- 25 Eylül 2022
- 113
- 209
- 37
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.761
Ben kestirdim 8 haftalıkken geçenlerde de saçlarımın üst kısmının beyazı çirkin durduğu için kahkül kesip kamufle ettimKızlar hamileyken saç kestiren oldu mu aranız da ?
Ben az önce ocean plus aldım. Normalde i mom omegalı kullanıyordum tek ilaç ama decavit i devlet ödüyor istersen dışardan omega al dedi doktorum onun içinde ocean plus önerdi.Selam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar dilerim. Maşallah neredeyse hepiniz Yaşam sınırı haftalarını geçmişiniz. Tebrik ederim. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
Saglikla gelsin minoşşKIZ :)
Bende kendimi tutamiyirum canim cok tatli tuzlu seyler istiyorKızlar selam, canım sürekli tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum. Hamileliliğim başından bu yana 13 kilo almışımyesemde doymuyorum. İlk başlarda mide bulantısından yiyemiyordum. Şimide de canım herşeyden istiyor. Allahtan 52 kilo ile hamile kalmışım. Benimle aynı durumda olan var mı :) kendime dur demem lazım.
Bende sabhlari oluyor başagrisiyla açlık remen midemi bulandiriyor hemen yiyince hepsi geçiyorBugün benimde başım çok ağrıyor. Niye anlamadım.
Benim kız canım@Emineemine89 @yesillibiri @Opiaa @psikolojikdelipdr @gumusservii @midnattsol @Hep ayni hikaye @o_k_y_n_s @1inci misali @halimeL @Sedeflikaraf @tomriscandan @Ikraelifim @elbitra @ddemir93 @asiye_ky @serenaysero @merveibo2305 @krmtba P Pearlgirl @kendimeinanamiyorum @hurmaay A aLin2005 kizlar nasil geciyor hamilelik
Liste icin msj atmiştim bebişlerinizin cinsiyetleri ne güncelleme yapacam
Bi dene istersen ben imom kullanıyorum gece içip yatıyorum. Baya faydasını gördüm.AA öylemi hiç bu yönden düşünmemiştim canım. Bende sabah kahvaltidan sonra içiyordum ilaçlarımı
Açlıktan oluyor demekki sende canım günlük 3 lt su içiyorum hiç acta kalmıyorum uyku düzensizliği yapıyor sanırımBende sabhlari oluyor başagrisiyla açlık remen midemi bulandiriyor hemen yiyince hepsi geçiyor
Benim belim de çok kötü canım bol bol dönerek uyu uzun süre aynı uyuyunca çok kötü ağrı yapıyo bol bol da yastıkla uyu beni bu bel çok korkutuyo belimde platin var artık dik durmakta çok zorlanmaya başladım yürüyememekten korkuyorum
53 ile hamile kaldm ben 58 oldum ben ekmek şeker yemiyorm binde.bir tatlı oda çok çok az yarım.kek meselaBende kendimi tutamiyirum canim cok tatli tuzlu seyler istiyor
52yle hamile kaldim 62 kilodayim simdi)
Ben içemiyorum okadar ya tıkıyor artık ikinlitre anca içiyorum sen gene iyi içiyorsunAçlıktan oluyor demekki sende canım günlük 3 lt su içiyorum hiç acta kalmıyorum uyku düzensizliği yapıyor sanırım
En iyisini yapmışsın bende bugün kestirdim ilk defaBen kestirdim 8 haftalıkken geçenlerde de saçlarımın üst kısmının beyazı çirkin durduğu için kahkül kesip kamufle ettimyakın zamanda yeniden kestireceğim. Batıl inançlar insanı korkutuyor gittim geldim ama sonra dedim Allah'a emanet
Prenses geliyor@Emineemine89 @yesillibiri @Opiaa @psikolojikdelipdr @gumusservii @midnattsol @Hep ayni hikaye @o_k_y_n_s @1inci misali @halimeL @Sedeflikaraf @tomriscandan @Ikraelifim @elbitra @ddemir93 @asiye_ky @serenaysero @merveibo2305 @krmtba P Pearlgirl @kendimeinanamiyorum @hurmaay A aLin2005 kizlar nasil geciyor hamilelik
Liste icin msj atmiştim bebişlerinizin cinsiyetleri ne güncelleme yapacam
1.5 lt su şisesi ile içebiliyorum canım bardakla bende içemiyordum şişeye dönünce güzel içmeye başladım.Ben içemiyorum okadar ya tıkıyor artık ikinlitre anca içiyorum sen gene iyi içiyorsun
Sanırım 28 haftsdasın sende demi canım bebek nasıl kilon çok güzel ilerlemiş maşallah bebek kaç gr. Peki ben 63 le başladım şuan 73 oldum.53 ile hamile kaldm ben 58 oldum ben ekmek şeker yemiyorm binde.bir tatlı oda çok çok az yarım.kek mesela
Benim canım tatlı istemiyo ama iştahım cok acık. En başından beri açık hiç bulantı yaşamadım. Dikkat etmeye çalışsam da tutamıyorum kendimi çoğunlukla. Ben de 52yle hamile kaldım bugün 65 ı gördüm. Aslında görüntüde beni rahatsız eden bi şey yok. Yüzümden kollarımdan almadım basen ve göbek var. Ama yine de tartıyı görünce endişeleniyorum.Kızlar selam, canım sürekli tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum. Hamileliliğim başından bu yana 13 kilo almışımyesemde doymuyorum. İlk başlarda mide bulantısından yiyemiyordum. Şimide de canım herşeyden istiyor. Allahtan 52 kilo ile hamile kalmışım. Benimle aynı durumda olan var mı :) kendime dur demem lazım.
Efa Mom doktorumun verdiğiSelam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar dilerim. Maşallah neredeyse hepiniz Yaşam sınırı haftalarını geçmişiniz. Tebrik ederim. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
Her bunye ayni degil53 ile hamile kaldm ben 58 oldum ben ekmek şeker yemiyorm binde.bir tatlı oda çok çok az yarım.kek mesela