- 30 Ocak 2023
- 45
- 14
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.461
Ben de 16 haftaligim bende bile sabahları kusma devAm ediyor malesef
Benim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???
Ben 4 ayı doldurdu diyorum artık 18+1 i şuan doktora göre. 19. Haftanın içindeyim
İştahım yok, yanma bulantı var. Benim kusmalar hep gece.
Hatta dün gece uykumda kustum ona uyandım
Bunu okuduguma üzüldüm herkes 4 ay 4 ay diyor cevremdeki. Artik midemden cok yoruldum gercekten kac haftasiniz su an tam
canım 13 hafta 3 ay oluyo 15 haftaya 3.5 aylık diyebilirsin bizde 15+5 olduk ama kaç aylık diye sorana daha 3 aylık diyip geçiyom
Benimde 16+3 şu an. 3,5 ay diyorum (aslında 4 diyip yuvarlıyorum da burada doğrusunu yazayım dedim)
negatif çıktıysa muhtemelen gaz ya da hazımsızlık tarzı bir şeydir. benim 11. haftada karnım çıkmaya başladı biraz şiş ama 20lerde sertleşiyomuş şu an yumuşakMerhaba anneler dün konu açtım kimse cevap vermedi bende simdi sizlerin 3-4 aylik hamilelik haftalarında oldugunuzu görünce bi sormak istedim. Karnınız çıktı mı? Veya cikmadiysa enazindan rahim kısmınıza bastirdiginizda sertlik geliyomu elinize yani karnınız sert mi onu sormaya calisiyorum. 4 aylık bi hamilelik şüphem varda hatta 13-14 haftalik olmasi gereken zaman diliminde 2 tane kan testi yaptirdim ayri günlerde ve ayri yerlerde ikiside negatif icim rahatlamisti kafamdan atmistim şüpheyi fakat bianda karnım şişti icinde sanki hareket eden biseyler var ultrasona girecek imkanimda yok şuan. Karnim şiş ama yumusacik yani hem üst göbek hem rahmin oldugu alt göbek tamamen yumusak rahmin oraya dibine kadar bastiriyorum hani enazindan rahim büymüş olsa hissederim diye ta en derine kadar çöktürebiliyorum karnimi hemde, ama
elime bisey gelmiyo. Lütfen bana yardimci olurmusunuz karniniz henüz cikmamissa bile enazindan rahim kısmında bi dolgunluk var mı? Benim şişlik bagirsaklarlami alakali o hareketlenmeler bağirsakmi bilmiyorum ama cok panik oldum lütfen görürseniz cevap verin olur mu
canım 4 aylık hamilelik şüphesi nasıl oluyo onu pek anlamadım ama varsa testte çıkardı bence bi kadın doğum doktoruna görün sen çünkü negatif çıktı diyosun bebişse zaten artık görünür başka bişeysede görünür eğer şüphen varsa bastırma bence karnına zarar gelebilir ama 4 ayda adet olmadınmı kan falan vermedinmi adetin gecikince hamilelik istemiyomusun acaba o yüzdenmi panik oldun ben açıkçası çok anlamadım 4 ayda daha yenimi fark ediyosun acaba canım çünkü artık çoğumuzun ufaktan pıt pıt hareket etmeye bile başlıyo sertliğe gelince gazdanda olabilir benim sadece sağ tarafta bebişin olduğu yeri elimle rahat bir şekilde buluyorum başka yeri yumuşak karnımınMerhaba anneler dün konu açtım kimse cevap vermedi bende simdi sizlerin 3-4 aylik hamilelik haftalarında oldugunuzu görünce bi sormak istedim. Karnınız çıktı mı? Veya cikmadiysa enazindan rahim kısmınıza bastirdiginizda sertlik geliyomu elinize yani karnınız sert mi onu sormaya calisiyorum. 4 aylık bi hamilelik şüphem varda hatta 13-14 haftalik olmasi gereken zaman diliminde 2 tane kan testi yaptirdim ayri günlerde ve ayri yerlerde ikiside negatif icim rahatlamisti kafamdan atmistim şüpheyi fakat bianda karnım şişti icinde sanki hareket eden biseyler var ultrasona girecek imkanimda yok şuan. Karnim şiş ama yumusacik yani hem üst göbek hem rahmin oldugu alt göbek tamamen yumusak rahmin oraya dibine kadar bastiriyorum hani enazindan rahim büymüş olsa hissederim diye ta en derine kadar çöktürebiliyorum karnimi hemde, ama
