- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #17.301
Maşallah bebişineKızlar selam bugün kontrole gittim bebeğim 1400 gr olmuş, şu an tam haftasıyla uyumlu. Normalde bir hafta önden gidiyordu, bir aydır çok düzgün beslenemedim oruç felan tuttum ondan sanırım
O zaman bildik şeylerle devam edebilirsin sabah domates salatalık zeytin ince bir dilim peynir ve haşlanmış yumurta ara öğün olarak 3 4 ceviz badem öğle ve akşam yemeği olarak da bol salata yağsız et balık bakliyat yiyebilirsin doktor bana her gün mutlaka bir bardak süt bir kase yoğurt ve bir yumurta ye haftada iki kere de balık salata ye dedi9 kilo aldım diyetisyenler çok pahalı ne yazikki oraya ayıracak bir bütçem Yok canım
Bana yasak ilişki ve inan yedi aydır hiç olmadı yaklaşmadik çok gwri dediklerini denicemFitil kullandım 7'li ve üzüm sirkeli su pıslattım taharet sonrası ve kendime özel pamuklu bezler hazırladım kuru kalmak için 2 haftada azaldı 3/4 haftada geçti ama bu arada ilişki de yaşamadım ve hâlâ yok ben artık ona bağlıyorum yeniden olmamasını
Oys maşallah ben daha gitmedim bakalım benim ki ne kadar olmuşMaşallah bebişinekaç haftalıksin? Ben de bugün gittim kontrole 1 kilo75 gram olmuş oğluşum. 27+1 im. Doktor uyumlu dedi haftasıyla
Seninki de büyümüştür canımOys maşallah ben daha gitmedim bakalım benim ki ne kadar olmuş
maşallah prensesekızlar uyuşmazlık iğnemi oldum kontrolümüde oldum geldimdr şeker yüklemesi sonucunada baktı yüksek değil ama sınırda dedi daha dikkatli olucam artık bebişim 1.5 haftada 240 gr almış 1 kilo 240 gr olmuş şuan için biz gayet iyiyiz sizler nasılsınız acaba
Ben de bugün yaptırdım şeker yüklenmesini degerlerimi yazdım pek bi şey anlamadım ama galiba ben de sınırdayımkızlar uyuşmazlık iğnemi oldum kontrolümüde oldum geldimdr şeker yüklemesi sonucunada baktı yüksek değil ama sınırda dedi daha dikkatli olucam artık bebişim 1.5 haftada 240 gr almış 1 kilo 240 gr olmuş şuan için biz gayet iyiyiz sizler nasılsınız acaba
Geç kalmadık mı biz onun için? Ben Salı günü gideceğim doktora. Ne olur ne olmaz aç gideceğim belki yaptırır diye. Am 28. Haftada yapılıyor vs diye okudum.Cogunluk seker yuklemesi yaptirdi galiba bende pazartesi yaptiricam nelere dikkat etmem lazim kizlar oncesinde sonrasinda ne yapmak lazim??
Gece 12den sonra bi şey yiyip içme canım. Bi de yalnız gitme uzun sürüyor. Ben eşim çalışıyordu yalnız gittim patladım can sıkıntısından beklemektenCogunluk seker yuklemesi yaptirdi galiba bende pazartesi yaptiricam nelere dikkat etmem lazim kizlar oncesinde sonrasinda ne yapmak lazim??
Benim doktorum 27de yapalım demişti o yüzden geç e kaldım ben deGeç kalmadık mı biz onun için? Ben Salı günü gideceğim doktora. Ne olur ne olmaz aç gideceğim belki yaptırır diye. Am 28. Haftada yapılıyor vs diye okudum.
Şu saatten sonra kiloları aldık göbekleri büyüttükdoğrucaz yakında yaptırmasam mı bile diyorum
21+6 Ken gitmiştim ozaman 530 gramdiSeninki de büyümüştür canımne zaman gideceksin
yarın tam 28+0 olucak canımmaşallah prensesesen kaç haftalık oldun. Bebişler artık hızlı büyüyor
canım senin kaç geldi sonucun bendim tokluk 139 du açlık 75Ben de bugün yaptırdım şeker yüklenmesini degerlerimi yazdım pek bi şey anlamadım ama galiba ben de sınırdayım
Ben bundan 1 yil once ayagima ingne batmisti ozaman tetanoz oldum ilk gebeligim bundan 3 yil onceydi ozamanda olmustum ama 5 yil korunmasi varmiş dedilerBen de olmadım, doktor bana kırsalda mı doğum yapacaksın gerek yok ama istiyorsan ol dedi geçti. Benim doktorum da çok garip zaten hamileliğin başında kan tahlili yapmıştı bir daha yapmadı
1 ve 2 saat birazcik yuksek gibi geldi bana ama doktorun daha iyi bilirKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım daha doktora sonucları gösteremedim ama ni bakar mısınız var mı bi sıkıntı. 75gram yapıldı.
Açlık - 86
1.saat - 166
2.saat - 159