- 10 Kasım 2022
- 5.089
- 4.196
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.341
Kiz o değilde keşke ata bilsem sana yerind edurnuyor hiç karnım sallanıp duruyor yukarı inip çıkıyor eşim gülme kirizine yerlere yatıyor şuan bile yerinde durmuyor göbek bölgenim ora sağlı sollu havaya kalkıyor eşim yandik biz çok heraketli olucak diyorHamileligin tadini cikart
Zaten bi bakmişsiniz hepimiz dogurmuşuz
Kızlar benim şeker yüksek çıkınca endokrolonije gittim direk şeker hastalarıBenim yüksek gibi. Açlık 80 küsür tokluk biri 166 biri 159 du sanırım
Daha sonucu göstermedim yarın gidicem bakalım. Yüksek mi senceKızlar benim şeker yüksek çıkınca endokrolonije gittim direk şeker hastaları
Yazım yarım kalmış nedense aç karna 96 yı geçmiycek tok karna 140 geçmiycek dedi seninki çok yüksek değil aslında ama genede tedbir amaçlı diyet verebilirDaha sonucu göstermedim yarın gidicem bakalım. Yüksek mi sence
canım seninki benimkinden yüksekmiş bana arada dahiliyeden ölçtür yüksek değil ama sınırda dikkat et dedi benim daha değişik sorunlarda olduğu için çok daha temkinli ilerliyoruz doktorumda daha temkinli yaklaşıyo ölü doğum hikayemden dolayı doktorunun dediğine uymaya çalış canım elinden geldiği kadar inşallah 2 ayı daha atlatırsak bittiBenim yüksek gibi. Açlık 80 küsür tokluk biri 166 biri 159 du sanırım
Benim bebişte hareketli bu aralarKiz o değilde keşke ata bilsem sana yerind edurnuyor hiç karnım sallanıp duruyor yukarı inip çıkıyor eşim gülme kirizine yerlere yatıyor şuan bile yerinde durmuyor göbek bölgenim ora sağlı sollu havaya kalkıyor eşim yandik biz çok heraketli olucak diyor
Bakalim gelirse yaparim bi doz aşi yoksada yapacak bisey yokZaten korumanız varsa hiç boşa o kol ağrısını çekmeyin. Ben işte grubu okudukça doktoruma bileniyorum hamileliğin başında baktı değerlerime o kadar, vitamin alıyorsun sağlıklı besleniyorsun ona gerek yok buna gerek yok modunda hep.
ben en son 10 kilo almıştım 1 kilo daha almışımdır heralde 11 olmuşturKızlar doğum başından beri kaç kilo aldınız ben 11 kilo almışım bile
yaşla alakası yoktur canım yoksa en küçüğünüz vebim en rahat benim olmam gerekirdi ama bu seferki baya bi zorladıCnm benim leke degil de bacaklarimda ayagimda degisik yerlerimde damar belirginleşmesi oldu kilcal damarlar. Ilk hamileligimde hic olmamisti insallah kalici degillerdir. Bakiyorum da bi cok kisi ikinci hamileliklerinde zorlaniyor ben de dahil. Ilk hamilelgiimde benhic hamile gibi degilmisim diyorum. Bu cok zor gecti. Yaşla da alakasi var sanirim bilemedim
cnım 28 haftalıkken bir kere daha olman gerekiyo bende oğlumda kanama olunca başında olmuştum sonra 28 haftalık tekrar olfum sonra oğlumun kan grubu pozitifti doğumdan sonrada oldumBen hamileliğin başında oldum bir de doğum sonrası olacağım diye biliyorum. İnternette baktım aynı şeyi söylüyor eğer bebek benim gibi negatifse ona da ihtiyaç olmuyormuş 2. Doza yani.
devlette yaptırdım canım yatış verdi herhangi bir ücret ödemedikÖzelde mi devlette mi yaptırdınız acaba? Ve ne kadardı fiyatı?
Sanirim varis cnm zayif da bi insanim nerden ciktilar bilmiyorum bi de varislar kalici oluyormus gecmiyormuş.Canim senin varis olmasinmi? Çünkü gebelikte cikabiliyormuş
Bu ikinci gebeligim bunda daha zorlaniyorum ilkine gore yaşla alakasi yok bence
Canım ben de devlet memuruyum. O yüzden oturarak çalışıyorum. Ama masamın altına tabure koydum sık sık uzatmaya çalışıyorum. Uzatınca daha az şişiyor. Bir de beslenmeye dikkat etmek lazım. Sağlıklı beslenirsek azalır da ben Allah ne verse yediğimden dolayıAy bende ders çalıştığım için hep masa balındayım. Tez yazıyorum. Ondan daha da şişiyorum. Uzatarak da çalışamıyorum. Tam kaç hafta kaç günsün canım
Desene çok hareketli olucak bu seneki bebislerBenim bebişte hareketli bu aralar
Anladım canım bende ayak Altıma bir şey koyayım en iyisi. Bende bugün 27+5 oldum.Canım ben de devlet memuruyum. O yüzden oturarak çalışıyorum. Ama masamın altına tabure koydum sık sık uzatmaya çalışıyorum. Uzatınca daha az şişiyor. Bir de beslenmeye dikkat etmek lazım. Sağlıklı beslenirsek azalır da ben Allah ne verse yediğimden dolayıKilo da aldı başını gitti :) Canım ben son gittiğimde 2 hafta önce 22+3 tüm. Tam 23 haftalıksın dedi hatta bazı değerleri 23+1 çıktı. Her gittiğimde en az 4-5 gün önde çıkıyor. Benim nasipse 3. sezeryanım olacağı için de erken gelir. Bugün aslında 24+3 olmam lazım takvime göre. Ama bebişe göre bakarsak 25i doldurmuşumdur muhtemelen.
Anladım canım bende ayak Altıma bir şey koyayım en iyisi. Bende bugün 27+5 oldum.
Yaa takvim bende gözükmüyor. Yanlış yazmışımdırTakvimin 26. hafta diyor. İlerden mi gidiyor seninki de maşallah
Yaa takvim bende gözükmüyor. Yanlış yazmışımdır
4 gün geriydi en son benim kız canım aslında. Ama senin maşallah bayaa ileriden ileriden gidiyor.
Bilmiyorum insallah seninki gecicidirSanirim varis cnm zayif da bi insanim nerden ciktilar bilmiyorum bi de varislar kalici oluyormus gecmiyormuş.
Benim ikiz erkeklerden sonra gene erkekÇok şükür sağlıklı olsunlar da :) Benim iki oğlumdan sonra bir kızım olacak ona da ayrı bir mutluyum teyzesi , çok heyecanlıyız
Hayırlısı öyleymiş demek ki canım oğlum da olsa sevinirdim tabii ki, paşalarım bana çok düşkünlerBenim ikiz erkeklerden sonra gene erkek
Bunda kiz istiyordum ama nasip olmadi ☺