2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim klinik şefim bana durumum baya ağırlaşınca prednol diye bir ilacı önerdi steroidmiş kadın doğum uzmanıma sordum çok kötü olduğunda kullanabilirsin dedi günde 1 taneyi aşmamak 10 gün kullanımı aşmamak şartıyla istersen sen de sor bu ilacı ben hiç yürüyemez hale gelince önerdiler ama ayaklarımı hissetmeyince yine de içime sinmedi kullanmadım hamilelik ilerledikçe daha kötü olursam o zaman deneyeceğim kullanmayı
Prednol u bana hamileliğin ilk günleri
Daha doğrusu tüp bebekte ya yumurta toplama , yada transfer sonrası vermişlerdi.
O dönem çok ilaç kullandığından günü tam hatırlayamadım. Size ağrı için mi verdiler. Ben hamileliğimin ilk 10 günü çok ağrı çekmiştim.ohss sendromundan ama tüp bebekte vücut bebeği virüs gibi görmesin diye verilirmis

Aynen oyle gerci simdi yaz bebesi olcaklar belki bu kadar gezemesekte disarda vakit gecirebiliriz. Sen ikizleri ilk ne zaman cikartmistin disari?
3 aya kadar cikartmadim dogrusu hastane kontrolleri disinda
Ben dogum yaptiktan sonra 5 gun yogunbakimda 10 gunde serviste kaldim tabi bebeklerde kuvezdeydiler
Hastaneden ciktiktan sonra 1 aya kadar tuzsuz yemek yedim ve tansiyonum yuksekti kendime gelemedim bi sure

3 aya kadar cikartmadim dogrusu hastane kontrolleri disinda
Ben dogum yaptiktan sonra 5 gun yogunbakimda 10 gunde serviste kaldim tabi bebeklerde kuvezdeydiler
Hastaneden ciktiktan sonra 1 aya kadar tuzsuz yemek yedim ve tansiyonum yuksekti kendime gelemedim bi sure
Yaa hastane sureci ve sıkıntılar olmasina ragmen 3 ay iyi bence ikiz olmasininda etkisi vardir tabi. Bende 2 ayda sokaga atarim kendimi o zaman 😀

Yaa hastane sureci ve sıkıntılar olmasina ragmen 3 ay iyi bence ikiz olmasininda etkisi vardir tabi. Bende 2 ayda sokaga atarim kendimi o zaman 😀
Aynen
Ben disari cikabiliyordum ama ikizlerle zor cikiyor
İkizlerde erken dogdugu icin surekli 2 haftada bir goz muanesi yani rop yapiyolardi sonra 3 haftada bir sonra 1 aya dustu kontrollleri

Gunaydin hamişler😍😍
Günaydın canım benim bebiş dün çok korkuttu bizi sol tarafımda inanılmaz bir ağrı başladı ve geçmedi hastaneye gittim önce bi ağrı kesici serum taktılar sonra nstye bağladılar beni sancı var mı doğum mu başlamış diye orda sancı çıktı sonra başka nstye bağladılar onda çıkmadı kan idrar testi yaptılar onlar da temiz çıktı 3 saat hastanede kaldım sonra bebek büyüdükçe böbreklere baskı yapabiliyor dedi doktor ve eve geldim ama halâ ağrım var

Ben de kullanıyorum. Doktorum tam tersine kg alım ve verimin kolaylaşacağını söylemişti. Özellikle lohusalık döneminde.
Ama kullandığımız vitaminler (ben omega içerikli kullanıyorum) kg aldırır demişti doktor. Misal ben 5 kg alacaksam 8 kg aldım ki iştahım yeni yeni açılıyor. Açılıyor dediğimde acıkarak kahvaltı yapıp akşam yemeği yiyorum.:)
Bazen doz ayarlaması oluyor ya tsh hafif yüksekti benim geçen ay hemen onu doktor ayarladı. O yüzden az çalışınca metabolizma yavaşlıyor omdan demiştim. Ama vitamin de kullanıyorum haklısın o da kilo yapıyor olabilir. Ben de normal halim gibi yiyorum arada kaçamak oluyor tabi. Hayırlısı artık :)

Günaydın canım benim bebiş dün çok korkuttu bizi sol tarafımda inanılmaz bir ağrı başladı ve geçmedi hastaneye gittim önce bi ağrı kesici serum taktılar sonra nstye bağladılar beni sancı var mı doğum mu başlamış diye orda sancı çıktı sonra başka nstye bağladılar onda çıkmadı kan idrar testi yaptılar onlar da temiz çıktı 3 saat hastanede kaldım sonra bebek büyüdükçe böbreklere baskı yapabiliyor dedi doktor ve eve geldim ama halâ ağrım var
Gecmiş olsun canim
Neyseki bi sorun yokmuş tahlilerinde temiz cikmiş biraz dinlen.
Bende agri oluyor demekki sanciymiş

X