- 22 Mart 2019
- 5.257
- 11.806
- 25
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.741
AminnnnYaaa masallah ne cabuk geciyor degil mi daha dün kese kalp atışı için doktora gidiyorduk az kaldi resmen doguma amaninnnn
Merhaba iyi geçiyor takipteyim ben sizleri sürekli. Oğluşumuz olacak. :)@Emineemine89 @yesillibiri @Opiaa @psikolojikdelipdr @gumusservii M midnattsol @Hep ayni hikaye @o_k_y_n_s1inci misali @halimeL @Sedeflikaraf @tomriscandan @Ikraelifim @elbitra D ddemir93 @asiye_ky @serenaysero @merveibo2305 @krmtba @Pearlgirl @kendimeinanamiyorum @hurmaay @lina2005 kizlar nasil geciyor hamilelik
Liste icin msj atmiştim bebişlerinizin cinsiyetleri ne güncelleme yapacam
Saglikla gelsin prensMerhaba iyi geçiyor takipteyim ben sizleri sürekli. Oğluşumuz olacak. :)
Doktorum ocean Mom kullandırıyor bana.Selam hanımlar hepinize sağlıklı bir süreç ve sağlıklı doğumlar dilerim. Maşallah neredeyse hepiniz Yaşam sınırı haftalarını geçmişiniz. Tebrik ederim. Benim size Bi sorum olcak. İçinizde Balık yağı hapı kullanan var mı? Markası Nedir. Hangisini önerirsiniz. Bugün alacağım. Cevap bekliyorum sizlerden?
Benimki kız canım@Emineemine89 @yesillibiri @Opiaa @psikolojikdelipdr @gumusservii M midnattsol @Hep ayni hikaye @o_k_y_n_s1inci misali @halimeL @Sedeflikaraf @tomriscandan @Ikraelifim @elbitra D ddemir93 @asiye_ky @serenaysero @merveibo2305 @krmtba @Pearlgirl @kendimeinanamiyorum @hurmaay @lina2005 kizlar nasil geciyor hamilelik
benimki de kız :)@Emineemine89 @yesillibiri @Opiaa @psikolojikdelipdr @gumusservii M midnattsol @Hep ayni hikaye @o_k_y_n_s1inci misali @halimeL @Sedeflikaraf @tomriscandan @Ikraelifim @elbitra D ddemir93 @asiye_ky @serenaysero @merveibo2305 @krmtba @Pearlgirl @kendimeinanamiyorum @hurmaay @lina2005 kizlar nasil geciyor hamilelik
Bende ondan kullanıyorum.Doktorum ocean Mom kullandırıyor bana.
Ben de aynısını kullanıyorum.Doktorum ocean Mom kullandırıyor bana.
Çok üzüldümBatıl inançları olan bi insan asla değilim belki kötü bi tesadüf dü benim için ama ilk çocuğumda baya kestirmiştim ilk gebeliğimde kaybettim çocuğumu o yüzden bu hamileliğimde bende korku oluşturdu kesmedim daha hiç. Kesinlikle bi insanın ömrünü saç kesmeye uzatmaya bağlamak doğru değil ama bende bilinç altıma işlediği için cesaret edemedim bidaha açıkcası.
Benimki kız canım
Saglikla gelsinler prenseslerbenimki de kız :)
Canim bende de ara ara var cok midem bulaniyor galiba doguma kadar boyleKızlar bişey sorcam ben 25.haftadayim fakat mide bulantılarim ve kusmalarim hala devam ediyo. Ne zman geçecek normal olmayı çok özledim. Dün nerdeyse tüm gün hiçbisey yiyip icemedim. Haplarimi da icemedim. Midem almadı.
Bugün benimde başım çok ağrıyor. Niye anlamadım.Fırsat olmuyor ki valla markete gittim geldim merdiveni çıkarken nefes nefese kaldım ilk defa yavaş yavaş bende başlar ağrılar hafif belim agriyo suan
9 hafta canım. Benim bilinç altıma yerleştiği için cesaret edemiyorum :) halbuki batıl olan hiç bir inanca da yer yoktur hayatımda inanmam.Çok üzüldümne kadarlıkken kaybettiniz ? Ben biraz kestireceğim kırıklarını aldıracağım
Kullandığın vitamin yağıyor olabilir canım benim öyle oluyordu gece yatarken içmeye başladım çok rahatladım uyumadan önce içip uyuyorum bulantı falan kalmıyor.Kızlar bişey sorcam ben 25.haftadayim fakat mide bulantılarim ve kusmalarim hala devam ediyo. Ne zman geçecek normal olmayı çok özledim. Dün nerdeyse tüm gün hiçbisey yiyip icemedim. Haplarimi da icemedim. Midem almadı.
AA öylemi hiç bu yönden düşünmemiştim canım. Bende sabah kahvaltidan sonra içiyordum ilaçlarımıKullandığın vitamin yağıyor olabilir canım benim öyle oluyordu gece yatarken içmeye başladım çok rahatladım uyumadan önce içip uyuyorum bulantı falan kalmıyor.
Amin canım. İnşallahSaglikla gelsinler prensesler
KIZ :)@Emineemine89 @yesillibiri @Opiaa @psikolojikdelipdr @gumusservii M midnattsol @Hep ayni hikaye @o_k_y_n_s1inci misali @halimeL @Sedeflikaraf @tomriscandan @Ikraelifim @elbitra D ddemir93 @asiye_ky @serenaysero @merveibo2305 @krmtba @Pearlgirl @kendimeinanamiyorum @hurmaay @lina2005 kizlar nasil geciyor hamilelik