- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 29
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.801
Annenin negatif babanın pozitif olduğu durumda yapılıyor bildiğim kadarıyla.Merhaba uyusmazlik ignesi ne demek acaba? Herkese mi yapiliyor
senin kan grubun negatifse eşinin kan grubu pozitifse o zaman 28. haftada yapılıyo doğumdan sonrada bebeğin kan grubuna bakıyolar bebek pozitifse tekrardan yapıyolarMerhaba uyusmazlik ignesi ne demek acaba? Herkese mi yapiliyor
canım sen pozitifsen uyuşmazlık olmuyo eşin negatif bile olsa senin kan grubun negatifse eşinin kan grubu pozitifse uyuşmazlık oluyo sadeceHayır eğer sen pozitif eşin negatif ise yapılıyormuş bana doktorum öyle dedi
doğumdan sonra çocuğun kan grubuna göre tekrardan yapıyolarDogumdan sonra yapiliyor saniyordum o igne. Cok tesekkurler
27. Haftanın içindeyimEvet gazoz gibi bi tati var bende sevmiyorum
Sende hapli olani doktordan iste
Sen kac haftaliksin
Gunaydin canimGünaydınn
Benimde oyle27. Haftanın içindeyim
Benimkinin adı osteocare 2 günde bir içiliyor hap şeklinde. Çok şükür benim bel, kas ağrım yok 27+6dayım ve 8 kilo aldım.Kizlar sizin magnezyum ilacinizin adi ne bugun saglik ocaginda hapli olani istedi
Su lu olani icemiyorum
Kas agrilarim cok oluyor ya
Magosit benimkiKizlar sizin magnezyum ilacinizin adi ne bugun saglik ocaginda hapli olani istedi
Su lu olani icemiyorum
Kas agrilarim cok oluyor ya
Ben wellcare omega 3 kullanıyorum. Seçerken epa/dha oranına bakman yeterli. Bir de ifos onaylı olması gerekiyorSelam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar dilerim. Maşallah neredeyse hepiniz Yaşam sınırı haftalarını geçmişiniz. Tebrik ederim. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
Benim eşimle kanım aynı bana gerek yok ozmanHayır eğer sen pozitif eşin negatif ise yapılıyormuş bana doktorum öyle dedi
Allah'ım sağ sağlim kucagibi almayı nasip etsin cnmBenim kız canım en son 25 haftada sanırım 860 dı ayın 17. De bi sonraki randevu bakalım kaç oldu şimdi hiç bilmiyorum benimde normalde 2 temmuz ama sezeryan olacağı için haziran içi görünüyor :)
Amin canım benim hepimize inşallahAllah'ım sağ sağlim kucagibi almayı nasip etsin cnm
İsteğe bağlı sezeryan bir durum değişikliği olmazsa canım.Kizlar doğummu sezeryanki normal mi olucaksiniz tercihiniz ney
Benim ikisi normaldi kız 35 haftalık doğdu 36 oglanda sabursizdilar acaba buda öyle olur mu düşünüp duruyorumİsteğe bağlı sezeryan bir durum değişikliği olmazsa canım.
önceki doğumlarım normaldi inşallah bi sıkıntı olmazsa buda normal olsun istiyorum biran önce iyileşmek için oğlumda var çünküKizlar doğummu sezeryanki normal mi olucaksiniz tercihiniz ney
Ben normal doğum istiyorum inşallah her şey yolunda giderse normal olacakKizlar doğummu sezeryanki normal mi olucaksiniz tercihiniz ney