2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Maşallah miinnoşa darısı bizlere. Cinsiyetiniz belli değil mi kuzu bu arada ??
Rapora gelince Hiçbir sorun olmaz. Gribi görüyorlar diye, rahmini görmüyorlar diye ona da yorum yapacak değiller heralde... Hiç sallama bile. Ver raporunu git dinlen mis gibi...
Cinsiyeti belli canım erkek🥰yapiyolar valla yorum da zaten devletteyim birşey yapamazlar sadece huysuzlanırlar gerçekten işe gidecek halim yok

canım dediğim gibi her tarafı sert değil ama bebeğin olduğu yeri elimle hissedebiliyorum bastırmadan eğer hala kaygıların varsa biran önce doktora gitmeye çalış

Sizinki hava ve su değişikliğinden gaz siskinligidir

canım hamileyken testi negatif çıkanlar ilk zamanlarında öyle çıkıyo ve kan testinde beta değeri yükselmeme gibi bi durum olmuyo doktora gitriğindede hamile olmadığını söylicektir ama karnının şişmesiyle ilgili doktora gidebilirsin çünkü başka bir rahatsızlık olabilir .
Cok cok sagolun yardimlariniz icin. Aynen enazindan bebegin oldugu kısım hissedilirdi diyorum dediginiz gibi. Evet hava ve su degisikligide etken bide diyorum vatana varinca ister istemez cok yiyoruz anne yemekleri filan 😊 belki kilo aldım göbeklendim diyerek kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Insaallah öyledir. Evet eğer problem devam ederse ya da şişlik git gide artarsa zaten doktor mutlaka şart olur artik. Cok tesekkür ederim beni rahatlattığıniz icin 💐

Cinsiyeti belli canım erkek🥰yapiyolar valla yorum da zaten devletteyim birşey yapamazlar sadece huysuzlanırlar gerçekten işe gidecek halim yok
boşver canım sen yorum yapanları dinlenmene bak doktor rapor verdikten sonra istediği kadar yorum yapsınlar sonuçta senin hakkın raporluyken dinlenmek hiç takma bile bebişe odaklan 💕

Merhaba anneler dün konu açtım kimse cevap vermedi bende simdi sizlerin 3-4 aylik hamilelik haftalarında oldugunuzu görünce bi sormak istedim. Karnınız çıktı mı? Veya cikmadiysa enazindan rahim kısmınıza bastirdiginizda sertlik geliyomu elinize yani karnınız sert mi onu sormaya calisiyorum. 4 aylık bi hamilelik şüphem varda hatta 13-14 haftalik olmasi gereken zaman diliminde 2 tane kan testi yaptirdim ayri günlerde ve ayri yerlerde ikiside negatif icim rahatlamisti kafamdan atmistim şüpheyi fakat bianda karnım şişti icinde sanki hareket eden biseyler var ultrasona girecek imkanimda yok şuan. Karnim şiş ama yumusacik yani hem üst göbek hem rahmin oldugu alt göbek tamamen yumusak rahmin oraya dibine kadar bastiriyorum hani enazindan rahim büymüş olsa hissederim diye ta en derine kadar çöktürebiliyorum karnimi hemde, ama

elime bisey gelmiyo. Lütfen bana yardimci olurmusunuz karniniz henüz cikmamissa bile enazindan rahim kısmında bi dolgunluk var mı? Benim şişlik bagirsaklarlami alakali o hareketlenmeler bağirsakmi bilmiyorum ama cok panik oldum lütfen görürseniz cevap verin olur mu 🥺
Mrb canım 4 aylık hamilelik supesi diyorusun ayriyetten iki yerde kan vermişsin negatif çıkmış hamile kalman imkansız yani hamile kalmış olsaydın kanda beta degerin çıkardı onu geçtim kadın doğumda ulturosonla bakılarak hamile oldugun çıkardı ordaya senin ki şuan piskolojik sitres yüzündendir kabızlık piroglemin varsa doktora gozuk he hala hamilelikten supeleniyorsan bir kadın doğuma git muayene etsin

rica ederim canım benimde arada yanlışlıkla yuttuğum oluyo öncekilerdede oldu bi sıkıntı yaşamadım helede bilmiyoken ilk olunca tedirginlik oluyo ☺️💓
Evet normalde umursamayacağım bir durum ama bebiş olunca işler değişiyor ❤️ sağlıcakla kucağınıza alalım inşAllah bebeklerimizi🙏

