2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ya valla bilsem ben de hiç yaptırmazdım. Yaşım 33. Perinatolojiye yönlendirdi. Ayrıntılı ya giricem.

Yaş değerin 1:508 çıkmış senin riskde 1: 250 çıkmış doktor ne dedi sordunmu
Senin de mi 250 idi? Iki doktora sordum bi tanesi perinatoloji ye yonlendirip erkenden al randevunu belki sivi alirlar dedi. Ikincisi de bana kalirsa ayaklarini uzat keyfine bak dedi yaşın var zaten riskli çıkardı dedi. Anlayacağın biri korkuttu biri rahatlatti

İnşallah veriririm haber.

Benim ki 1:121 di ya perinatoloji ye sevk aldım gittim gördü sende öyle yap sakin sıvıyı kabul etme düşük olasılığı çok onda baksın gerçi senin yaşın kaç ki

30 veya 35 üstü zaten riskli cikiyomus bana da denmişti keyfine bak bence uzat ayağını onu geçtim için rahat etmese perinatoloji ye git onada muayene ol

Benim ki 1:121 di ya perinatoloji ye sevk aldım gittim gördü sende öyle yap sakin sıvıyı kabul etme düşük olasılığı çok onda baksın gerçi senin yaşın kaç ki
Takmamaya calisiyorum ama insani etkisi altina aliyor biraz dusunmuyorum sonra yine aklima dusuyor Allahin cezasi sonuc. Kiz niye yaptirdiysak zaten. Benim yaşım 33. Gidicem canım randevu almaya çalışıyorum devamlı bakıcam bakalım. O değil 16 haftalik olmuşum bizimki yine göstermedi cinsiyeti poposu aşağıda ters duruyor oturmuş göstermiyor dedi doktor.

İnşallah daha hayırlı bir zamanda hamile kalırsınız.Bizim bu soruya neden şaşırdığımizi anlarsınız.Haberlerde hamileymiş aylarca fark etmemiş haberlerine inanmayın pek

Kız bence artık buna. Eminim ben en geç kizlar gösteriyor inşallah birdahaki gittiğinde gösterir

Kimyasal bir şey olduğundan soruyu sormadıgım gayet açık ve belli, 17 haftalık hamileyim bebeğim benden besleniyor ve ilk hamileliğim tedirgin olmam kadar normal birşey
Bazı meyvelerin çekirdeklerinde mesela kayısı gibi siyanur vardır.Fazlasini yemek zehirleyebilir.Mandalinada da bu tarz bir şey var mi diye sordum sadece.Kana kariscak bir şey bebeğinizi zehirler.Cekirdegi zaten midenizden sonra vücudunuz dışarı atacaktır.

Kız bence artık buna. Eminim ben en geç kizlar gösteriyor inşallah birdahaki gittiğinde gösterir
Inşallah bakalım aslinda girmeden once cikolata falan yicektim sözde. Unuttum yine. Zaten her muaneye girdigimde stresten ben iptal aşırı bi heyecan geliyor ne soracaklarimi soruyorum kala kalıyorum öyle kaskatı

İnşallah daha hayırlı bir zamanda hamile kalırsınız.Bizim bu soruya neden şaşırdığımizi anlarsınız.Haberlerde hamileymiş aylarca fark etmemiş haberlerine inanmayın pek
Allah razi olsun insaallah aynen sağlikli bi zamanda Rabbim nasip etsin hayirlisiyla. Bilmiyorum yaa okadar cok karsilasir oldukki artik böyle yorumlarla yazılarla filan. Şeytanın işi hepte benim karşıma çikiyor. Geçenlerde daha gayet komik bi videonun yorumlarina bakarken birinin direk "ben hamileligimi 7 aylık tesadüfen öğrendim. Adetimide düzenli oldum asla bir belirti yasamadim ve karnim dümdüzdü" yazdigini okudum okumaz olaydim işte sonra gelsin anksiyete krizleri hic olur olmadik yerlerde böyle şeytan bana vesvese vermek icin cikariyo resmen karsima elim varipta bayana özelden soramadim bile hani hicmi kan testi yaptirmadiniz hicmi testlerde cikmadi filan diye eğer bide yok kan testlerindede cikmadi deseydi ben oraya direk bayılirdım ve bu tarz şeyleri inanilmaz cok duyar olduk. Karin ağrisiyla gidip hamile oldugunu hic bilmeden doğum yapanlar filan. Aman aman felaket senaryolari hep

Ben kıza 19 da dogurmustum oglanida 20 şuan 28 zim üç ayim kaldı 29 anaa yaşlandım ya ben
Bende erken yaşta gebelik yaşamayı çok isterdim.Bize 34 nasipmiş ilk için ne diyelim kısmet sağlıkla gelsin inşallah.Ama genç yaşta olması daha avantaj şimdi ağır geliyor Allah günah yazmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…