2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar sizin magnezyum ilacinizin adi ne bugun saglik ocaginda hapli olani istedi
Su lu olani icemiyorum
Kas agrilarim cok oluyor ya

Bende de arada oluyor rahim genişlemesine bağlı diyorlar özellikle adet dönemimde oluyor yanma yoksa sebep bu olabilir

1.5 lt su şisesi ile içebiliyorum canım bardakla bende içemiyordum şişeye dönünce güzel içmeye başladım.
Hadi ya olmassa bende öyle yapıyım icigim bardak ta bu büyük piknik bardaklarından kucuguyle kim ugrasicak

Sanırım 28 haftsdasın sende demi canım bebek nasıl kilon çok güzel ilerlemiş maşallah bebek kaç gr. Peki ben 63 le başladım şuan 73 oldum.
Bugün gttm 1200 dedi evet ben 28 haftalık hamileyim şuan 1 temmuz görünüyor gebelik birde erkek bebek kız bebek kilosu da fark eder senin kizmi kac kilo suan

selam kızlar minik prenses 1 kg olmuş gelişim suyu herşeyi çok iyi gidiyo bel ağrıma bişey yapamıyomuşuz malesef ve şeker yüklemeside yapıldı bugün haftaya perşembe yada cuma tekrar gidicem uyuşmazlık iğnesi için 2 haftadan erken gel dedi 28 haftalık olunca yapılıcak ayrıca her gelmeye ölü doğum öykün olduğunu hatırlat diğer gebelere göre nst ye erken başlicaz dedi yorucu bir gün oldu ama bebişim çok iyiymiş çok şükür

MaşAllah sağlıcakla gelsin

Genelde bu bahsettiğiniz idrar yolu enfeksiyonu oluyor. Yanma her zaman olmuyor.

Sulu olan zaten içilecek gibi değil herkes gazoz gibi diyor ama bildiğin şekerli su bende yarın hap varsa istiyicem randevum var hak veriyorum içememene
Evet gazoz gibi bi tati var bende sevmiyorum
Sende hapli olani doktordan iste
Sen kac haftaliksin

Cok sevindim canim
Benimde 10 gun sonra randevum var simdiden heyecanliyim
Banada doktor hep hatirlat gebelik zehirlenmesi yasadigimi

Merhaba uyusmazlik ignesi ne demek acaba? Herkese mi yapiliyor

Bugün gttm 1200 dedi evet ben 28 haftalık hamileyim şuan 1 temmuz görünüyor gebelik birde erkek bebek kız bebek kilosu da fark eder senin kizmi kac kilo suan
Benim kız canım en son 25 haftada sanırım 860 dı ayın 17. De bi sonraki randevu bakalım kaç oldu şimdi hiç bilmiyorum benimde normalde 2 temmuz ama sezeryan olacağı için haziran içi görünüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…