- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.124
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.961
Acı yokDaha önce doğum yapan anneler bir şey soracağım. Size lavman yapılmış mıydı? Nasıl bir şey acı veriyor mu?
Acı yoksa süper teşekkürlerAcı yok
Sıvı bir ilacı enjekte ediyorlar barsaklar tam boşalsın diye.
Ben normal doğum yaptım. Öncesinde çok ishaldim birkaç gün.
Barsaklarım boştu lavmanda bişy çıkmadı ama acayip rahatlatır.
Hep iyi düşün, erken doğum olacak diye düşünme, bebeklerimiz zamanında gelecek, hepimizinki çok sağlıklı olacakBenim bugün yine sancım var
Erken doğum fobisi yüklendi kızlar bana
Belim ilk kez bu denli ağrıyor. Hani adet olduğunuzda sökülme ağrısı olur ya. Ve bana önceki doğumu hatırlattı. Belden kasıklara doğru giden sancı://
Dua edin nolur
Hepimiz zamanında doğuralım
Amin inşallah canım.Hep iyi düşün, erken doğum olacak diye düşünme, bebeklerimiz zamanında gelecek, hepimizinki çok sağlıklı olacak
Sancın için bir şey diyemiyorum, doktorunla konuş mutlaka
lavman yapılıyo canım öyle acıtacak bişey değil jel gibi bişey sıkıyolar afedersin büyük tuvaletini tutabildiğin kadar tutuyosun sonra tuvalete gidiyosun bağirsaklar boşalıyo korkulacak bişey değilDaha önce doğum yapan anneler bir şey soracağım. Size lavman yapılmış mıydı? Nasıl bir şey acı veriyor mu?
canım inşallah sağlikla zamanında gelir sancın varsa ihmal etme bi dr a git hem için rahat etsin şuan nasılsınAmin inşallah canım.
Doktora önümüzdeki hafta gideceğim. İlk kızımla alakalı programlar var ertelemek zorunda kalıyorum böyle böyle süreci:)
İki ay oldu olcak doktora gidelim. Sancı hissetmesem bi 2 ay daha gitmem.
Benim de bugun hem sanci hem baskı vardi zor yürüyordum ara ara cok fena oluyodu bebekler alt tarafa asiri baski yaptilar.Kızlar bugün kasıklarımda ağrı ve baskı oluyor daha çok ayağa kalkınca normal mi ?
İkinci gebelikler böyle oluyor galiba benim hep doktora gidesim varAmin inşallah canım.
Doktora önümüzdeki hafta gideceğim. İlk kızımla alakalı programlar var ertelemek zorunda kalıyorum böyle böyle süreci:)
İki ay oldu olcak doktora gidelim. Sancı hissetmesem bi 2 ay daha gitmem.
Sağol canım ben ilk defa duydumda merak ettimlavman yapılıyo canım öyle acıtacak bişey değil jel gibi bişey sıkıyolar afedersin büyük tuvaletini tutabildiğin kadar tutuyosun sonra tuvalete gidiyosun bağirsaklar boşalıyo korkulacak bişey değil
canım inşallah sağlikla zamanında gelir sancın varsa ihmal etme bi dr a git hem için rahat etsin şuan nasılsın
Amin inşallahcanım inşallah sağlikla zamanında gelir sancın varsa ihmal etme bi dr a git hem için rahat etsin şuan nasılsın
Evet sonraki gebeliklerde birkaç kez girip çıkıyorsun doktora:)İkinci gebelikler böyle oluyor galiba benim hep doktora gidesim varSen yinede çok ihmal etme :) Kızın kaç yaşında? Sağlık durumunda bir sorun yoktur umarım
Ne güzel büyütmüşsün maşallahAmin inşallah
Ay evet gitmem lazım en azından şeker yüklemesi yapar belki. Haftası geçmiş haberim yok :)
Şuan belim çok ağrıyor. Uzandım. Hani hep ağrısa Okay. Genelde sırtım ağrır ama belim bugün kötü.
Bir de mide bulantısı cok
O da doğum habercisi olur ya bazen ondan endişe ettim
Evet sonraki gebeliklerde birkaç kez girip çıkıyorsun doktora:)
Detaylı ultrasondan sonra rahatlayınca çok önemsemedim süreci
7 yaşında :) o iyi. Onun kursları gösterileri derken yoruldum. Bu haftayı bitirirsek sonra bir hafta yatıcam valla.
İlk gebelikte aslında çok daha aktif ve yoğundum. Doktora bir yandan, günde 4-5 saat derse gir bir yandan. 8. Aya kadar böyle çalıştım.Ne güzel büyütmüşsün maşallahİlk hamileliğin en güzel yanı bol bol dinlenebiliyor olmak sanırım, ben sürekli yatıyorum
Çalışmak çok daha güzel bence, ben evde çok sıkıldım. Güzel dinlendim, kendime çok zaman ayırdım ama yinede çalışmayı tercih ederim. Bundan sonra dinlenebilirsin umarımİlk gebelikte aslında çok daha aktif ve yoğundum. Doktora bir yandan, günde 4-5 saat derse gir bir yandan. 8. Aya kadar böyle çalıştım.
