2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
ecopirindemi aspirin canım 32 de tamamenmi bırakıcaksın iğneyemi geçiricek doktor
32 haftaya kadar kullancam sonra igne yapilmicakmiş kesin bilmiyorum ama ilk gebeligimde 32 haftaya kadar kullandim zaten 32 haftada dogum yaptim igne vurmadilar

tadı nasıl oluyo yutarken o dışındakinden midem bulanıyo öyle daha iyi oluyosa bende yapim
Cnm benim hoşuma gidiyor suyu bile daha iyi iciyorum o sekilde normalde de limon portakal aromasini everim zaten. Bi dene istersen hem emilimi daha iyi olur. Bi de recetede ilacın dışını yutamiyorsaniz icini acip bi kasiga bosaltip icebilirsiniz yaziyor bi oku icemiyorsan oyle de deneyebilirsin.

Canim bence senin kesin kullanman lazim
İlk gebeligim ikizdi biliyorsun vitamin ilaci kulaniyordum ustune findik fistik badem kajuda aliyordum bebegim gelişsin diye
Buyuk ihtimalle bi sorun cikmazsa 37 haftada sezeryana alirlar seni
Benim suyum fazla ya cnm bademi üzümü bile korka korka yiyorum cok dikkat etmem gerekiyor. Sen kacinci haftada dogum yapmistin. Ikizler de cok erken dogum hikayeleri okuyorum ya.

Cnm benim hoşuma gidiyor suyu bile daha iyi iciyorum o sekilde normalde de limon portakal aromasini everim zaten. Bi dene istersen hem emilimi daha iyi olur. Bi de recetede ilacın dışını yutamiyorsaniz icini acip bi kasiga bosaltip icebilirsiniz yaziyor bi oku icemiyorsan oyle de deneyebilirsin.

Benim suyum fazla ya cnm bademi üzümü bile korka korka yiyorum cok dikkat etmem gerekiyor. Sen kacinci haftada dogum yapmistin. Ikizler de cok erken dogum hikayeleri okuyorum ya.
Ben 32 haftada dogum yaptim preklakpmsi gecirdim gebelik zehirlenmesi oyuzden beklemediler hemen aldilar 1 ay yogun bakimda kaldilar tabi bende 4 gun yogun bakimda 10 gunde hastanede yattim sidettli gebelik zehirlenmesinden dolayi
Ama yengemin ikizlee 37 haftada dogum yapti kuveze girmediler bebekler kendini korkutma sadece bol bol dinle ilaclari kullan ve duzenli doktora git

Kizlar 75 mg seker yuklemesi yapildi , sonuclarim yuksek mu referans araliklari nasil :KK43:((
BE2CE4AB-AB1C-4EBA-A13B-B16F647D3721.jpeg

Gunumuz aydin olsun , ben yaptirmayi dusunmuyordum ama seker yuklemesi yaptirmaya geldim, Hayirli guzel sonuclar alirim insallah 🙏
Bende istemiyordum, sonra tatlı yediğimşn ertesi sabah eczanede bir ölçtürdüm kan sekerimi açlık bile Yuksek cıkınca gidip yaptırdım hemen, hastaneye gitmeden önce bir gün diyet yaptım , 75 Gr ölçümle ilk aclık 83 1.saat 178 cıkmıs 2.saat normal ama birinci saat Yuksek onu da soramadım daha Dr ,burda bir arkadaş yazmıs ondan okudum biraz rahatladım ama aklımda sorucam,fırsatı olan yaptırsın yada aclık tokluk bir baktırsın bence fikir olur

Eklentiler

• 077F4BF2-D91E-440D-8F06-7D601DB2F54B.jpeg
    077F4BF2-D91E-440D-8F06-7D601DB2F54B.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 78
Üç
Bende erkek ismi arıyorum ama asla içime sinen bir ad olmadı, hamilelikden önce hep şu olur dediğim isimlere şimdi binbir bahane buluyorum :)
Önerilerinize açığım 😊 bu aralar aklımda olan tek olabilir dediğim'''' Tunç'''' ismi var ,anlamı dayanıklı sağlam demek , hamileliğin başından beri badireler atlattık oğluşumla ondan ona bu isim yakışır diye olumlu bakıyorum ,sizce nasıl ??
Ağır bir isim yinede siz blrsnz

Bende istemiyordum, sonra tatlı yediğimşn ertesi sabah eczanede bir ölçtürdüm kan sekerimi açlık bile Yuksek cıkınca gidip yaptırdım hemen, hastaneye gitmeden önce bir gün diyet yaptım , 75 Gr ölçümle ilk aclık 83 1.saat 178 cıkmıs 2.saat normal ama birinci saat Yuksek onu da soramadım daha Dr ,burda bir arkadaş yazmıs ondan okudum biraz rahatladım ama aklımda sorucam,fırsatı olan yaptırsın yada aclık tokluk bir baktırsın bence fikir olur
işte benim 15 gün önceki açlık değerim 75 ti şşimdi 92 çıktı , yani ben diyet yapmadım bir önceki gün dikkat etmek hiç aklıma gelmedi, bir de sabah çok erken saatte gidip yaptırdım bence sonucu etkileyen çok faktör var , endokrine yolladı diyet verebilirmiş.

Neler koydun canım içine şimdiden hayırlı olsun darısı bize bende hazırlıycamm ramazan sonu Allah kısmet ederse.
Anne çantasında olması gerekenler şöyle sıralanabilir;

• Hamilelik dosyası
  • Hastane evrakları
  • Gecelik veya pijama takımı
  • Bol miktarda iç çamaşırı/atlet, terlik
  • 1-2 çift çorap
  • Hijyenik ped
  • Birkaç adet havlu
  • Taburcu günü için rahat kıyafetler
  • Göğüs pompası ve göğüs pedi
  • Emzirme sütyeni
  • Göğüs ucu kremi
  • Şampuan ve saç kremi
  • Diş fırçası ve diş macunu
  • Vücut nemlendirici losyon ve dudak kremi olmazsa olmazlardandır.

Bebek Çantasında Olması Gerekenler​

Bebek için hazırladığınız hastane çantasında ise;

• Tulum
  • Çıtçıtlı body,
  • Eldiven, zıbın, yelek veya hırka
  • Çorap
  • Banyo havlusu
  • Şapka
  • Mevsime uygun kalınlıkta battaniye
  • Biberon ve emzik
  • Alt değiştirme örtüsü
  • Bebek bezi,
  • Islak mendil
  • Pişik kremi
  • Bebek şampuanı unutmamanız gerekenlerdir.

X