- 12 Temmuz 2016
- 4.171
- 6.081
- 31
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.921
Cok sevindim neyse ki pozitif cozumleri var bu agrilarin sizilarinİyi gidiyor canim magnezyum hapi kulandigimdan beri kas agrilarim hafifledi
Sen ne yapiyorsun nasil gidiyo
En iyisini yapiyorsun cocuk olunca fazla vakit olmuyor gezmeye eglenmeyeCok sevindim neyse ki pozitif cozumleri var bu agrilarin sizilariniyiyim bende geziyorum bol bol bebelendikten sonra gezemem diye il il dolasiyorum
İğneyle halloluyo neyseki sağlıkla gelsin inşallah bebek :)evet ben negatifim eşim pozitif doktorum kan uyuşmazlığı testi istedii sonrada iğne olcm.
Hayırlısıyla bi o günlere gelirsek.Evet 36dan sonra prematüre sayilmiyor bebekler tabi riks varsa gene kuvuze koyuyolar
Benimde öyle enfeksiyon hafif yüksek çıkmış ve kansızlık var. Sağlıcakla gelsinler de hepsi düzelirEvet etkisi olabilir
Ama doktor normal dedi sadece kansizligim ve enfeksiyon vardi hafif
Ozamana kadar neler cekicez nelerHayırlısıyla bi o günlere gelirsek.
Sen nezaman kan vermistinBenimde öyle enfeksiyon hafif yüksek çıkmış ve kansızlık var. Sağlıcakla gelsinler de hepsi düzelir
Prednol u bana hamileliğin ilk günleriBenim klinik şefim bana durumum baya ağırlaşınca prednol diye bir ilacı önerdi steroidmiş kadın doğum uzmanıma sordum çok kötü olduğunda kullanabilirsin dedi günde 1 taneyi aşmamak 10 gün kullanımı aşmamak şartıyla istersen sen de sor bu ilacı ben hiç yürüyemez hale gelince önerdiler ama ayaklarımı hissetmeyince yine de içime sinmedi kullanmadım hamilelik ilerledikçe daha kötü olursam o zaman deneyeceğim kullanmayı
Aynen oyle gerci simdi yaz bebesi olcaklar belki bu kadar gezemesekte disarda vakit gecirebiliriz. Sen ikizleri ilk ne zaman cikartmistin disari?En iyisini yapiyorsun cocuk olunca fazla vakit olmuyor gezmeye eglenmeye
3 aya kadar cikartmadim dogrusu hastane kontrolleri disindaAynen oyle gerci simdi yaz bebesi olcaklar belki bu kadar gezemesekte disarda vakit gecirebiliriz. Sen ikizleri ilk ne zaman cikartmistin disari?
Yaa hastane sureci ve sıkıntılar olmasina ragmen 3 ay iyi bence ikiz olmasininda etkisi vardir tabi. Bende 2 ayda sokaga atarim kendimi o zaman3 aya kadar cikartmadim dogrusu hastane kontrolleri disinda
Ben dogum yaptiktan sonra 5 gun yogunbakimda 10 gunde serviste kaldim tabi bebeklerde kuvezdeydiler
Hastaneden ciktiktan sonra 1 aya kadar tuzsuz yemek yedim ve tansiyonum yuksekti kendime gelemedim bi sure
AynenYaa hastane sureci ve sıkıntılar olmasina ragmen 3 ay iyi bence ikiz olmasininda etkisi vardir tabi. Bende 2 ayda sokaga atarim kendimi o zaman
Günaydın canım benim bebiş dün çok korkuttu bizi sol tarafımda inanılmaz bir ağrı başladı ve geçmedi hastaneye gittim önce bi ağrı kesici serum taktılar sonra nstye bağladılar beni sancı var mı doğum mu başlamış diye orda sancı çıktı sonra başka nstye bağladılar onda çıkmadı kan idrar testi yaptılar onlar da temiz çıktı 3 saat hastanede kaldım sonra bebek büyüdükçe böbreklere baskı yapabiliyor dedi doktor ve eve geldim ama halâ ağrım varGunaydin hamişler
Hayır canımCanım sen Ankara'daki medikal hastanesinde ayline giden miydin
Bazen doz ayarlaması oluyor ya tsh hafif yüksekti benim geçen ay hemen onu doktor ayarladı. O yüzden az çalışınca metabolizma yavaşlıyor omdan demiştim. Ama vitamin de kullanıyorum haklısın o da kilo yapıyor olabilir. Ben de normal halim gibi yiyorum arada kaçamak oluyor tabi. Hayırlısı artık :)Ben de kullanıyorum. Doktorum tam tersine kg alım ve verimin kolaylaşacağını söylemişti. Özellikle lohusalık döneminde.
Ama kullandığımız vitaminler (ben omega içerikli kullanıyorum) kg aldırır demişti doktor. Misal ben 5 kg alacaksam 8 kg aldım ki iştahım yeni yeni açılıyor. Açılıyor dediğimde acıkarak kahvaltı yapıp akşam yemeği yiyorum.:)
Gecmiş olsun canimGünaydın canım benim bebiş dün çok korkuttu bizi sol tarafımda inanılmaz bir ağrı başladı ve geçmedi hastaneye gittim önce bi ağrı kesici serum taktılar sonra nstye bağladılar beni sancı var mı doğum mu başlamış diye orda sancı çıktı sonra başka nstye bağladılar onda çıkmadı kan idrar testi yaptılar onlar da temiz çıktı 3 saat hastanede kaldım sonra bebek büyüdükçe böbreklere baskı yapabiliyor dedi doktor ve eve geldim ama halâ ağrım var
Merhaba canimMerhaba, adetime 3 gün kala test yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı sizce hamile olabilir miyim
Heyecandan dayanamadımMerhaba canim
Adetine 3 gun var beta 5 ve uzeri gebeliktir
Eger degerlerin yukselirse hamilesin
Keske adet gununde yapsaydin kan testini
Yok canım sancı değil ilk bağladıkları nst bozukmuş sonra başka nstye bağladılar herşey normal çıktıGecmiş olsun canim
Neyseki bi sorun yokmuş tahlilerinde temiz cikmiş biraz dinlen.
Bende agri oluyor demekki sanciymiş