Mrb canım 4 aylık hamilelik supesi diyorusun ayriyetten iki yerde kan vermişsin negatif çıkmış hamile kalman imkansız yani hamile kalmış olsaydın kanda beta degerin çıkardı onu geçtim kadın doğumda ulturosonla bakılarak hamile oldugun çıkardı ordaya senin ki şuan piskolojik sitres yüzündendir kabızlık piroglemin varsa doktora gozuk he hala hamilelikten supeleniyorsan bir kadın doğuma git muayene etsin
Evet işte Türkiyedeyken ultrasona girmedigime bin pişmanim tamamen kafam rahatlardi. 2 kan testide ileri haftaya rağmen negatif cikinca tamamen kafamdan atmistim ama ahh şu karnimdaki şişlik beni tekrar evham yapmasaydi 🤦‍♀️

Evet işte Türkiyedeyken ultrasona girmedigime bin pişmanim tamamen kafam rahatlardi. 2 kan testide ileri haftaya rağmen negatif cikinca tamamen kafamdan atmistim ama ahh şu karnimdaki şişlik beni tekrar evham yapmasaydi 🤦‍♀️
Sağlıksız Beslenme Alışkanlıkları: Yüksek karbonhidratlı besinlerin fazla tüketilmesi mide ve bağırsaklarda şişkinliğe yol açabilir. Lif oranı düşük besinler bağırsakların daha az çalışmasına neden olabilir. Çok hızlı yemek yemek de aşırı hava yutulmasına yol açar ve bu durumda mide ve bağırsaklarda gaz oluşturabilir. Beslenme alışkanlığı şişkinlikteki en önemli faktörlerden biri olabilir. Yani endişe etmene gerek yok negatif sonucu görmüşsün sen he hala korkuyrosan acile git muayene ol vericekleri tek şey fitil veya sıvı gazını cikarman için

canım zaten hem hap kullanıyomuşsun hem eşinde korunuyomuş hapı bırakınca bile hemen hamile kalmıyo insanlar hormonları normale dönmediği sürece biz sadece prezervatifle korunuyoduk ona rağmen ikinci denediğimiz ayda hamile kaldım hemde adam ceketini atsa hamile kalıyorum diyebilirim ona rağmen sen zaten hapı içtikten sonra eşinin korunmasında sorun olsa bile hamile kalmazsın düzenli kullandıktan sonra üstelik kan testlerinde negatif beta değeri yükselmeden hemde adet düzenli görüpte hamile olan ben hiç duymadım bence sen bu stresi attıktan sonra karnının şişide iner çünkü psikoloji vücudu gerçekten çok etkiliyo

canım zaten hem hap kullanıyomuşsun hem eşinde korunuyomuş hapı bırakınca bile hemen hamile kalmıyo insanlar hormonları normale dönmediği sürece biz sadece prezervatifle korunuyoduk ona rağmen ikinci denediğimiz ayda hamile kaldım hemde adam ceketini atsa hamile kalıyorum diyebilirim ona rağmen sen zaten hapı içtikten sonra eşinin korunmasında sorun olsa bile hamile kalmazsın düzenli kullandıktan sonra üstelik kan testlerinde negatif beta değeri yükselmeden hemde adet düzenli görüpte hamile olan ben hiç duymadım bence sen bu stresi attıktan sonra karnının şişide iner çünkü psikoloji vücudu gerçekten çok etkiliyo
Aklıma şey geldi spraili aldırıp hemen hamile kalmam 🤣🤣🤣

canım demesen iyiydi şimdi tekrar şüphe düşer artık bi kere daha derse acaba varmı diye kesin var temmuz annelerine hoşgeldin dicem 2 kan testi negatif 2 kat koruma adet dögüsü normal acaba hamilemiyim 🤣🤣
😁😁 ya işte okunanlar insanı cok etkiliyo eşimin korunmasında sıkıntı olunca zaten ben panik oldum insan ne hapa güvenebiliyo ne adete ooy oyy ne zormuş bu evlilik meselesi 😁 benim kızkende karnımda bi dönem feci bi şişlik olmuştu ama öyle böyle degil ciddi ciddi 6 aylik hamile karnı gibi şişiyodu sanki büyük bi hastalik var gibi korkulacak kadardi yani ozamanda cok doktor gezmistik yani genelde mide bağirsak problemi demislerdi simdi o günlerim geliyo aklima belki o problem yeniden başlamistir diyorum.

