2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Selam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar dilerim. Maşallah neredeyse hepiniz Yaşam sınırı haftalarını geçmişiniz. Tebrik ederim. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?

Doktorum ocean Mom kullandırıyor bana.

Kızlar bişey sorcam ben 25.haftadayim fakat mide bulantılarim ve kusmalarim hala devam ediyo. Ne zman geçecek normal olmayı çok özledim. Dün nerdeyse tüm gün hiçbisey yiyip icemedim. Haplarimi da icemedim. Midem almadı.

Çok üzüldüm ne kadarlıkken kaybettiniz ? Ben biraz kestireceğim kırıklarını aldıracağım

Canim bende de ara ara var cok midem bulaniyor galiba doguma kadar boyle

Kullandığın vitamin yağıyor olabilir canım benim öyle oluyordu gece yatarken içmeye başladım çok rahatladım uyumadan önce içip uyuyorum bulantı falan kalmıyor.

Kullandığın vitamin yağıyor olabilir canım benim öyle oluyordu gece yatarken içmeye başladım çok rahatladım uyumadan önce içip uyuyorum bulantı falan kalmıyor.
AA öylemi hiç bu yönden düşünmemiştim canım. Bende sabah kahvaltidan sonra içiyordum ilaçlarımı

Kızlar selam, canım sürekli tatlı istiyor kendimi zor tutuyorum. Hamileliliğim başından bu yana 13 kilo almışım yesemde doymuyorum. İlk başlarda mide bulantısından yiyemiyordum. Şimide de canım herşeyden istiyor. Allahtan 52 kilo ile hamile kalmışım. Benimle aynı durumda olan var mı :) kendime dur demem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…