- 19 Nisan 2022
- 438
- 517
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #14.801
Ben de tutmak istiyorum bakalım inşallah Allah güç kuvvet verir.Bende kararsiz kaldim acikcasi
Ramazandan dolayi
Oruclarimi tutmak istiyorum allah nasip ederse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tutmak istiyorum bakalım inşallah Allah güç kuvvet verir.Bende kararsiz kaldim acikcasi
Ramazandan dolayi
Oruclarimi tutmak istiyorum allah nasip ederse
İkisinin arasında ki farkı bilmiyorum ama bu kadar pahalı birşey alma bence LANSINOH Manuel Göğüs Pompası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Buda gayet yeterli manuel oluşu zor gelmesin kolayca çıkıyor sütKızlar şu iki göğüs pompası arasındaki farkı bilen var mı neden bu kadar fiyat farkı var ?
Philips Avent Essentials Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Scf323/11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Essentials Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Scf323/11 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comPhilips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası - ebebek
Philips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben yaptiricam oğlumda yaptırmamış tim çocuğun şekeri düşük doğmuştu saatlerce gorememistim24 Mart'ta oruçlu olacağız.
Bende şeker yüklemesinde kararsızım ama bütün doktorlar kilolu hamilesin yaptır diyor
Aynı şekilde yüksek oluncada bebek kilolu doğabiliyor yada erken dogumu tetikliyor annenın karnındaki su fazla oluyor sudan kaynaklı bencede yapılsa güzel olurBen yaptiricam oğlumda yaptırmamış tim çocuğun şekeri düşük doğmuştu saatlerce gorememistim
Aynen cnm hele şu ayrintiliya bir giriyimde daha çok var ya of günler geçmek bilmiyor nerdeyse bir aydır görmüyorum oglusumuAynı şekilde yüksek oluncada bebek kilolu doğabiliyor yada erken dogumu tetikliyor annenın karnındaki su fazla oluyor sudan kaynaklı bencede yapılsa güzel olur
Aynıyızzz vallaa bende detaylıya girdim o günden beri görmüyorum dahada iki hafta var 35 gündür görmemiş olcam cook özledimmmmm sen bari kavusAynen cnm hele şu ayrintiliya bir giriyimde daha çok var ya of günler geçmek bilmiyor nerdeyse bir aydır görmüyorum oglusumu
Pembe olan şarjlı diğeri adaptör ile prize bağlı çalışıyor (ben öyle anladım)Kızlar şu iki göğüs pompası arasındaki farkı bilen var mı neden bu kadar fiyat farkı var ?
Philips Avent Essentials Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Scf323/11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Essentials Tekli Elektrikli Göğüs Pompası Scf323/11 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comPhilips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası - ebebek
Philips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Pembe olan şarjlı diğeri adaptör ile prize bağlı çalışıyor (ben öyle anladım)
İlkinden alacağım ben. İlk çocuğumda çok işe yaramıştı. Rahatlamak için bile sağıyordum
Manuel olanlar çok yorucu ve can acıtabiliyor
Philips kullandığım için paraya kıyıp alacağım :)
Çalışan anne olmakla alakası yok ya mastiti önlüyor en bastaBende bunu düşünüyorum fiyat acısından cok iyi geldi bide takip ettigim bi hemşire kullanıyor önermişti. Tek sorun acaba kullanabilicekmiyim yani herkes ne gerek var diyip duruyor yok calısan kadınlar alıyormus onu süt içsin cocuk diye falan falanKiwi Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Elektrikli Fiyatı - Trendyol
Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım çok teşekkürler sola yatmaktan solum çürüdü artıkCanim sordum doktora 6 aydan sonra sende rahat edemesin dedi sirt ustu uzanirken yada yatarken
Gebelik haftasi buyuyunce bebek baski yapar omurganin ana damarina onermiyoruz dedi
Sol yan yatiş yatarsan bebegin kan dolasimi icin ve senin icinde rahat olursun dedi
Geçmiyor zaman bir türlü of of 20 sine daha çok var yaAynıyızzz vallaa bende detaylıya girdim o günden beri görmüyorum dahada iki hafta var 35 gündür görmemiş olcam cook özledimmmmm sen bari kavus
Ben salı günü gideceğim 800 dedi tek bebek. Görüntüleme merkezi muhtemelen perintoloji değil radyolog bakar.Kızlar özelde ayrintiliya gidenler ne kadar odediniz bugün bi yerden fiyat aldim 1600 dedi normal mi sizce? Tabii ikiz oldugu icin 2800 müs ikiz fiyatı.
1700 ödedim perinatologKızlar özelde ayrintiliya gidenler ne kadar odediniz bugün bi yerden fiyat aldim 1600 dedi normal mi sizce? Tabii ikiz oldugu icin 2800 müs ikiz fiyatı.
1500 ödedimKızlar özelde ayrintiliya gidenler ne kadar odediniz bugün bi yerden fiyat aldim 1600 dedi normal mi sizce? Tabii ikiz oldugu icin 2800 müs ikiz fiyatı.
Daha once dalinin sivi detarjanini kulanan varmi kokusu nasil elbiseleri sertlestiriyormu bilgisi olan varmi daha once kulananlar yazabilirmi
Bence nerde olduguna bagli birazda bu fiyat olayi bende 1800 odedim normal dedi daha once giren arkadaslarKızlar özelde ayrintiliya gidenler ne kadar odediniz bugün bi yerden fiyat aldim 1600 dedi normal mi sizce? Tabii ikiz oldugu icin 2800 müs ikiz fiyatı.
Merhaba kızlar. 24.haftaya girdim bugün itibariyle çok şükür. Bebeğimin hareketlerinin hala bir standartı olduğunu düşünmüyorum, günden güne değişiklik gösteriyor. Siz bebek hareketlerini saymaya başladınız mı? Erken sanki henüz bunun için