2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hamileligin tadini cikart
Zaten bi bakmişsiniz hepimiz dogurmuşuz
Kiz o değilde keşke ata bilsem sana yerind edurnuyor hiç karnım sallanıp duruyor yukarı inip çıkıyor eşim gülme kirizine yerlere yatıyor şuan bile yerinde durmuyor göbek bölgenim ora sağlı sollu havaya kalkıyor eşim yandik biz çok heraketli olucak diyor

Benim yüksek gibi. Açlık 80 küsür tokluk biri 166 biri 159 du sanırım
canım seninki benimkinden yüksekmiş bana arada dahiliyeden ölçtür yüksek değil ama sınırda dikkat et dedi benim daha değişik sorunlarda olduğu için çok daha temkinli ilerliyoruz doktorumda daha temkinli yaklaşıyo ölü doğum hikayemden dolayı doktorunun dediğine uymaya çalış canım elinden geldiği kadar inşallah 2 ayı daha atlatırsak bitti minnoşlarımıza kavuşunca bunların hepsi geçicek

Benim bebişte hareketli bu aralar

Bakalim gelirse yaparim bi doz aşi yoksada yapacak bisey yok
Doktorunuz ne kadar rahatmiş bu arada

Kızlar doğum başından beri kaç kilo aldınız ben 11 kilo almışım bile
ben en son 10 kilo almıştım 1 kilo daha almışımdır heralde 11 olmuştur
yaşla alakası yoktur canım yoksa en küçüğünüz vebim en rahat benim olmam gerekirdi ama bu seferki baya bi zorladı
Ben hamileliğin başında oldum bir de doğum sonrası olacağım diye biliyorum. İnternette baktım aynı şeyi söylüyor eğer bebek benim gibi negatifse ona da ihtiyaç olmuyormuş 2. Doza yani.
cnım 28 haftalıkken bir kere daha olman gerekiyo bende oğlumda kanama olunca başında olmuştum sonra 28 haftalık tekrar olfum sonra oğlumun kan grubu pozitifti doğumdan sonrada oldum
Özelde mi devlette mi yaptırdınız acaba? Ve ne kadardı fiyatı?
devlette yaptırdım canım yatış verdi herhangi bir ücret ödemedik

Ay bende ders çalıştığım için hep masa balındayım. Tez yazıyorum. Ondan daha da şişiyorum. Uzatarak da çalışamıyorum. Tam kaç hafta kaç günsün canım
Canım ben de devlet memuruyum. O yüzden oturarak çalışıyorum. Ama masamın altına tabure koydum sık sık uzatmaya çalışıyorum. Uzatınca daha az şişiyor. Bir de beslenmeye dikkat etmek lazım. Sağlıklı beslenirsek azalır da ben Allah ne verse yediğimden dolayı Kilo da aldı başını gitti :) Canım ben son gittiğimde 2 hafta önce 22+3 tüm. Tam 23 haftalıksın dedi hatta bazı değerleri 23+1 çıktı. Her gittiğimde en az 4-5 gün önde çıkıyor. Benim nasipse 3. sezeryanım olacağı için de erken gelir. Bugün aslında 24+3 olmam lazım takvime göre. Ama bebişe göre bakarsak 25i doldurmuşumdur muhtemelen.

Anladım canım bende ayak Altıma bir şey koyayım en iyisi. Bende bugün 27+5 oldum.

Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracak arkadaşlar için bilgilendirme yapayım
Normalde özel takipliyim arada birkaç şey için fazladan para vermemek için devlete gittim. Kan uyuşmazlığı içinde bugün devlete gittim. Fakat gittiğim hastanenin rutin uygulamasından kaldırılmış artık. Kan uyuşmazlığı olsa bile sadece kanaması olan hastalara yapıyorlarmış. Kanaması olmayan hastalar isterse özelde yaptırabilirmiş. Her hastane böyle değilmiş benim gittiğim Hamidiye Etfal hastanesi Seyrantepe yerleşkesi böyle bir uygulamaya geçmiş.

Çok şükür sağlıklı olsunlar da :) Benim iki oğlumdan sonra bir kızım olacak ona da ayrı bir mutluyum teyzesi , çok heyecanlıyız
Yaa takvim bende gözükmüyor. Yanlış yazmışımdır
4 gün geriydi en son benim kız canım aslında. Ama senin maşallah bayaa ileriden ileriden gidiyor.

Benim ikiz erkeklerden sonra gene erkek
Bunda kiz istiyordum ama nasip olmadi ☺
Hayırlısı öyleymiş demek ki canım oğlum da olsa sevinirdim tabii ki, paşalarım bana çok düşkünler Allah evlatlarımıza hayırlı kısmetli sağlıklı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…