- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #16.141
Benimki çıkmadıKızlar göbek deliği dediniz de aklıma geldi bu göbek çizgisi cikaniniz oldu mu yoksa hamileliğin sonlarında mi çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki çıkmadıKızlar göbek deliği dediniz de aklıma geldi bu göbek çizgisi cikaniniz oldu mu yoksa hamileliğin sonlarında mi çıkıyor
Benimde çıkmadı dahaKızlar göbek deliği dediniz de aklıma geldi bu göbek çizgisi cikaniniz oldu mu yoksa hamileliğin sonlarında mi çıkıyor
Senin de mi ilk gebelik canım? Bende de daha yokBenimde çıkmadı daha
Kızlar göbek deliği dediniz de aklıma geldi bu göbek çizgisi cikaniniz oldu mu yoksa hamileliğin sonlarında mi çıkıyor
Ya bugün sabah namazı civarında burnuma bebek kokusu gelerek uyandım.Günaydın Kızlar bugün rüyamda bebeğim doğmuştu emziriyodum muhteşem bir rüyaydı şimdiden sabırsızlanıyorum inşallah zamanı gelince çabucak kavuşuruz hepimizde
Evet benim de ilk gebeliğimSenin de mi ilk gebelik canım? Bende de daha yok
İnşallah canım amin çok teşekkür ederimAllahım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah.Hep dedik sen çok sıkıntı çektin bu günleri kucağında sağlıklı bebeğinle anacaksın inşallah diye.
Bende nerdeyse boydan boya cizgi var hemde gobegim buyumeye basladigindan beri git gide derinlesiyoKızlar göbek deliği dediniz de aklıma geldi bu göbek çizgisi cikaniniz oldu mu yoksa hamileliğin sonlarında mi çıkıyor
Ay ne guzel masallah benim ev sigara kokuyo suan katil olmak uzereyim kardesim ve babam geldi esimde iciyo kombo oldular tertemiz evimin icinden gectiler bide sigara kokusuyla mum diktiler ustune valla erkekler kapatilsin yaa bebek dogsun bir damla sigara kokani yanastirmam yanina diyorum bakalim beni ne tur kavgalar bekliyoYa bugün sabah namazı civarında burnuma bebek kokusu gelerek uyandım.
Eşime diyorum ki pudra filan mı sürdün naptın
Adam sahurdu namazdı derken hiç uyumamış “yok ben bişey yapmadım” diyor
Bebek kokusu dolmaya başlıyor sanırım evlere
Yakında süt de kokarız ve ev kokar:))
Senin olduğun ortamda da içilmesi doğru değil kiAy ne guzel masallah benim ev sigara kokuyo suan katil olmak uzereyim kardesim ve babam geldi esimde iciyo kombo oldular tertemiz evimin icinden gectiler bide sigara kokusuyla mum diktiler ustune valla erkekler kapatilsin yaa bebek dogsun bir damla sigara kokani yanastirmam yanina diyorum bakalim beni ne tur kavgalar bekliyo
Çünkü irrrrkekkkk anasısınBende nerdeyse boydan boya cizgi var hemde gobegim buyumeye basladigindan beri git gide derinlesiyo
Balkonda iciriyorum evde asla icirmem ama sonucta ustleri baslari kokuyo inan insan sevdiklerine sarilmaktan bile kaciyo oyle bi koku kaldi ki ben bu kadar rahatsiz oluyorum el kadar bebek ne yapsin dimi... Valla konu bebegim olunca kirilirlar mi uzulurler mi alinirlar mi pekte umrumda olmaz gibi duruyo buyuk konusmayayim amaSenin olduğun ortamda da içilmesi doğru değil ki
Çok üzüldüm şuan sana ya
Allah eksikliklerini göstermesin ama sigara içenlerin bu bencilliği beni benden alıyor ya.
