- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.719
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #14.761
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim çok afedersin bir kabızlık oluyo bir ishal oluyo çözemesim bendeKızlqr kabizlik sorunu yaşayanlar vardı. Bende de vardi afedersiniz tuvalette uzun kaliyordum. Kanabahar yemegi bana cok yaradı burdan size de soyleyeyim dedim.
Hiçbir fikrim yok canım düşük tehlikem vardı o zaman belki o yüzden demiştir özellikle kaç kez söyledi değerlerim o zaman normal değildi kan vermiştim enfeksiyonum vardı ama ona kan verdiğimi söylememiştim bile kötü grip oldum ateşim var diyince kontrole çağırmıştıAcaba kişiye özel bir durum mu değerlerinin hepsi normal mi? Çünkü ben grip olduğumda doktor günde bir fincan iç fazla içme demişti sadece. Nettende araştırdım biraz hamileliğin son zamanları iyi değilmiş. Kafama takıldı şimdi artık zaten bahar geldi içmemde Bebeklerimiz sağlıklı olsunda, Allah’a emanetler
Anladım canım belki ondandır şimdi iyisiniz ama değil mi? Değerlerin falan normaldir inşallahHiçbir fikrim yok canım düşük tehlikem vardı o zaman belki o yüzden demiştir özellikle kaç kez söyledi değerlerim o zaman normal değildi kan vermiştim enfeksiyonum vardı ama ona kan verdiğimi söylememiştim bile kötü grip oldum ateşim var diyince kontrole çağırmıştı
Plasentam aşağıda canım onun dışında bir sorun yok çok şükür sen de en kısa zamanda iyileşirsin inşallahAnladım canım belki ondandır şimdi iyisiniz ama değil mi? Değerlerin falan normaldir inşallah
Canım bende de idrar yolu enfeksiyonu var doktorum piyeloseptyl diye bi hap verdi çok iyi geldi bir de bir kerelik toz verdi onlarla rahatladım sende bi doktoruna sor istersenBende de bek ve sırt ağrısı var ayakta durunca ama bende 15 gündür idrar yolu enfeksiyonu var o zamandan beri başladı.
Enfeksiyondan mi hamilelikten mi anlayamadim
Bana kadın doğum o ilacı önerdi ama üroloji o sana yetmez enfeksiyon çok dedi. Enfeksiyon hastalıklarına sevk etti o agumentin verdi. O dönem çok ağrım yoktu ilaçtan birkaç gün sonra tekrar akıntı ve ağrı başladıCanım bende de idrar yolu enfeksiyonu var doktorum piyeloseptyl diye bi hap verdi çok iyi geldi bir de bir kerelik toz verdi onlarla rahatladım sende bi doktoruna sor istersen
Anladım canım Rabbim şifa versinBana kadın doğum o ilacı önerdi ama üroloji o sana yetmez enfeksiyon çok dedi. Enfeksiyon hastalıklarına sevk etti o agumentin verdi. O dönem çok ağrım yoktu ilaçtan birkaç gün sonra tekrar akıntı ve ağrı başladı
Enfeksiyon yapmaz sanırım canım bebek büyüdüğü içindir sanırımBende de bek ve sırt ağrısı var ayakta durunca ama bende 15 gündür idrar yolu enfeksiyonu var o zamandan beri başladı.
Enfeksiyondan mi hamilelikten mi anlayamadim
Valla bendr yaptırıyorum geçiyor sonra yine başlıyor ayakta durunca yürüyünce oluyor.Benim hafif bir ağrı oluyor ama doktor magnezyum kalsiyum felan içeren bir hap verdi o iyi geliyor sanırım çünkü ağrım çok çok az. Bir de eşim sırtıma masaj yapıyor o da çok iyi geliyor
Canım sırt üstü yatmak sakıncalı diyorlar artık bu konuda bilginiz varsa benimle dde paylaşırsanız sevinirim sola yatmaktan kalçam parçalanıyor gece kendimi sık sık sırt üstü yatarken buluyorum uyandıkca.Yarin randevum var cok heyecanliyim
Kizlar aklinizda soru kaldiysa soyleyin bende doktoruma soylerim
Bebege giden kan akımının rahat gidebilmesi annenın organlarının rahat işlev görebilmesi için diye biliyorum bebek büyüdükce sırt üstü yatmak bunları zorlaştırıyormuş sol tarafa yatınca bebege giden akış rahatlıyormus ve annenin organlarıda bide tansiyonu normal seviyeye getiriyor o sekilde yatmak kelimeler yanlıs olabilir ama mantık buCanım sırt üstü yatmak sakıncalı diyorlar artık bu konuda bilginiz varsa benimle dde paylaşırsanız sevinirim sola yatmaktan kalçam parçalanıyor gece kendimi sık sık sırt üstü yatarken buluyorum uyandıkca.
Tabi doktor daha dogru sekilde bilgilendirirCanım sırt üstü yatmak sakıncalı diyorlar artık bu konuda bilginiz varsa benimle dde paylaşırsanız sevinirim sola yatmaktan kalçam parçalanıyor gece kendimi sık sık sırt üstü yatarken buluyorum uyandıkca.
Unutmasam doktora soyliyimCanım sırt üstü yatmak sakıncalı diyorlar artık bu konuda bilginiz varsa benimle dde paylaşırsanız sevinirim sola yatmaktan kalçam parçalanıyor gece kendimi sık sık sırt üstü yatarken buluyorum uyandıkca.
İyi aksamlar bebegi asagida olanlar sorun olurmu dusuk tehlikesi varmi yada yukariya cikarmi iza edersen sevinirm cunku benm doktorum hic birsey demedi devlete gittim kalabalik oldugu icinde bakip bakip gecti acikcasi sorma firsatim olmadi sorarsaniz sevinirimYarin randevum var cok heyecanliyim
Kizlar aklinizda soru kaldiysa soyleyin bende doktoruma soylerim