2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar selam bugün kontrole gittim bebeğim 1400 gr olmuş, şu an tam haftasıyla uyumlu. Normalde bir hafta önden gidiyordu, bir aydır çok düzgün beslenemedim oruç felan tuttum ondan sanırım 🙄
Maşallah bebişine🧿 kaç haftalıksin? Ben de bugün gittim kontrole 1 kilo75 gram olmuş oğluşum. 27+1 im. Doktor uyumlu dedi haftasıyla

9 kilo aldım diyetisyenler çok pahalı ne yazikki oraya ayıracak bir bütçem Yok canım
O zaman bildik şeylerle devam edebilirsin sabah domates salatalık zeytin ince bir dilim peynir ve haşlanmış yumurta ara öğün olarak 3 4 ceviz badem öğle ve akşam yemeği olarak da bol salata yağsız et balık bakliyat yiyebilirsin doktor bana her gün mutlaka bir bardak süt bir kase yoğurt ve bir yumurta ye haftada iki kere de balık salata ye dedi

Fitil kullandım 7'li ve üzüm sirkeli su pıslattım taharet sonrası ve kendime özel pamuklu bezler hazırladım kuru kalmak için 2 haftada azaldı 3/4 haftada geçti ama bu arada ilişki de yaşamadım ve hâlâ yok ben artık ona bağlıyorum yeniden olmamasını 🙈
Bana yasak ilişki ve inan yedi aydır hiç olmadı yaklaşmadik çok gwri dediklerini denicem

kızlar uyuşmazlık iğnemi oldum kontrolümüde oldum geldim ☺️ dr şeker yüklemesi sonucunada baktı yüksek değil ama sınırda dedi daha dikkatli olucam artık 🙃 bebişim 1.5 haftada 240 gr almış 1 kilo 240 gr olmuş şuan için biz gayet iyiyiz sizler nasılsınız acaba
maşallah prensese 🧿 sen kaç haftalık oldun. Bebişler artık hızlı büyüyor

kızlar uyuşmazlık iğnemi oldum kontrolümüde oldum geldim ☺️ dr şeker yüklemesi sonucunada baktı yüksek değil ama sınırda dedi daha dikkatli olucam artık 🙃 bebişim 1.5 haftada 240 gr almış 1 kilo 240 gr olmuş şuan için biz gayet iyiyiz sizler nasılsınız acaba
Ben de bugün yaptırdım şeker yüklenmesini degerlerimi yazdım pek bi şey anlamadım ama galiba ben de sınırdayım

Cogunluk seker yuklemesi yaptirdi galiba bende pazartesi yaptiricam nelere dikkat etmem lazim kizlar oncesinde sonrasinda ne yapmak lazim??

Cogunluk seker yuklemesi yaptirdi galiba bende pazartesi yaptiricam nelere dikkat etmem lazim kizlar oncesinde sonrasinda ne yapmak lazim??
Geç kalmadık mı biz onun için? Ben Salı günü gideceğim doktora. Ne olur ne olmaz aç gideceğim belki yaptırır diye. Am 28. Haftada yapılıyor vs diye okudum.
Şu saatten sonra kiloları aldık göbekleri büyüttük 😂 doğrucaz yakında yaptırmasam mı bile diyorum

Ben şok ben iptal.
2 kgya yakın vermişim birkaç günde.
Normalde aç karnına tartılırım ve Totalde 10 kg almış gözüküyordum
Şuan tok karnına tartıldım ve 8-8.5 kg almış gözüküyorum
Bebişin de hareketleri az bugün sıkıntı yoktur inşallah:KK43:

Gece 12den sonra bi şey yiyip içme canım. Bi de yalnız gitme uzun sürüyor. Ben eşim çalışıyordu yalnız gittim patladım can sıkıntısından beklemekten 😊😊 sonucları bekleyemeden geri geldim yarın göstericem artık.bi de eczaneden o içeceği aldırıyorlar kaç gramlık yaptiracaksan doktor unun onerisine gore aliyosun. Ben 75gram yaptirdim. Eczane gerekli yakinlarda olmasi iyi. Başka da ekstra bi şey yok

Geç kalmadık mı biz onun için? Ben Salı günü gideceğim doktora. Ne olur ne olmaz aç gideceğim belki yaptırır diye. Am 28. Haftada yapılıyor vs diye okudum.
Şu saatten sonra kiloları aldık göbekleri büyüttük 😂 doğrucaz yakında yaptırmasam mı bile diyorum
Benim doktorum 27de yapalım demişti o yüzden geç e kaldım ben de😊 bugün kurtuldum çok şükür

Ben de olmadım, doktor bana kırsalda mı doğum yapacaksın gerek yok ama istiyorsan ol dedi geçti. Benim doktorum da çok garip zaten hamileliğin başında kan tahlili yapmıştı bir daha yapmadı 😬
Ben bundan 1 yil once ayagima ingne batmisti ozaman tetanoz oldum ilk gebeligim bundan 3 yil onceydi ozamanda olmustum ama 5 yil korunmasi varmiş dediler

X