elime bisey gelmiyo. Lütfen bana yardimci olurmusunuz karniniz henüz cikmamissa bile enazindan rahim kısmında bi dolgunluk var mı? Benim şişlik bagirsaklarlami alakali o hareketlenmeler bağirsakmi bilmiyorum ama cok panik oldum lütfen görürseniz cevap verin olur mu
Başlarda idrar testi yaptim bikactane, negatifti. Adetlerimide düzenli görüyorum 3.adetimi gördüm hatta sonra yinede kafam tam rahat etsin dedim 2 tane ayri yerlerde 1 er hafta arayla kan verdim hemde hani 13 haftalik filan olmasi gereken zamanda yani öyle kanı filan erkende vermedim kan testleride negatif. Tamam dedim bisey yok adetini görüyosun kan testlerin negatif kafana takma bisey yok dedim yurtdisinda yasiyoruz biz geri döndüm Türkiyeden, buraya gelince bianda karnimda bi şişlik oldu onunla birlikte benim evhamlarim tekrar basladicanım 4 aylık hamilelik şüphesi nasıl oluyo onu pek anlamadım ama varsa testte çıkardı bence bi kadın doğum doktoruna görün sen çünkü negatif çıktı diyosun bebişse zaten artık görünür başka bişeysede görünür eğer şüphen varsa bastırma bence karnına zarar gelebilir ama 4 ayda adet olmadınmı kan falan vermedinmi adetin gecikince hamilelik istemiyomusun acaba o yüzdenmi panik oldun ben açıkçası çok anlamadım 4 ayda daha yenimi fark ediyosun acaba canım çünkü artık çoğumuzun ufaktan pıt pıt hareket etmeye bile başlıyo sertliğe gelince gazdanda olabilir benim sadece sağ tarafta bebişin olduğu yeri elimle rahat bir şekilde buluyorum başka yeri yumuşak karnımın
4 aylık gebelik mutlaka ultrasonda görünür.Siz regl görmüyor musunuz?Yoksa gördüğünüz halde geldinizi hamile mi hissediyorsunuz?Özel olmazsa evli misiniz?Merhaba anneler dün konu açtım kimse cevap vermedi bende simdi sizlerin 3-4 aylik hamilelik haftalarında oldugunuzu görünce bi sormak istedim. Karnınız çıktı mı? Veya cikmadiysa enazindan rahim kısmınıza bastirdiginizda sertlik geliyomu elinize yani karnınız sert mi onu sormaya calisiyorum. 4 aylık bi hamilelik şüphem varda hatta 13-14 haftalik olmasi gereken zaman diliminde 2 tane kan testi yaptirdim ayri günlerde ve ayri yerlerde ikiside negatif icim rahatlamisti kafamdan atmistim şüpheyi fakat bianda karnım şişti icinde sanki hareket eden biseyler var ultrasona girecek imkanimda yok şuan. Karnim şiş ama yumusacik yani hem üst göbek hem rahmin oldugu alt göbek tamamen yumusak rahmin oraya dibine kadar bastiriyorum hani enazindan rahim büymüş olsa hissederim diye ta en derine kadar çöktürebiliyorum karnimi hemde, ama
canım adetlerini görüyomuşsun kan testinde negatif çıkmış gebelik yoktur eşinin dediği gibi ama şişlik başka bir rahatsızlıktan olabilir uzak bile olsa bi doktora gidin çünkü bi rahatsızlık olmasa karnın şişmezdi dediğin gibi bağırsaklarla ilgili olabilir canımBaşlarda idrar testi yaptim bikactane, negatifti. Adetlerimide düzenli görüyorum 3.adetimi gördüm hatta sonra yinede kafam tam rahat etsin dedim 2 tane ayri yerlerde 1 er hafta arayla kan verdim hemde hani 13 haftalik filan olmasi gereken zamanda yani öyle kanı filan erkende vermedim kan