- 19 Nisan 2022
- 438
- 517
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.821
Benim ilk gebeliğim her şey olağan ilerlerse normal doğum yapmak istiyorumKizlar doğummu sezeryanki normal mi olucaksiniz tercihiniz ney
Ben anın tadını çıkarıyorum şu an göbeğimden hareketleri belli oluyor ya inanılmaz mutlu oluyorumKızlar bugün tam 26 haftalik olduk oğluşumlaÇok şükür bi sıkıntım yok ağrı olarak ama ruh halim değişik. Bi yandan zaman ne çabuk geçti keşke biraz daha karnimda kalsa böyle çok ıyiyiz diyorum doğmasın istiyorum bi yandan da kavuşma isteği var. Çok duygusal alıngan oldum biraz da doğum korkusu yüklendi ilk hamileligimi ogrendigim zamanlara geri döndüm sanki. Aynı endişeler sardı beni. Sizde durumlar nasıl. Biraz dertleşeyim istedim
Bende tutamıyorum.Benim canım tatlı istemiyo ama iştahım cok acık. En başından beri açık hiç bulantı yaşamadım. Dikkat etmeye çalışsam da tutamıyorum kendimi çoğunlukla. Ben de 52yle hamile kaldım bugün 65 ı gördüm. Aslında görüntüde beni rahatsız eden bi şey yok. Yüzümden kollarımdan almadım basen ve göbek var. Ama yine de tartıyı görünce endişeleniyorum.
Bugün yine çıktım 66 olmuşumBende kendimi tutamiyirum canim cok tatli tuzlu seyler istiyor
52yle hamile kaldim 62 kilodayim simdi)
Hepimizinki inşallh :)Saglikla gelsin minoşş))
Zaten senin ekliydi canim
bende dün tartıldım 67 olmuşumBugün yine çıktım 66 olmuşum
Başta kiloyu bende çok önemsiyordum ama artık daha rahatım sonuçta normal bir hamilelik 11-14 kg arası alıyormuş, ben şuana kadar 8 kg aldım bundan sonra 6 kg daha hakkım varbende dün tartıldım 67 olmuşumolsun bebeğim iyi olsunda tek
o zaman benim 4 kg hakkım kalmışBaşta kiloyu bende çok önemsiyordum ama artık daha rahatım sonuçta normal bir hamilelik 11-14 kg arası alıyormuş, ben şuana kadar 8 kg aldım bundan sonra 6 kg daha hakkım var
Benim kuzenimin de aynı şekilde oldu biri 36 biri 37 sanırım doktor hep aynı olur bu durum demişti canım ama bilmiyorum tabiki Allah bilir çünkü yapı olarak vücut o haftalarda doğumu başlatmaya yatkın demekkiBenim ikisi normaldi kız 35 haftalık doğdu 36 oglanda sabursizdilar acaba buda öyle olur mu düşünüp duruyorum
Valla benim varBen anın tadını çıkarıyorum şu an göbeğimden hareketleri belli oluyor ya inanılmaz mutlu oluyorumHamilelik çok güzel bir şeymiş hemen bitsin istemiyorum. Zaten zamanı gelince kavuşacağız inşallah Doğum korkum yok, düşünüp kendimi korkutmak istemiyorum
dün birden bire inanilmaz aglama istegi oldu bende de. Ama sebep bulamadim aglayacakKızlar bugün tam 26 haftalik olduk oğluşumlaÇok şükür bi sıkıntım yok ağrı olarak ama ruh halim değişik. Bi yandan zaman ne çabuk geçti keşke biraz daha karnimda kalsa böyle çok ıyiyiz diyorum doğmasın istiyorum bi yandan da kavuşma isteği var. Çok duygusal alıngan oldum biraz da doğum korkusu yüklendi ilk hamileligimi ogrendigim zamanlara geri döndüm sanki. Aynı endişeler sardı beni. Sizde durumlar nasıl. Biraz dertleşeyim istedim
Benimde büyük ihtimal sezeryan olacak canm benimde o civardi o haftalardaBenim kız canım en son 25 haftada sanırım 860 dı ayın 17. De bi sonraki randevu bakalım kaç oldu şimdi hiç bilmiyorum benimde normalde 2 temmuz ama sezeryan olacağı için haziran içi görünüyor :)
Aynen normal sezeryan göre daha iyiönceki doğumlarım normaldi inşallah bi sıkıntı olmazsa buda normal olsun istiyorum biran önce iyileşmek için oğlumda var çünkü
İnşallah normal olur cnmBen normal doğum istiyorum inşallah her şey yolunda giderse normal olacak
İnşallah canım Allah'ın izniyle herşey normal gidicekBenim ilk gebeliğim her şey olağan ilerlerse normal doğum yapmak istiyorum
İnşallah ya bazen korkuyorum 30 haftalıkken hep ciğer geliştirici vuruldum sancılarım başlamıştıBenim kuzenimin de aynı şekilde oldu biri 36 biri 37 sanırım doktor hep aynı olur bu durum demişti canım ama bilmiyorum tabiki Allah bilir çünkü yapı olarak vücut o haftalarda doğumu başlatmaya yatkın demekki
Benimde tam tersi oluyor abuk subuk şeylere gülme krizi ama duramamacasına hatta altıma falan kaçırıyorum artık millet gülmeme gülüyor olayları anlamayıpdün birden bire inanilmaz aglama istegi oldu bende de. Ama sebep bulamadim aglayacakesim bile farketti kutup ayisi belgeseli acalim agla diyor ah hormonlar