2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar bu 3 trimester ne kadar zor ya
Nefes darligi mide yanmasi sirt agrisi bacak agrisi odem var da var herseyi full yaşacaz gibi geliyor
Üfff sorma ya uykular şimdiden bize uzak oldu cidden rüyamda bile belim ağrıdan kopuyor gibi görüyorum resmen uyanıyorum gerçekten öğleymiş rüya sanıyomuşum

Bende de ne ararsan var en çok bacak ağrısı kramp çekiyorum bütün kemiklerimi hissediyorum bir de ayaklarım şişti iyice tombik oldular 3 gündür ellerim uyuşuyor bu da yeni çıktı ben çok zor elde ettiğim için çok şikayet etmiyorum hayırlısı ile kucağımıza alalım bu günler anı olarak kalsın inşallah hepimiz için

Allah kucagina almak nasip etsin
Ne yapalim herşey bebişlerimiz icin herseyi cekcez
Benimde eller ayaklar odem tutmuş hafiften

Fırsat olmuyor ki valla markete gittim geldim merdiveni çıkarken nefes nefese kaldım ilk defa yavaş yavaş bende başlar ağrılar hafif belim agriyo suan

Bende yok daha ama başlar heralde fazla eğilip kalkmiyorum ağrı olmasın die annemde kalıyorum herif muavin olunca tek kalmıyorum sertleşme bendede var ya geçmiyorda dün akşam baya bı hareketliydi göbekgin iki kisminada vuruyordu resmen erken yatar oldum sabahta erken kalkıyorum artık sabah kalkınca geri yatınca baş ağrısı başlıyor onu geçtim kalktigim zaman aşırı acıkmış oluyorum hemen yiyorum kendime gekiyorum tuzu felan azalttım sekeride

Olabilir cnm dikkat et kendine fazla yorma kendini benim üçüncü olduğu için belki ağrıları hissetmiyorum fazla ama düşünüyorum yakında bendede başlar die hafiften sagdece belim ağrıyor

Kaç km yürüyorsunuz
Valla cnm günde beş kilo metreyi geçiyor evde ayrı yürüyorum iş yaparken onu geçtim çocukları okula götürüp geliyorum sahilde yürüyorum nieyse yakında başlar heralde bende bebeğin hareketleri çok acitiyo sagdece dönüşleri felan aşırı hissediyorum dün baya bı vurdu gobegimin iki tarafında şişip durdu elimi koydum başını hissettim acaba kilo aldım ya en son 22 haftalıkken gitmiştim 530 demişti çok şükür şuan 25+6 yiz

benim sağlı sollu giriyo gece dönmeye çalışırken eşimden yardım istiyorum artık öylece kalıyorum dönemiyorum bile belimden
Gece bende sağ sol kalça kısmında ağrı oluyor ovuyorum geçiyor bir süre sonra devamlı aynı pozisyonda yattigimizdan heralde ben hep sola yatıyorum sağda yatamıyorum hiç doktor da sola yat dedi kan akışı daha iyiymiş o sekilde

Şimdiden sistim benide bazen öne doğru çekiyor artık yavaş yavaş kilo alıyor iyice

Eklentiler

• IMG_20230410_111238.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 86
Amin cnm inşallah sağ sağlim dogsunlarda alalım kucagimiza

benimde keşke ovunca geçse eşimde ovuyo ama tık yok doğuma kadar böyleyim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…