testleride negatif. Tamam dedim bisey yok adetini görüyosun kan testlerin negatif kafana takma bisey yok dedim yurtdisinda yasiyoruz biz geri döndüm Türkiyeden, buraya gelince bianda karnimda bi şişlik oldu onunla birlikte benim evhamlarim tekrar basladieşimde kızıyor sacmalama 2 tane kan testi verdin 13 haftalik bebek kanda cikmazmiydi diye, adetlerinide görüyosun daha hâlâ evham yapiyosun diye doktorada götürmüyo, burda zaten öyle ha diyince doktora gidemiyoruz Türkiyedeki gibi, şehirler cok uzak, kendimde öyle tek gidemiyorum almancamda yok. Ama dediğim gibi karnimda hicbi sertlik bi dolgunluk filan yok rahim kısmındada dolgunluk yok. Yani 4 aylik bi hamilelik olsa enazindan rahimde bi dolgunluk olurdu diye düşünmeye calisiyorum ama karnım niye bianda şişti bitürlü anlam veremiyorum insaallah bagirsaklarla alakaladir
Evet evliyim yurtdisindayiz ama hamilelikte asla kullanilmamasi gereken bi ilac kullaniyorum Allah korusun bebek erkekse cinsiyet gelisimini engelleyen bi ilaç oyüzden hamile kalmam kesinlikle yasak. Kan testlerim negatif cikinca hic ultrasona girmeye gerek duymamistim. Ocak ayının başında Türkiyedeydim keşke ordayken kolayca girseydim ultrasona kafam tamamen rahatlardi.4 aylık gebelik mutlaka ultrasonda görünür.Siz regl görmüyor musunuz?Yoksa gördüğünüz halde geldinizi hamile mi hissediyorsunuz?Özel olmazsa evli misiniz?
Mandalina cekirdiginde kimyasal bir şey mi var?Kızlar az önce yanlışlıkla mandalina çekirdeği yuttum bebişe birşey olmaz dimi ya tedirgin oldum
bişey olmaz canım tedirgin olmana gerek yokKızlar az önce yanlışlıkla mandalina çekirdeği yuttum bebişe birşey olmaz dimi ya tedirgin oldum
Korunuyordunuz o halde?Evet evliyim yurtdisindayiz ama hamilelikte asla kullanilmamasi gereken bi ilac kullaniyorum Allah korusun bebek erkekse cinsiyet gelisimini engelleyen bi ilaç oyüzden hamile kalmam kesinlikle yasak. Kan testlerim negatif cikinca hic ultrasona girmeye gerek duymamistim. Ocak ayının başında Türkiyedeydim keşke ordayken kolayca girseydim ultrasona kafam tamamen rahatlardi.
Insaallah dediginiz gibi yoktur. Tek bagirsaklarimda sorun olsun ama insanın içtigi ilaçla evladina zarar verebilme ihtimali cok daha büyük bi sıkıntı Allah korusuncanım adetlerini görüyomuşsun kan testinde negatif çıkmış gebelik yoktur eşinin dediği gibi ama şişlik başka bir rahatsızlıktan olabilir uzak bile olsa bi doktora gidin çünkü bi rahatsızlık olmasa karnın şişmezdi dediğin gibi bağırsaklarla ilgili olabilir canım
Bu gruptaki hamilelerin %99 her gun kusuyor ya da kusmamak için ilaç kullanıyor.Tansiyon düşüklüğü halsizlik,uyku hali,tiksinme yaşıyor.Kiminin karni hafiften çıktı kimininki çıkmadı.Bazilari karnında gaz sancısı sertliği oluşuyor bazılarında bebek sertliği.Insaallah dediginiz gibi yoktur. Tek bagirsaklarimda sorun olsun ama insanın içtigi ilaçla evladina zarar verebilme ihtimali cok daha büyük bi sıkıntı Allah korusuncok kaygı oldu bu durum bana. Lütfen 4 aylik hamileler rahimlerinde hafif sertlik ya da bi dolgunluk varsa yazsinlar nolur icim iyce rahatlasin.
Kimyasal bir şey olduğundan soruyu sormadıgım gayet açık ve belli, 17 haftalık hamileyim bebeğim benden besleniyor ve ilk hamileliğim tedirgin olmam kadar normal birşey yok.Mandalina cekirdiginde kimyasal bir şey mi var?
