2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar iyi akşamlar. 2 gündür çok şiddetli başım ağrıyor, sanki gözlerim yerinden çıkacak. Tansiyonuma baktım oda normal parol içtim 2 kez zaten fayda etmedi. Ama dayanamıyorum böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Benim bir tanıdık da spiralle hamile kaldı, hatta kız 3.ayda hamile oldugunu fark etti mevsim gecişi adetim gecikti sanmış

Kizlar detaylı ulturoson randevusunu nasıl aldınız ne diyerek bakıyorum bakıyorum bulamadım

Kizlar detaylı ulturoson randevusunu nasıl aldınız ne diyerek bakıyorum bakıyorum bulamadım
Perinatolojiye randevu alicaz da çok zor alınıyor devamlı bak. Ben bugün başladım bakmaya yok valla. Sistem randevuları ay sonu açılıyor diye biliyorum yine de yok valla. Bitmiş mi nolmuş anlamadım ben de

Hastalanacak olabilirsin. Ben hastayım gribe çevirdi ve şu an dediğin gibi gözlerim ağrıyor feci şekilde.

Perinatolojiye randevu alicaz da çok zor alınıyor devamlı bak. Ben bugün başladım bakmaya yok valla. Sistem randevuları ay sonu açılıyor diye biliyorum yine de yok valla. Bitmiş mi nolmuş anlamadım ben de
E ben zaten perinatoloji ye gittim geçen gün bana nie detayliya gir sonra yanıma gel dedi kafamı karıştırdı şimdi

Ya ben de birkaç gündür hissedemiyorum oğluşumu :) içime girenler girdi. Halbuki baya belirgin hissediyordum öncesinde anlamadım iyice dinlemem lazım kendimi
canım daha minikler bazen yapıyolar böyle
Benim bir tanıdık da spiralle hamile kaldı, hatta kız 3.ayda hamile oldugunu fark etti mevsim gecişi adetim gecikti sanmış
ekstradan bişey düşünürüz heralde bilmiyorum canım olursada allahtan yapacak bişey yok tedbirimi alim gelecek olan her türlü gelir

E ben zaten perinatoloji ye gittim geçen gün bana nie detayliya gir sonra yanıma gel dedi kafamı karıştırdı şimdi
Allah Allah zaten o yapmicak mi detayliyi. Niye öyle dedi ki. Belki de başka doktordan randevu bulursun onda yaparsın diye demiştir. Bi kaç tane perinatoloji doktoru vardır ondan olabilir

Allah Allah zaten o yapmicak mi detayliyi. Niye öyle dedi ki. Belki de başka doktordan randevu bulursun onda yaparsın diye demiştir. Bi kaç tane perinatoloji doktoru vardır ondan olabilir
Bilmiyorum ki olmazsa yine sevk istiycem doktorumdan yapicak birşey yok çünkü mrs randevu vermiyor desene bana yine yol gozukucek offf gene otobüse bin üç dört saat yol çek gene gece biner sabah orda olurum pufff

Eşime tekrar sordum benimkini o almıştı,araştırma hastanesine gidiyorum.Doktor sanırım radyoloji bölümünden aldırmış ayrıntılıyı.
İnternetten baktım radyoloji diyor ayrıntılı ulturoson için

Bilmiyorum ki olmazsa yine sevk istiycem doktorumdan yapicak birşey yok çünkü mrs randevu vermiyor desene bana yine yol gozukucek offf gene otobüse bin üç dört saat yol çek gene gece biner sabah orda olurum pufff
Şimdi sen mrhsden perinatolojiyi arattirdigin zaman uygun randevu yok mu yaziyor yoksa hic hastane mi çıkmadan seni sisteme sokmuyor. Sana sevk vermişti çıkması lazım. Randevu olmayabilir ama aramada çıkması lazım canım

Yine aynı yazı çıkıyor geçen de böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-31-21-47-39-696_com.mi.globalbrowser.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…