- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.806
- 25
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.781
Kizlar sizin magnezyum ilacinizin adi ne bugun saglik ocaginda hapli olani istedi
Su lu olani icemiyorum
Kas agrilarim cok oluyor ya
Su lu olani icemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de arada oluyor rahim genişlemesine bağlı diyorlar özellikle adet dönemimde oluyor yanma yoksa sebep bu olabilirKızlar kasıklarımda sanki yumurtalıklarım gibi sızlama var dünden beri sancıyla birlikte. Sanki adet olacakmışım gibi. Elektrik veriyorlar gibi damarlarımdan. Başına gelen var mı? İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye düşündüm ama yanma yok.
Sulu olan zaten içilecek gibi değil herkes gazoz gibi diyor ama bildiğin şekerli su bende yarın hap varsa istiyicem randevum var hak veriyorum içememeneKizlar sizin magnezyum ilacinizin adi ne bugun saglik ocaginda hapli olani istedi
Su lu olani icemiyorum
Hadi ya olmassa bende öyle yapıyım icigim bardak ta bu büyük piknik bardaklarından kucuguyle kim ugrasicak1.5 lt su şisesi ile içebiliyorum canım bardakla bende içemiyordum şişeye dönünce güzel içmeye başladım.
Bugün gttm 1200 dedi evet ben 28 haftalık hamileyim şuan 1 temmuz görünüyor gebelik birde erkek bebek kız bebek kilosu da fark eder senin kizmi kac kilo suanSanırım 28 haftsdasın sende demi canım bebek nasıl kilon çok güzel ilerlemiş maşallah bebek kaç gr. Peki ben 63 le başladım şuan 73 oldum.
Suya atılanı içiyorum magnorn du galiba adıKizlar sizin magnezyum ilacinizin adi ne bugun saglik ocaginda hapli olani istedi
Su lu olani icemiyorum
MaşAllah sağlıcakla gelsinselam kızlar minik prenses 1 kg olmuş gelişim suyu herşeyi çok iyi gidiyo bel ağrıma bişey yapamıyomuşuz malesef ve şeker yüklemeside yapıldı bugün haftaya perşembe yada cuma tekrar gidicem uyuşmazlık iğnesi için 2 haftadan erken gel dedi 28 haftalık olunca yapılıcak ayrıca her gelmeye ölü doğum öykün olduğunu hatırlat diğer gebelere göre nst ye erken başlicaz dedi yorucu bir gün oldu ama bebişim çok iyiymiş çok şükür
Sağlıkla uzasınEn iyisini yapmışsın bende bugün kestirdim ilk defa
amin canım hepimizinki sağlıcakla gelsin inşallahMaşAllah sağlıcakla gelsin
Genelde bu bahsettiğiniz idrar yolu enfeksiyonu oluyor. Yanma her zaman olmuyor.Kızlar kasıklarımda sanki yumurtalıklarım gibi sızlama var dünden beri sancıyla birlikte. Sanki adet olacakmışım gibi. Elektrik veriyorlar gibi damarlarımdan. Başına gelen var mı? İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye düşündüm ama yanma yok.
Evet gazoz gibi bi tati var bende sevmiyorumSulu olan zaten içilecek gibi değil herkes gazoz gibi diyor ama bildiğin şekerli su bende yarın hap varsa istiyicem randevum var hak veriyorum içememene
Benimde 10 gun sonra randevum var ozaman 28 haftalik olcamBugün gttm 1200 dedi evet ben 28 haftalık hamileyim şuan 1 temmuz görünüyor gebelik birde erkek bebek kız bebek kilosu da fark eder senin kizmi kac kilo suan
Cok sevindim canimselam kızlar minik prenses 1 kg olmuş gelişim suyu herşeyi çok iyi gidiyo bel ağrıma bişey yapamıyomuşuz malesef ve şeker yüklemeside yapıldı bugün haftaya perşembe yada cuma tekrar gidicem uyuşmazlık iğnesi için 2 haftadan erken gel dedi 28 haftalık olunca yapılıcak ayrıca her gelmeye ölü doğum öykün olduğunu hatırlat diğer gebelere göre nst ye erken başlicaz dedi yorucu bir gün oldu ama bebişim çok iyiymiş çok şükür
Merhaba uyusmazlik ignesi ne demek acaba? Herkese mi yapiliyorselam kızlar minik prenses 1 kg olmuş gelişim suyu herşeyi çok iyi gidiyo bel ağrıma bişey yapamıyomuşuz malesef ve şeker yüklemeside yapıldı bugün haftaya perşembe yada cuma tekrar gidicem uyuşmazlık iğnesi için 2 haftadan erken gel dedi 28 haftalık olunca yapılıcak ayrıca her gelmeye ölü doğum öykün olduğunu hatırlat diğer gebelere göre nst ye erken başlicaz dedi yorucu bir gün oldu ama bebişim çok iyiymiş çok şükür
Hayır eğer sen pozitif eşin negatif ise yapılıyormuş bana doktorum öyle dediMerhaba uyusmazlik ignesi ne demek acaba? Herkese mi yapiliyor
Dogumdan sonra yapiliyor saniyordum o igne. Cok tesekkurlerHayır eğer sen pozitif eşin negatif ise yapılıyormuş bana doktorum öyle dedi
Benim kız canım en son 25 haftada sanırım 860 dı ayın 17. De bi sonraki randevu bakalım kaç oldu şimdi hiç bilmiyorum benimde normalde 2 temmuz ama sezeryan olacağı için haziran içi görünüyor :)Bugün gttm 1200 dedi evet ben 28 haftalık hamileyim şuan 1 temmuz görünüyor gebelik birde erkek bebek kız bebek kilosu da fark eder senin kizmi kac kilo suan
27-28. Haftalarda yapılıyor diye biliyorum, rica ederimDogumdan sonra yapiliyor saniyordum o igne. Cok tesekkurler