2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba uyusmazlik ignesi ne demek acaba? Herkese mi yapiliyor
senin kan grubun negatifse eşinin kan grubu pozitifse o zaman 28. haftada yapılıyo doğumdan sonrada bebeğin kan grubuna bakıyolar bebek pozitifse tekrardan yapıyolar
Hayır eğer sen pozitif eşin negatif ise yapılıyormuş bana doktorum öyle dedi
canım sen pozitifsen uyuşmazlık olmuyo eşin negatif bile olsa senin kan grubun negatifse eşinin kan grubu pozitifse uyuşmazlık oluyo sadece
Dogumdan sonra yapiliyor saniyordum o igne. Cok tesekkurler
doğumdan sonra çocuğun kan grubuna göre tekrardan yapıyolar

Ben wellcare omega 3 kullanıyorum. Seçerken epa/dha oranına bakman yeterli. Bir de ifos onaylı olması gerekiyor

Benim kız canım en son 25 haftada sanırım 860 dı ayın 17. De bi sonraki randevu bakalım kaç oldu şimdi hiç bilmiyorum benimde normalde 2 temmuz ama sezeryan olacağı için haziran içi görünüyor :)
Allah'ım sağ sağlim kucagibi almayı nasip etsin cnm

Kızlar bugün tam 26 haftalik olduk oğluşumla Çok şükür bi sıkıntım yok ağrı olarak ama ruh halim değişik. Bi yandan zaman ne çabuk geçti keşke biraz daha karnimda kalsa böyle çok ıyiyiz diyorum doğmasın istiyorum bi yandan da kavuşma isteği var. Çok duygusal alıngan oldum biraz da doğum korkusu yüklendi ilk hamileligimi ogrendigim zamanlara geri döndüm sanki. Aynı endişeler sardı beni. Sizde durumlar nasıl. Biraz dertleşeyim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…