2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Cok sevindim canim ogluşunu saglikla kucagina almak nasip etsin
Ben daha cok dogmasini istiyorum cunku cok zorlaniyorum artik ozellikle aksamlari hareketlerim cok kisitlandi

Ben gibi deli gibi acıkan varmı acıkınca resmen midem yerinde durmuyor

Cok sevindim canim ogluşunu saglikla kucagina almak nasip etsin
Ben daha cok dogmasini istiyorum cunku cok zorlaniyorum artik ozellikle aksamlari hareketlerim cok kisitlandi
Çocuklar da var ya zorlaniyorsundur canım. Benim ilk gebeligim bi şey de yaptığım yok ona rağmen ben bile akşamları bulaştıktan sonra pert oluyorum

Bende normal doğum çok istiyorum. Bunun için çabalıyorum da. Öncelikle mormal doğum destekçisi bir doktor tercih ettim. Hamile pilatesi yogası yürüyüş yapıyorum. Doğuma yakın direkt vajinaya yapılan perine masajına başlayacağım eşimle. Fakat ne yaparsak yapalım bebek doğumuna kendisi karar veriyor. Hayırlısı bakalım ne olacak
Birde devlet hastanelerinde gebelik okulu var mutlaka katılın kızlar. Normal olamayan doğumların çoğu ıkınmayı nefes almayı bilmemekten oluyormuş. Nefes egzersizleri yapın youtubedan. Kuzenim kadın doğum doktoru en şikayet ettiği şey bu. Ikınsalar çocuk doğacak ama bilmiyorlar doğru ıkınmayı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…