2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim doktorum unide prof ben onun özel kliniğine gidiyorum. Yoğun biri bana vakit ayırır da normal doğum yaptırır gibi gelmiyo. Normal doğumdan kendim için korkmuyorum ama bebek ters döner bi şey olur havasız kalır gibi korkularım var. Daha önceden 3 düşüğüm var. Bi olumsuzluk yaşama ihtimalini düşürmek istiyorum. Sezaryen bebek için daha risksiz gibi geliyo. Ama sezaryenden de ben korkuyorum. Anestezi ameliyat korkum var. Doktorla bu konularda konuşmadık daha hiç.

Ben anın tadını çıkarıyorum şu an göbeğimden hareketleri belli oluyor ya inanılmaz mutlu oluyorum Hamilelik çok güzel bir şeymiş hemen bitsin istemiyorum. Zaten zamanı gelince kavuşacağız inşallah Doğum korkum yok, düşünüp kendimi korkutmak istemiyorum

Bende tutamıyorum.

kızlar şeker yüklemesinin sonucu hala e nabıza düşmemiş normalde bugün belli olucaktı bakalım öğleden sonra düşücekmi

Başta kiloyu bende çok önemsiyordum ama artık daha rahatım sonuçta normal bir hamilelik 11-14 kg arası alıyormuş, ben şuana kadar 8 kg aldım bundan sonra 6 kg daha hakkım var
o zaman benim 4 kg hakkım kalmış oğluşumun dediği gibi olsun caanıım bişey olmaz caanıım sonra veririm caanıım

Benim ikisi normaldi kız 35 haftalık doğdu 36 oglanda sabursizdilar acaba buda öyle olur mu düşünüp duruyorum
Benim kuzenimin de aynı şekilde oldu biri 36 biri 37 sanırım doktor hep aynı olur bu durum demişti canım ama bilmiyorum tabiki Allah bilir çünkü yapı olarak vücut o haftalarda doğumu başlatmaya yatkın demekki

Valla benim var ara ara geliyor o korku

dün birden bire inanilmaz aglama istegi oldu bende de. Ama sebep bulamadim aglayacak esim bile farketti kutup ayisi belgeseli acalim agla diyor ah hormonlar

İnşallah ya bazen korkuyorum 30 haftalıkken hep ciğer geliştirici vuruldum sancılarım başlamıştı

dün birden bire inanilmaz aglama istegi oldu bende de. Ama sebep bulamadim aglayacak esim bile farketti kutup ayisi belgeseli acalim agla diyor ah hormonlar
Benimde tam tersi oluyor abuk subuk şeylere gülme krizi ama duramamacasına hatta altıma falan kaçırıyorum artık millet gülmeme gülüyor olayları anlamayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…