir zamaniKızlar tetanoz aşısının 2.dozunu yaptırdınız mı? Ben sanırım geç kaldım bir ayı geçmiş hastalanmıştım gidemedim kaldı gitti. Arası bir ayı geçince bir şey olur mu acaba
Ben de bulamadığım içinn kaldı sağlık ocağında bi şey olmaz dediler ama oyalamak için söylediler gibime geliyorKızlar tetanoz aşısının 2.dozunu yaptırdınız mı? Ben sanırım geç kaldım bir ayı geçmiş hastalanmıştım gidemedim kaldı gitti. Arası bir ayı geçince bir şey olur mu acaba