Bunda hamilelikle birlikte işten ayrıldım ve tamamen evdeyim. Ama bu seferde başka şeyler çıktı. Asla dinlenemedim rahatça. Gündüz uyuyabiliyorum ama rüyalar çok rahatsız edici, yorgun kalkıyorum
Merhabalaar, ben son zamanlarda burayı çok ihmal ettimG gumusservii kizlar nasil geciyor hamilelik
Liste icin msj atmiştim bebişlerinizin cinsiyetleri ne güncelleme yapacam
benim 3. gebelik ama ilkim ölü doğum olduğu için hiç kontrolleri ihmal etmiyorum banada pazartesi yapıldı şeker yüklemesi haftaya çarşamba yada perşembe uyuşmazık iğnesi için gidicem o zaman sonuca baktırıcam doktora henüz e nabızada düşmemiş sonuçlarımAmin inşallah
Ay evet gitmem lazım en azından şeker yüklemesi yapar belki. Haftası geçmiş haberim yok :)
Şuan belim çok ağrıyor. Uzandım. Hani hep ağrısa Okay. Genelde sırtım ağrır ama belim bugün kötü.
Bir de mide bulantısı cok
O da doğum habercisi olur ya bazen ondan endişe ettim
Evet sonraki gebeliklerde birkaç kez girip çıkıyorsun doktora:)
Detaylı ultrasondan sonra rahatlayınca çok önemsemedim süreci
7 yaşında :) o iyi. Onun kursları gösterileri derken yoruldum. Bu haftayı bitirirsek sonra bir hafta yatıcam valla.
Bence o hepimizde başladı gibi canım yaşam sınırına girince benimde içimde bir şüpe girdi dün doğum çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye ama korkma bence o ağrılar normal dedi dün doktorum heryeri de baskı var o yüzden dedi Allahım en azından 38 haftayı görmeyi nasip etsin hepimizeBenim bugün yine sancım var
Belim ilk kez bu denli ağrıyor. Hani adet olduğunuzda sökülme ağrısı olur ya. Ve bana önceki doğumu hatırlattı. Belden kasıklara doğru giden sancı://
Dua edin nolur
Ama sancı için Dr git en yakın zamanda en azından sancı ne boyutta bakarlar senin içinde rahat eder ben kızımı doğururken sancım ı serumla azaltıyolardı belki öğle bişey de verir doktorunBenim bugün yine sancım var
Dua edin nolur
Kesinlikle. Çalışmak en güzel şey. Hantallaşmıyor insan.Çalışmak çok daha güzel bence, ben evde çok sıkıldım. Güzel dinlendim, kendime çok zaman ayırdım ama yinede çalışmayı tercih ederim. Bundan sonra dinlenebilirsin umarım
Sen riskli gruptasın çok dikkatli olman lazım kesinlikle. Rabbim sağlıkla versin kucağınabenim 3. gebelik ama ilkim ölü doğum olduğu için hiç kontrolleri ihmal etmiyorum banada pazartesi yapıldı şeker yüklemesi haftaya çarşamba yada perşembe uyuşmazık iğnesi için gidicem o zaman sonuca baktırıcam doktora henüz e nabızada düşmemiş sonuçlarım
Evet çoğu arkadaş şöyle sancı girdi böyle sertleşti karnım diye yazıyor. Benimki psikolojik değildir umarım fiziksel şeylerin tedavisi daha kolay. Pimpirikli olmak istemiyorum ne doğururken ne de çocuk büyütürken.Bence o hepimizde başladı gibi canım yaşam sınırına girince benimde içimde bir şüpe girdi dün doğum çantamı hazırladım ne olur ne olmaz diye ama korkma bence o ağrılar normal dedi dün doktorum heryeri de baskı var o yüzden dedi Allahım en azından 38 haftayı görmeyi nasip etsin hepimize
benim de sancım az diye gittiğimde doğuma almışlardı. Normalde acıya dayanmıyorum sanıyordum ama doktorum ağrı eşiğimin çok yüksek olduğunu söylemişti. O yüzden de ağrım sancım var diyince kendimden çekinirimAma sancı için Dr git en yakın zamanda en azından sancı ne boyutta bakarlar senin içinde rahat eder ben kızımı doğururken sancım ı serumla azaltıyolardı belki öğle bişey de verir doktorun
amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza burda emzirmeyle falan ilgili konuşmaya başlarızKesinlikle. Çalışmak en güzel şey. Hantallaşmıyor insan.
İnşallah dinlenirim teşekkür ederim iyi dileklerin için
Sen riskli gruptasın çok dikkatli olman lazım kesinlikle. Rabbim sağlıkla versin kucağına
Evet çoğu arkadaş şöyle sancı girdi böyle sertleşti karnım diye yazıyor. Benimki psikolojik değildir umarım fiziksel şeylerin tedavisi daha kolay. Pimpirikli olmak istemiyorum ne doğururken ne de çocuk büyütürken.
İlkini o yüzden rahat büyüttüm. Rahattım :) ama bu nasıl olur bilmiyorum farklı yaşanmışlıklar insanı değiştiriyor.
benim de sancım az diye gittiğimde doğuma almışlardı. Normalde acıya dayanmıyorum sanıyordum ama doktorum ağrı eşiğimin çok yüksek olduğunu söylemişti. O yüzden de ağrım sancım var diyince kendimden çekinirim