canım bu arada spirali ne zaman taktırdın süreç nasıldı bu bebiştwn sonra taktırmayı düşünüyorumda yine tabi araştırır doktora falanda danışırım yinede fikir olsun
Kuzu ben oğluma doğum yaptırdıktan sonra kanamam devam ederken taktırdım üç ayda altı ayda bir konturole gittim dokuz yıl takilj kaldı en sonunda ağrım olmaya başladı gittim cikarttirdim doktor kaymış bu dedi eee dokuz yıl az değildi 🤣🤣🤣

ben il bebeğime evlenince hemen hamile kaldım ilk haftada tuttu sonra malesef kaybettim 32 hf. sonra 40 gün zaten ilişki olmadı sonrada ilk ilişkide oğluma hamile kaldım korunmasak heralde 5. hamile olabilirdim hemen oluyo bizdede 🤣 denemeye başlayınca ilk ay olmayınca eşimde şaşırdı 🤣🤣 baya cinsiyet bile tahmin ediyodu yoksa o yüzden bizim durumda ceketini atsa hamile kalınan durumlardan 😅
Aklıma şey geldi spraili aldırıp hemen hamile kalmam 🤣🤣🤣

canım demesen iyiydi şimdi tekrar şüphe düşer artık bi kere daha derse acaba varmı diye kesin var temmuz annelerine hoşgeldin dicem 2 kan testi negatif 2 kat koruma adet dögüsü normal acaba hamilemiyim 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 Sağlık kuruluşunda artık aile hekimleri iğne vuruyormus doğumdan sonra gidip iğne olucam

😁😁 ya işte okunanlar insanı cok etkiliyo eşimin korunmasında sıkıntı olunca zaten ben panik oldum insan ne hapa güvenebiliyo ne adete ooy oyy ne zormuş bu evlilik meselesi 😁 benim kızkende karnımda bi dönem feci bi şişlik olmuştu ama öyle böyle degil ciddi ciddi 6 aylik hamile karnı gibi şişiyodu sanki büyük bi hastalik var gibi korkulacak kadardi yani ozamanda cok doktor gezmistik yani genelde mide bağirsak problemi demislerdi simdi o günlerim geliyo aklima belki o problem yeniden başlamistir diyorum.
olabilir canım ama hamilelik anlattıklarına göre yok

ben il bebeğime evlenince hemen hamile kaldım ilk haftada tuttu sonra malesef kaybettim 32 hf. sonra 40 gün zaten ilişki olmadı sonrada ilk ilişkide oğluma hamile kaldım korunmasak heralde 5. hamile olabilirdim hemen oluyo bizdede 🤣 denemeye başlayınca ilk ay olmayınca eşimde şaşırdı 🤣🤣 baya cinsiyet bile tahmin ediyodu yoksa o yüzden bizim durumda ceketini atsa hamile kalınan durumlardan 😅
Benim kide tuttu diyor işte daha bismisllah dedi nasıl öldü die normalde adet tarihim 19 zu benim kini 11 çekti doktor

olabilir canım ama hamilelik anlattıklarına göre yok
Eşim salona oda parfümü sıkmış kavga ettim resmen evde kokuya zaten gelemiyorum deli etti beni salona kolidora çıkamıyorum küçük salonda tikili kaldım havada buz gibi balkona çıkamıyorum

Kuzu ben oğluma doğum yaptırdıktan sonra kanamam devam ederken taktırdım üç ayda altı ayda bir konturole gittim dokuz yıl takilj kaldı en sonunda ağrım olmaya başladı gittim cikarttirdim doktor kaymış bu dedi eee dokuz yıl az değildi 🤣🤣🤣
bende kanama devam ederken hemde ilişkisiz dönemde taktırmayı düşünüyorum hrm iyice yerine oturur 40 ımız çıkana kadar 2 çocuk yeter hele bunları büyütelim bu devirde çocuk büyütmek çok zor sadece madfi değil manevi olarakta yetmek gerek

X