2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben az önce ocean plus aldım. Normalde i mom omegalı kullanıyordum tek ilaç ama decavit i devlet ödüyor istersen dışardan omega al dedi doktorum onun içinde ocean plus önerdi.

Bende kendimi tutamiyirum canim cok tatli tuzlu seyler istiyor
52yle hamile kaldim 62 kilodayim simdi)

Selamlaaar sling ve emzirme ortusu siparis ettim guzelse tavsiye ederim demistim. Sling assssiri iyi cikti kumasindan boyutuna cok begendim ilays markasi. Emzirme ve puset ortusude cok guzel geldi ama koyu renk alinmali vucudu sardigi icin ici gostermemesi acisindan onunda kumasi boyutu gayet iyi mamky markasi ikisinide ekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20230405-211432_Trendyol.png
    516,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20230405-211408_Trendyol.png
    239,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar kasıklarımda sanki yumurtalıklarım gibi sızlama var dünden beri sancıyla birlikte. Sanki adet olacakmışım gibi. Elektrik veriyorlar gibi damarlarımdan. Başına gelen var mı? İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba diye düşündüm ama yanma yok.

CCok geçmiş olsun sanada benimde belim çok çok ağrıyor bulaşıkları bile makineye dizemiyorm her işten sonra dinleniyorum anlamadm enerjim geldi belim ağrıyor şimdide

Açlıktan oluyor demekki sende canım günlük 3 lt su içiyorum hiç acta kalmıyorum uyku düzensizliği yapıyor sanırım
Ben içemiyorum okadar ya tıkıyor artık ikinlitre anca içiyorum sen gene iyi içiyorsun

En iyisini yapmışsın bende bugün kestirdim ilk defa

Benim canım tatlı istemiyo ama iştahım cok acık. En başından beri açık hiç bulantı yaşamadım. Dikkat etmeye çalışsam da tutamıyorum kendimi çoğunlukla. Ben de 52yle hamile kaldım bugün 65 ı gördüm. Aslında görüntüde beni rahatsız eden bi şey yok. Yüzümden kollarımdan almadım basen ve göbek var. Ama yine de tartıyı görünce endişeleniyorum.

Efa Mom doktorumun verdiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…