- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.901
Allah korusun. Zaten geçen hafta bir hastamda gebelik zehirlenmesi oldu dedi ondan da bahsetti. İnş sağlıkla doğum yapalım hepimizCok fazla alincada iyi degil
Doktorunuz iyi yapiyor bence
Benimki takilmadi 27 kilo aldim zaten hepsi odemdi
Saglik ocagindaki farketti gebelik zehirlenmesi belirtisiymis
Evet allah korusun cok kotu bisey allah kimseye gostermesinAllah korusun. Zaten geçen hafta bir hastamda gebelik zehirlenmesi oldu dedi ondan da bahsetti. İnş sağlıkla doğum yapalım hepimiz
Ben de kullanıyorum. Doktorum tam tersine kg alım ve verimin kolaylaşacağını söylemişti. Özellikle lohusalık döneminde.Bugün kontrolüm vardı benim de. 1.100 gram 37-38 cm olmuş boyu oğluşumun.Ama benim kilolarıma taktı doktor çok almışsın diye ama çok kolay alıyorum ben de anlamadım. 64le başlamıştım 75 olmuşum tiroid de ilaç kullanıyorum illa ki etkiliyor metabolizmam yavaş
Benimde büyük ihtimal sezeryan olacak canm benimde o civardi o haftalarda
Korkma canım 35. Haftadan sonrası bebekler için sıkıntı yaratmıyor nasılsa. Küvez durumu olmuyor inşallah bu defa 38 i görürsün,İnşallah ya bazen korkuyorum 30 haftalıkken hep ciğer geliştirici vuruldum sancılarım başlamıştı
AminnnnnnnnnSağlıkla gelsin minikler inşallah
İyi o zaman gebelikte normal demek ki. Gebelikten önce spor yapardım şuan spor yapmiyorum saniriim kaslarım eridi onunda etkisi vardır belkiBenim 0.47 canim doktor normal demisti ozaman
Evet etkisi olabilirİyi o zaman gebelikte normal demek ki. Gebelikten önce spor yapardım şuan spor yapmiyorum saniriim kaslarım eridi onunda etkisi vardır belki
Canım sen Ankara'daki medikal hastanesinde ayline giden miydinBugün kontrolüm vardı benim de. 1.100 gram 37-38 cm olmuş boyu oğluşumun.Ama benim kilolarıma taktı doktor çok almışsın diye ama çok kolay alıyorum ben de anlamadım. 64le başlamıştım 75 olmuşum tiroid de ilaç kullanıyorum illa ki etkiliyor metabolizmam yavaş
evet ben negatifim eşim pozitif doktorum kan uyuşmazlığı testi istedii sonrada iğne olcm.Annenin negatif babanın pozitif olduğu durumda yapılıyor bildiğim kadarıyla.
Benim de önemseme sebebim kendim değilim bebeğimBaşta kiloyu bende çok önemsiyordum ama artık daha rahatım sonuçta normal bir hamilelik 11-14 kg arası alıyormuş, ben şuana kadar 8 kg aldım bundan sonra 6 kg daha hakkım var
canım aynı durumdayız 28 haftalıkken gel dedi doktor senle bizim günlerimiz aynı ben haftaya perşembe giderim iğne olmak için doktor 2 haftayı bekleme dedi tam 28 haftalık oluyo bayramdan önce gidip iğnemi olurum seni ne zaman çağırdı iğne için ben devlete gidiyorum yatış veriyo önce kan alıyolar sonra sonuç çıkıncada iğneyi yapıp çıkış veriyolar bildiğim kadarıyla yoksa iğne çok pahalı oluyomuş o yüzden yatış veriliyoevet ben negatifim eşim pozitif doktorum kan uyuşmazlığı testi istedii sonrada iğne olcm.
Yok aklına getirme insan düşününceİnşallah ben normalden de sezeryandan da korkuyorum ama aklıma da getirip kendimi korkutmuyorum kan tutuyor beni zaten
İnşallah cnm hayırlısıyla dünyaya bir gelsinde başka hiç birşey istemiyorumKorkma canım 35. Haftadan sonrası bebekler için sıkıntı yaratmıyor nasılsa. Küvez durumu olmuyor inşallah bu defa 38 i görürsün,
Çok kötü bir tadı var onun umarım kullanmana gerek kalmazBenim klinik şefim bana durumum baya ağırlaşınca prednol diye bir ilacı önerdi steroidmiş kadın doğum uzmanıma sordum çok kötü olduğunda kullanabilirsin dedi günde 1 taneyi aşmamak 10 gün kullanımı aşmamak şartıyla istersen sen de sor bu ilacı ben hiç yürüyemez hale gelince önerdiler ama ayaklarımı hissetmeyince yine de içime sinmedi kullanmadım hamilelik ilerledikçe daha kötü olursam o zaman deneyeceğim kullanmayı
Evet 36dan sonra prematüre sayilmiyor bebekler tabi riks varsa gene kuvuze koyuyolarKorkma canım 35. Haftadan sonrası bebekler için sıkıntı yaratmıyor nasılsa. Küvez durumu olmuyor inşallah bu defa 38 i görürsün,
Gunaydin canimm nasilsin nasil gidiyoGunaydin hamişler
Umarım ya ben daha çok bebek için endişeleniyorum kullanma konusunda ama hamilelikte tadı da önemli mide bulantısı yeniden başlıyo gibiÇok kötü bir tadı var onun umarım kullanmana gerek kalmaz
İyi gidiyor canim magnezyum hapi kulandigimdan beri kas agrilarim hafiflediGunaydin canimm nasilsin nasil gidiyo