Evet ben hapla korunuyorum eşimde tekrar kendi ayrica korunuyo ama işte 4 ay önce eşimin korunmasinda bi sıkıntı olmuş beni o anda uyarmamiş ben böyle cok panik bi insan oldugum icin sonradan söyledi ama adetimi olunca ben o ay rahatlamiştim. Sonrada yine aman kafamda sıkıntı kalmasin diye 2 tane kan testi yaptirdim Türkiyeye varinca onlarda negatif cikinca ohh tamam bisey yok dedim. Ama Almanyaya geri döndüğümde bianda karnim şişti normal herzamanki göbeğimi bilirim hani ondan biraz fazla bi göbek çikti ona tekrar evham yapmaya basladim. Bide şu hani korunurken hamile kaldim, işte hamileyken her ay adet gördüm, kan testlerim negatifti ama ben hamileymişim filan diyenlerin yazdiklarini okuyunca insanın tüm anksiyete krizleri kalkıyoKorunuyordunuz o halde?
canım dediğim gibi her tarafı sert değil ama bebeğin olduğu yeri elimle hissedebiliyorum bastırmadan eğer hala kaygıların varsa biran önce doktora gitmeye çalışInsaallah dediginiz gibi yoktur. Tek bagirsaklarimda sorun olsun ama insanın içtigi ilaçla evladina zarar verebilme ihtimali cok daha büyük bi sıkıntı Allah korusuncok kaygı oldu bu durum bana. Lütfen 4 aylik hamileler rahimlerinde hafif sertlik ya da bi dolgunluk varsa yazsinlar nolur icim iyce rahatlasin.
Sizinki hava ve su değişikliğinden gaz siskinligidirBaşlarda idrar testi yaptim bikactane, negatifti. Adetlerimide düzenli görüyorum 3.adetimi gördüm hatta sonra yinede kafam tam rahat etsin dedim 2 tane ayri yerlerde 1 er hafta arayla kan verdim hemde hani 13 haftalik filan olmasi gereken zamanda yani öyle kanı filan erkende vermedim kan testleride negatif. Tamam dedim bisey yok adetini görüyosun kan testlerin negatif kafana takma bisey yok dedim yurtdisinda yasiyoruz biz geri döndüm Türkiyeden, buraya gelince bianda karnimda bi şişlik oldu onunla birlikte benim evhamlarim tekrar basladieşimde kızıyor sacmalama 2 tane kan testi verdin 13 haftalik bebek kanda cikmazmiydi diye, adetlerinide görüyosun daha hâlâ evham yapiyosun diye doktorada götürmüyo, burda zaten öyle ha diyince doktora gidemiyoruz Türkiyedeki gibi, şehirler cok uzak, kendimde öyle tek gidemiyorum almancamda yok. Ama dediğim gibi karnimda hicbi sertlik bi dolgunluk filan yok rahim kısmındada dolgunluk yok. Yani 4 aylik bi hamilelik olsa enazindan rahimde bi dolgunluk olurdu diye düşünmeye calisiyorum ama karnım niye bianda şişti bitürlü anlam veremiyorum insaallah bagirsaklarla alakaladir
canım hamileyken testi negatif çıkanlar ilk zamanlarında öyle çıkıyo ve kan testinde beta değeri yükselmeme gibi bi durum olmuyo doktora gitriğindede hamile olmadığını söylicektir ama karnının şişmesiyle ilgili doktora gidebilirsin çünkü başka bir rahatsızlık olabilir .Evet ben hapla korunuyorum eşimde tekrar kendi ayrica korunuyo ama işte 4 ay önce eşimin korunmasinda bi sıkıntı olmuş beni o anda uyarmamiş ben böyle cok panik bi insan oldugum icin sonradan söyledi ama adetimi olunca ben o ay rahatlamiştim. Sonrada yine aman kafamda sıkıntı kalmasin diye 2 tane kan testi yaptirdim Türkiyeye varinca onlarda negatif cikinca ohh tamam bisey yok dedim. Ama Almanyaya geri döndüğümde bianda karnim şişti normal herzamanki göbeğimi bilirim hani ondan biraz fazla bi göbek çikti ona tekrar evham yapmaya basladim. Bide şu hani korunurken hamile kaldim, işte hamileyken her ay adet gördüm, kan testlerim negatifti ama ben hamileymişim filan diyenlerin yazdiklarini okuyunca insanın tüm anksiyete krizleri kalkıyo
rica ederim canım benimde arada yanlışlıkla yuttuğum oluyo öncekilerdede oldu bi sıkıntı yaşamadım helede bilmiyoken ilk olunca tedirginlik oluyoTeşekkür ederim