2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Düşünce değil canım düşününce yani bebek sahibi olmaya karar verince doğum teminatı olan sigortalar var ya onlardan yaptırdık doğumu hamilelik boyunca olan muayeneleri karşılıyo
Hiii düşününce sağlık olsun en sağlıklı doğumu nerde yapacaksak orda yapalım inşallah. Aylar geçmek bilmiyor kızımı o kadar çok merak ediyorum ki. Birde görümcemin kızı doğurdu yeni, onu görünce daha çok heveslendim. Minigime kavuşmak için can atiyorum

Merhaba canim sevindim iyi olmana
Artik bebek buyuyor tabide rahimde yerleri daralıyor karnina sanci girmesi normal ama asiri dercede olursa ihmal etme

Benim ilk gebelik ikiz olmasina ragmen okadar fazla zorlanmadin zaten erken geldiler
Ama bu gebelik 20 haftada beri kas agrilarim var bas agrisi, sancilarimda oluyor

Pazartesi randevum muhtemelen testi de önümüzde ki hafta ister. Okadar pahalımıyımış ben özel hastaneye gidiyorum

Pazartesi randevum muhtemelen testi de önümüzde ki hafta ister. Okadar pahalımıyımış ben özel hastaneye gidiyorum
ben öyle diye biliyorum ama emin değilim istersen o iğne için devlete git hem kontrol ol hem iğneni eğerki pahalı derlerse canım ücretini bilmiyorum bana doktorum öyle söylemişti o yüzden yatış verip iğneyi yapıyoruz demişti ama olmayadabilir

altinkiz2404 canım sen söyleyince şimdi araştırdım çokta pahalı değilmiş ama devlet hastanesinde ücretaiz yapıyolar o paraya bebeğinin başka bir ihtiyacıını karşılayabilirsin bence 2020 fiyatı buymuş şimdiki fiyatını bulamadım

Eklentiler

• Screenshot_20230413-124201.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 33
Şuan bu fiyatlar en az üç katıdır hatta 5
İlaçlar çok ciddi fiyat katladı maalesef

Benim ilk gebelik ikiz olmasina ragmen okadar fazla zorlanmadin zaten erken geldiler
Ama bu gebelik 20 haftada beri kas agrilarim var bas agrisi, sancilarimda oluyor
Annem de diyor her gebelikte zorlaşıyor en kolayı ilki oluyor diye
Doktor da öyle diyor öncekinden daha ağır ve yorgun hissedersin demişti ama ne biliiym eskiden 10 tane doğurup her sene hamile kalıp diptik gibi olan kadınlarımız varmış
Ben ikinci gelmeden pert

Şuan bu fiyatlar en az üç katıdır hatta 5
İlaçlar çok ciddi fiyat katladı maalesef
benim doğuma kadar oksapar kullanmam gerekiyo her konteolde 2 kutu yazıyo sigorta indirimiyle kutusu 100 liraya falan geliyo her kutu 10 günlük şimdiye kadarki hariç 7-8 kutu daha alırız 700 lira diyelim bundan öncede 15 kutu kullandıysam 1500 lirada o ediyo deprem olduğu için şuan devlet ilaçlarımızdan para almadı 2000 liranın üstünde sadece oksapar oluyodu yoksa o yüzden haklısınız o ilaçta baya fiyat katlamıştır en iyisi devlette gidip ücretsiz yaptırmak

Allah hasta olanın yardımcısı olsun
Cidden çocuk bu devirde çok masraflı
Hadi biz var da bi şekilde bulup buluşturup alıyoruz yapıyoruz
Gariban çok :/

benim bu 3. gebelik ve gerçekten en zor geçen en ağırlaştığım bu oldu eskilerin ağrısı sızısı olsa bile kimin umurundaymışki en iyisi şimdiki dönem insanlar kendi canının kıymetini eşinin kızının gelininin canının kıymetini biliyo kaynanam eşimi doğurmuş ertesi günü tarlaya çalışmaya gitmişler ama işte acısı yaş ilerledikçe çıkıyo birsürü hastalıklar vs

Haklısın
Kadın şimdi kıymetli (eskiye nazaran)
Eskiden ohoooo çalış köle diyorlarmış

Allah hasta olanın yardımcısı olsun
Cidden çocuk bu devirde çok masraflı
Hadi biz var da bi şekilde bulup buluşturup alıyoruz yapıyoruz
Gariban çok :/
gerçektende öyle bizimde çok durumumuz iyi sayılmaz ama aileler destek oluyo çok şükür allah destekçisi olmayan gariban olanlara yardım etsin

Haklısın
o zaman çekenlerin şimdi kimisi ben çektim çocuğum gelinim çekmesin diyo ama eski devirdeki gibi kıymet görmeyenlerde çok canım sırf erkek olsun diye her yıl 1 çocuk doğurtulanlar hala var malesef

Cok zor bir gece gecirdim kizlar (( Korkunc bir dis agrisiyla ugrastim butun gece. Nobetci discilerin hicbiri kabul etmedi hamile oldugum icin. Sabah kadon dogumcumu aradim hic durma git discine dedi kasilmam artti agridan. Hemen kanal tedavisi ve gecici dolgu yapildi gece 3tem beri daha yeni rahatladim. Nooolur dislerinize dikkat edin en ufak agrida beklemeyin sakin

Haklısın
allah razı olsun benim kaynanam kendi yaşayamadığı ne varsa bana yaşatmaya çalıştı oda kaçarak evlenmiş ne düğün ne ev hiçbişeyleri olmamış hiçkimseden destek görmemişler daha kaynanası gil ellerindekinide alırmış çalışıp didinip bu duruma gelmişler bütün evlatlarına destekler şimdi bizim çektiğimizi onlar çekmesin düşüncesindeler kendi düğünü olmadığı için bize 3 gün düğün yaptılar normalde artık buralardada çoğu salonda bikaç saat yapıp bitiriyo kendisinin içinde klmış benimde içimde kalmasını istemedi

çok geçmiş olsun canım diş ağrısı çok zor inşallah şimdi iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…