-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.721
Üfff sorma ya uykular şimdiden bize uzak oldu cidden rüyamda bile belim ağrıdan kopuyor gibi görüyorum resmen uyanıyorum gerçekten öğleymiş rüya sanıyomuşumKizlar bu 3 trimester ne kadar zor ya
Nefes darligi mide yanmasi sirt agrisi bacak agrisi odem var da var herseyi full yaşacaz gibi geliyor
Darısı 39 hafta na canım tez zamanda inşKizlar bugun 27 haftalik olduk bebişle
Allah kucagina almak nasip etsinBende de ne ararsan var en çok bacak ağrısı kramp çekiyorum bütün kemiklerimi hissediyorum bir de ayaklarım şişti iyice tombik oldular3 gündür ellerim uyuşuyor bu da yeni çıktı ben çok zor elde ettiğim için çok şikayet etmiyorum hayırlısı ile kucağımıza alalım bu günler anı olarak kalsın inşallah hepimiz için
Fırsat olmuyor ki valla markete gittim geldim merdiveni çıkarken nefes nefese kaldım ilk defa yavaş yavaş bende başlar ağrılar hafif belim agriyo suanBende boya falan yapmadım doğumdan sonraya kadar da düşünmüyorum açıkcası canım iyi yapmışın kestirmedikçe kırıklar çoğaldı hindistan cevizi yağıyla bakım yapcam alabilirsem fırsat bulup :)
Bende yok daha ama başlar heralde fazla eğilip kalkmiyorum ağrı olmasın die annemde kalıyorumbenim belimin ağrısından o sertleşme gözüme bile görünmüyo gece ağrıdan dönemiyorum bileama biliyodum böyle olucanı önceki gebeliklerimde böyleydi öğlene doğru hastaneye gidicem kontrole magnezyum takviyesi rahatlatırmı diye sorucam bakalım azda olsa rahatlatsa keşke yarım saat ayakta dursam mahfediyo beni kuyruk sokumuna yakın bir ağrı artık topallayarak yürütüyo beni sebebi ordaki sertleşme biliyorum yük bindikçe daha attıyo ama kas gevşetici falan kullanamıyorum dr. sadeca parol diyo
Olabilir cnm dikkat et kendine fazla yorma kendini benim üçüncü olduğu için belki ağrıları hissetmiyorum fazla ama düşünüyorum yakında bendede başlar die hafiften sagdece belim ağrıyorAy ben de yürüyorum, sınıfım 4. Katta, merdiven çıkıp iniyorum ama sırt ağrısı, bel ağrısı beni mahvediyor. Gaz olunca daha da artıyor bir de. Eğer evde yatar pozisyonda olursam ağrım çok daha az oluyor.
Doktora söyledim, bebek artık öne arkaya daha sert hareket ediyor. Rahmi iyice büyütmeye çalışıyor. O yüzden oluyor dedi. Bir de göbek büyüdükçe ağırlık merkezim değişti bence. Vücudum öne gitmek istiyo, ben de dik durmaya çalıştıkça o da ağrı yapıyorher gece masaj yaptırıyorum eşime, yoksa uyuyamıyorum.
Valla cnm günde beş kilo metreyi geçiyor evde ayrı yürüyorum iş yaparken onu geçtim çocukları okula götürüp geliyorum sahilde yürüyorumKaç km yürüyorsunuz
Gece bende sağ sol kalça kısmında ağrı oluyor ovuyorum geçiyor bir süre sonra devamlı aynı pozisyonda yattigimizdan heralde ben hep sola yatıyorum sağda yatamıyorum hiç doktor da sola yat dedi kan akışı daha iyiymiş o sekildebenim sağlı sollu giriyo gece dönmeye çalışırken eşimden yardım istiyorum artık öylece kalıyorum dönemiyorum bile belimden
Şimdiden sistim benide bazen öne doğru çekiyor artık yavaş yavaş kilo alıyor iyiceAy ben de yürüyorum, sınıfım 4. Katta, merdiven çıkıp iniyorum ama sırt ağrısı, bel ağrısı beni mahvediyor. Gaz olunca daha da artıyor bir de. Eğer evde yatar pozisyonda olursam ağrım çok daha az oluyor.
Doktora söyledim, bebek artık öne arkaya daha sert hareket ediyor. Rahmi iyice büyütmeye çalışıyor. O yüzden oluyor dedi. Bir de göbek büyüdükçe ağırlık merkezim değişti bence. Vücudum öne gitmek istiyo, ben de dik durmaya çalıştıkça o da ağrı yapıyorher gece masaj yaptırıyorum eşime, yoksa uyuyamıyorum.
Amin cnm inşallah sağ sağlim dogsunlarda alalım kucagimizaBende de ne ararsan var en çok bacak ağrısı kramp çekiyorum bütün kemiklerimi hissediyorum bir de ayaklarım şişti iyice tombik oldular3 gündür ellerim uyuşuyor bu da yeni çıktı ben çok zor elde ettiğim için çok şikayet etmiyorum hayırlısı ile kucağımıza alalım bu günler anı olarak kalsın inşallah hepimiz için
benimde keşke ovunca geçse eşimde ovuyo ama tık yok doğuma kadar böyleyim heraldeGece bende sağ sol kalça kısmında ağrı oluyor ovuyorum geçiyor bir süre sonra devamlı aynı pozisyonda yattigimizdan heralde ben hep sola yatıyorum sağda yatamıyorum hiç doktor da sola yat dedi kan akışı daha iyiymiş o sekilde
İnşallah duzelirsin canım illaki azalicaktirbenimde keşke ovunca geçse eşimde ovuyo ama tık yok doğuma kadar böyleyim heralde
inşallah canım ama oğlumdada doğuma kadar böyle çektim öğleden sonra hastaneye gidicem yine sorucam bakalım ne dicekİnşallah duzelirsin canım illaki azalicaktir
İnşallah olumlu güzel bir cvp âlirsininşallah canım ama oğlumdada doğuma kadar böyle çektim öğleden sonra hastaneye gidicem yine sorucam bakalım ne dicek
E Emineemine89 Y yesillibiri T Tuuubiipsikolojikdelipdr G gumusservii M midnattsol Hep ayni hikaye O o_k_y_n_s 1inci misali halimeL Sedeflikaraf T tomris2020 I Ikraelifim E elbitra D ddemir93 A asiye_ky S serenaysero M merveibo2305 K krmtba P Pearlgirl K kendimeinanamiyorum H hurmaay A aLin2005 kizlar nasil geciyor hamilelik
Liste icin msj atmiştim bebişlerinizin cinsiyetleri ne güncelleme yapacam
Yaaa masallah ne cabuk geciyor degil mi daha dün kese kalp atışı için doktora gidiyorduk az kaldi resmen doguma amaninnnnKizlar bugun 27 haftalik olduk bebişle
Saglikla gelsin minoşşBenim ki minik bir prenses