2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet ağrı için verdiler belimdeki sinirde ödem oluyo o yüzden dik duramıyorum ona iyi geliyo steroid veriliş amacı geniş bı ilaç bence zaten normalde iğnesi falan da olan bı ilaç hamile değilken steroid kullandım kaç kere ama hamileyken çekindim

Kızlar normalde özelden doğum paketi almıştım aslında doktor tam içime sinmiyordu ama geçmişi iyi olduğu için gidiyordum. Sonra ayrintilida bebeğim boynunda çift kat kordon olduğunu öğrenince özel hastanede doğurmak istemediğime karar verdim doğum paketi i iptal ettim. Şuan şehir hastanesine gidiyorum. Şehir Hastanesi'nde sancı odaları tek kisilikmis ve yanınıza refakatçi aliyorlarmis ayrıca doğumdan sonrada normal doğum dahi olsa refakatçi aliniyormus ve neredeyse tüm odalar tek kisilikmis. Ben bunları bilmiyordum bilsem baştan özele para vermezdim

Şehir hastanesinin böyle imkanı varsa gerçekten iyiymiş ben de özelde doğum yapacağım doğum sigortası yaptırmıştık eşimle bebek düşününce benim çalıştığım devlet hastanesinde hiç böyle imkanlar yok

Normalde böyle bişey devlette hic görmedim ama sanırım şehir hastaneleri yeni ve büyük ya ondan böyle imkan sagliyorlar . Ama anlayamadım bebek düşünce derken?

Normalde böyle bişey devlette hic görmedim ama sanırım şehir hastaneleri yeni ve büyük ya ondan böyle imkan sagliyorlar . Ama anlayamadım bebek düşünce derken?
Düşünce değil canım düşününce yani bebek sahibi olmaya karar verince doğum teminatı olan sigortalar var ya onlardan yaptırdık doğumu hamilelik boyunca olan muayeneleri karşılıyo

Merhaba arkadaşlar. Bugün tam 12 haftadaki doktor bana calcımax d3 yazmış suya atılan... sizler kullandınız mı kullandiysaniz kaçıncı haftadan başladınız? Erken geldi bana biraz ama sormak istedim

Merhaba 16. haftadan sonra kullanmaya başladım.Bana da doktor yazmıştı
Merhaba arkadaşlar. Bugün tam 12 haftadaki doktor bana calcımax d3 yazmış suya atılan... sizler kullandınız mı kullandiysaniz kaçıncı haftadan başladınız? Erken geldi bana biraz ama sormak istedim

Ben yeni başladım sayılır 24. Haftadaki kontrolde başladım ama benimki de geç olmuş zaten d vitaminim aşırı eksik çıktı keşke önceden başlasaymışım doktorunuz demek ki hiç riske atmadan başlatmak istedi kan da verdiyseniz düşük çıktıysa bence normal başlanması

Evet baya düşük çıkmıştı, kullanmaya başlayacağım bende.. teşekkür ederim

Daha önce doğum yapan anneler bir şey soracağım. Size lavman yapılmış mıydı? Nasıl bir şey acı veriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…