- 25 Eylül 2022
- 113
- 209
- 37
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.541
Benim bir tanıdık da spiralle hamile kaldı, hatta kız 3.ayda hamile oldugunu fark etti mevsim gecişi adetim gecikti sanmışbende kanama devam ederken hemde ilişkisiz dönemde taktırmayı düşünüyorum hrm iyice yerine oturur 40 ımız çıkana kadar 2 çocuk yeter hele bunları büyütelim bu devirde çocuk büyütmek çok zor sadece madfi değil manevi olarakta yetmek gerek
Perinatolojiye randevu alicaz da çok zor alınıyor devamlı bak. Ben bugün başladım bakmaya yok valla. Sistem randevuları ay sonu açılıyor diye biliyorum yine de yok valla. Bitmiş mi nolmuş anlamadım ben deKizlar detaylı ulturoson randevusunu nasıl aldınız ne diyerek bakıyorum bakıyorum bulamadım
Hastalanacak olabilirsin. Ben hastayım gribe çevirdi ve şu an dediğin gibi gözlerim ağrıyor feci şekilde.Kızlar iyi akşamlar. 2 gündür çok şiddetli başım ağrıyor, sanki gözlerim yerinden çıkacak. Tansiyonuma baktım oda normal parol içtim 2 kez zaten fayda etmedi. Ama dayanamıyorumböyle bir şey yaşayan oldu mu?
E ben zaten perinatoloji ye gittim geçen gün bana nie detayliya gir sonra yanıma gel dedi kafamı karıştırdı şimdiPerinatolojiye randevu alicaz da çok zor alınıyor devamlı bak. Ben bugün başladım bakmaya yok valla. Sistem randevuları ay sonu açılıyor diye biliyorum yine de yok valla. Bitmiş mi nolmuş anlamadım ben de
canım daha minikler bazen yapıyolar böyleYa ben de birkaç gündür hissedemiyorum oğluşumu :) içime girenler girdi. Halbuki baya belirgin hissediyordum öncesinde anlamadım iyice dinlemem lazım kendimi
ekstradan bişey düşünürüz heralde bilmiyorum canım olursada allahtan yapacak bişey yok tedbirimi alim gelecek olan her türlü gelirBenim bir tanıdık da spiralle hamile kaldı, hatta kız 3.ayda hamile oldugunu fark etti mevsim gecişi adetim gecikti sanmış
Mhrs de bölüm kısmına perinatoloji yazarak arattinız mi?Kizlar detaylı ulturoson randevusunu nasıl aldınız ne diyerek bakıyorum bakıyorum bulamadım
Allah Allah zaten o yapmicak mi detayliyi. Niye öyle dedi ki. Belki de başka doktordan randevu bulursun onda yaparsın diye demiştir. Bi kaç tane perinatoloji doktoru vardır ondan olabilirE ben zaten perinatoloji ye gittim geçen gün bana nie detayliya gir sonra yanıma gel dedi kafamı karıştırdı şimdi
Bilmiyorum ki olmazsa yine sevk istiycem doktorumdan yapicak birşey yok çünkü mrs randevu vermiyor desene bana yine yol gozukucek offf gene otobüse bin üç dört saat yol çek gene gece biner sabah orda olurum pufffAllah Allah zaten o yapmicak mi detayliyi. Niye öyle dedi ki. Belki de başka doktordan randevu bulursun onda yaparsın diye demiştir. Bi kaç tane perinatoloji doktoru vardır ondan olabilir
Eyvah eyvahBenim bir tanıdık da spiralle hamile kaldı, hatta kız 3.ayda hamile oldugunu fark etti mevsim gecişi adetim gecikti sanmış
Kiz ben zaten gittim ona ama bana detayliya gir yanıma gel dedi sonra anlamadım hic birşey şimdiMhrs de bölüm kısmına perinatoloji yazarak arattinız mi?
Eşime tekrar sordum benimkini o almıştı,araştırma hastanesine gidiyorum.Doktor sanırım radyoloji bölümünden aldırmış ayrıntılıyı.Kiz ben zaten gittim ona ama bana detayliya gir yanıma gel dedi sonra anlamadım hic birşey şimdi
İnternetten baktım radyoloji diyor ayrıntılı ulturoson içinEşime tekrar sordum benimkini o almıştı,araştırma hastanesine gidiyorum.Doktor sanırım radyoloji bölümünden aldırmış ayrıntılıyı.
Şimdi sen mrhsden perinatolojiyi arattirdigin zaman uygun randevu yok mu yaziyor yoksa hic hastane mi çıkmadan seni sisteme sokmuyor. Sana sevk vermişti çıkması lazım. Randevu olmayabilir ama aramada çıkması lazım canımBilmiyorum ki olmazsa yine sevk istiycem doktorumdan yapicak birşey yok çünkü mrs randevu vermiyor desene bana yine yol gozukucek offf gene otobüse bin üç dört saat yol çek gene gece biner sabah orda olurum pufff
Gerçekten mi. Eğer öyleyse ben de şu an öğrendimİnternetten baktım radyoloji diyor ayrıntılı ulturoson için
Yine aynı yazı çıkıyor geçen de böyleydiŞimdi sen mrhsden perinatolojiyi arattirdigin zaman uygun randevu yok mu yaziyor yoksa hic hastane mi çıkmadan seni sisteme sokmuyor. Sana sevk vermişti çıkması lazım. Randevu olmayabilir ama aramada çıkması lazım canım
Dur kız doğrumu ona bakmaya çalışıyorum şuanGerçekten mi. Eğer öyleyse ben de şu an öğrendim