Bu erkeklerin zarari ziyani dogmadan basliyo yemin ederim cani sagolsun o ayri ama bak kizce analarina bebek gibiler kendileride ben tazmanya canavarina dondumÇünkü irrrrkekkkk anasısın
Hahaha ya çok güldüm.Bu erkeklerin zarari ziyani dogmadan basliyo yemin ederim cani sagolsun o ayri ama bak kizce analarina bebek gibiler kendileride ben tazmanya canavarina dondum
Benim büyük çocuğum astım olma eşiğinde. Doktor bırakın sigara içilmesini sigara içen kişi yanına dahi yaklaşmayacak o kadar hassas bir süreçtesiniz dedi.Balkonda iciriyorum evde asla icirmem ama sonucta ustleri baslari kokuyo inan insan sevdiklerine sarilmaktan bile kaciyo oyle bi koku kaldi ki ben bu kadar rahatsiz oluyorum el kadar bebek ne yapsin dimi... Valla konu bebegim olunca kirilirlar mi uzulurler mi alinirlar mi pekte umrumda olmaz gibi duruyo buyuk konusmayayim ama
Benim eşimde kullanıyor içerde izin vermiyorum midem bulanıyor.Kapının önünde içip içeri girince koşa koşa banyoya gidiyor.Hiç tahammülüm yok babamı akciğer kanserinden kaybettim valla pençe pençe kavga ediyorum herkesle.Ay ne guzel masallah benim ev sigara kokuyo suan katil olmak uzereyim kardesim ve babam geldi esimde iciyo kombo oldular tertemiz evimin icinden gectiler bide sigara kokusuyla mum diktiler ustune valla erkekler kapatilsin yaa bebek dogsun bir damla sigara kokani yanastirmam yanina diyorum bakalim beni ne tur kavgalar bekliyo
Yaa cok gecmis olsun ve o kadar haklisin ki cokta iyi yapiyosun pimpirikli anne yaftasi yapistiriyolar bide sonra sen abartiyo oluyosun benim sinirim iki katina cikiyo o zaman. Bende sigara iciyodum hamile kalmadan once biraktim ama bebekli cocuklu arkadasima gidiceksem asla ne uzerimde sigara kokusu oldu ne o gun sigara ictim insanlar sigara icene saygi gosterilmesini bekliyo ama icmeyene ayni saygi yok. Hic geri basma valla cocugunun canindan kiymetli degil hicbiseyHahaha ya çok güldüm.
Aynen bak benim kız sadece içten içe beni yakıyo. Anne çok yeme diyo şişkö olmayalım filan diye beni ilk üç aya döndürdü kusma konusunda
Aşırı düşünceli kızlar
Benim büyük çocuğum astım olma eşiğinde. Doktor bırakın sigara içilmesini sigara içen kişi yanına dahi yaklaşmayacak o kadar hassas bir süreçtesiniz dedi.
Fakat evime gelen 1. Derece sigara içen akrabaların umrunda mı? Yoooo. Fakat onların darılması benim umrumda mı? Asla. Anamı bacımı evden kovaladım:) kuralımız böyle. Uyarsanız gelin uymazsanız napalım.
Evlerine de mecbur kalmadıkça gitmiyorum sigara içenlerin.
Basin sagolsun bak birde boyle buyuk bir kayip yasanmis hala nasil iciyolar anlamiyorum gercekten. Ben dis gebelik gecirdim sigaradan olabilir dediler diye aninda biraktim beterin beteri her zaman var Allah gostermesin. İnsallah Allah icen tum sevdiklerimize tiksintisinide verir.Benim eşimde kullanıyor içerde izin vermiyorum midem bulanıyor.Kapının önünde içip içeri girince koşa koşa banyoya gidiyor.Hiç tahammülüm yok babamı akciğer kanserinden kaybettim valla pençe pençe kavga ediyorum herkesle.
Amin inşallah bana çocuğu olacak ikna et içmesin artık diyorlar ben 30 yıl bi insanla mücadele ettim gönderdim öbür tarafa Allah irade vermiş banane ben uğraşamam diyorum. Tabi ki kolay değil İnsanlar yüzüme bakıyor gaddarlığıma ama hastane koridorlarında birinin ölümünü beklemek hiç bişeye benzemiyor.Basin sagolsun bak birde boyle buyuk bir kayip yasanmis hala nasil iciyolar anlamiyorum gercekten. Ben dis gebelik gecirdim sigaradan olabilir dediler diye aninda biraktim beterin beteri her zaman var Allah gostermesin. İnsallah Allah icen tum sevdiklerimize tiksintisinide verir.