2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kesinlikle öyle bu ben üçüncüyü yaptım ama berketiyle gelir diyorum çocukları çok seviyorum evin nesesiler gerçi bunla evde iki erkek bir kız oldu ben doğumdan sonra evi düşünemiyorum

o

onu duymamıştım bi araştırırım
3/6 ve 1 yıllık varmış ben dedim yaptiricam die TM dediler bana bir yıllık vurdursam günü gelince tekrar giderim eşime kalırsa dördüncüsü ister bendeki korku doğumdan sonra hemen hamile kalma korkusu kızımda 40 çıktı sütüm koruyor dedim ama oğlana gebeymisim bununda öyle olmasından korkuyorum

Eşim salona oda parfümü sıkmış kavga ettim resmen evde kokuya zaten gelemiyorum deli etti beni salona kolidora çıkamıyorum küçük salonda tikili kaldım havada buz gibi balkona çıkamıyorum
bende aynı durumdayım eşim ahırdan hayvanları falan besleyip geliyo benden uzak dur git üstünü falan değiştir diyorum üstünü değişince bile koku geliyo biz baya başbaşayken yapışık oturan sürekli sarılan bir çifttik hamile kaldım kalalı sürekli benden uzak dur diyorum noluyo diyo bazen tabi bana gerek kalmadı falan dediği oluyo ama napim çok etkiliyo koku

Aynen çok etkiliyor görümce süt almış gelmiş taze tamam güzel kaynattim ama koksuu varya beni benden aldı yoğurt yaptım hayvanları severim ama bu ara değil kaynanamın kedisi var normalde çok seviyordum kimi yerdede hamile kadın kedi temizliği yapaz yazısı yazınca doktorum da öyle deyince uzak duruyorum hep

Kesinlikle öyle bu ben üçüncüyü yaptım ama berketiyle gelir diyorum çocukları çok seviyorum evin nesesiler gerçi bunla evde iki erkek bir kız oldu ben doğumdan sonra evi düşünemiyorum
erkek çocuğu çok hareketli oluyo kızıda görücez bakalım allah kolaylık versin canım
çok zor olmuştur nerdeyse ikiz bebek gibi olmuştur benim oğlum 3 yaşicak 20 şubatta çişini falan tamamen öğrendi bez hiç almıyoruz artık kendinide anlatıyo ama acaba acelemi ettik diye düşünmüyo değilim yinede bundan sonrasındada eşim yeter diyo ama ileri yaşlarda 35 yaşında falan 40 yaşamadan belki bidaha isteyebilirim şuan 22 yaşındayım

kedi konusunu bende duymuştum en iyisi uzak durmak canım

Ben kıza 19 da dogurmustum oglanida 20 şuan 28 zim üç ayim kaldı 29 anaa yaşlandım ya ben

Ne kadar sanslisiniz. Kendiliginden hamile kalan insanlara hayranim bu cok büyük bir sans..benim iki çocuğum da tup bebek cok aci cektim ilac kullandim tup bebeklerim tutuyor Allah'tan oda olmasa kafayi yerdim. Ama kendiliginden hamile kalmayı cok isterdim nasip iste.

yarın 10.10 da randevum var bugün bebişim baya hareketlendi annesinin heyecanını hissediyo tabi içerde tepiniyo bugün
Yarın bende 8 de gidiyorum.enazindan hareketi yok iyi olduğunu duyarım inşallah.şeker testi yapicak doktor ayriyeten .Allahim nolur güzel haberlerle gelim.Hep bir korku.

Kızlar ikili test sonucum riskli geldi. Yaş riski dedi doktor hiçbi şey anlamadım elimdeki sonuç kağıdından. Bilen biri bana bi yorumlayabilir mi bunu

Eklentiler

• 1675172939311798977794542331872.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ikili test sonucum riskli geldi. Yaş riski dedi doktor hiçbi şey anlamadım elimdeki sonuç kağıdından. Bilen biri bana bi yorumlayabilir mi bunu
canım 30 ve sonrası yaşlarda bu testler çoğunlukla riskli çıkıyo, bana doktorum öyle deyince yaptırmadım kafama takmamak için. yani yalancı risk gibi bir şey aslında çok takılma, ayrıntılı ultrason en güzeli

Ben kıza 19 da dogurmustum oglanida 20 şuan 28 zim üç ayim kaldı 29 anaa yaşlandım ya ben
ben 18 yaşında evlendim hemen hamile kaldım malesef olumsuz 19 yaşında oğlumu doğurdum şuan 22 yaşındada kızımı doğurucam ağustosta 23 olucam genç anne olduk genç babaanne anaanne oluruz çok çok geç evlenmezlerse oğlum 25 yaşında falan evlense inşallah üni. falan o zamana zaten biter 44 yaşında kaynana olmuş olurum

Ben bile hesaplanmıştım

canım olsun sonuçta evladın olmuş öyle yada böyle çok şükür anneliği tatmışsın sağlıkla kucağına al inşallah
Yarın bende 8 de gidiyorum.enazindan hareketi yok iyi olduğunu duyarım inşallah.şeker testi yapicak doktor ayriyeten .Allahim nolur güzel haberlerle gelim.Hep bir korku.
canım benimde her zaman hareket etmiyo iki gündür hiç kıpırtı yoktu daha çok minikler allahın izniyle bişey olmaz kontrolden sonra haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…