2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ay evet az kalmış.

Ben zayıfım ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum.
ben daha hiç bir şey hissetmedim ilk gebeliğim, kız bebeğim , ultrasona gittiğimde de hep uyuyor :)) ama ilk gebelikte 21. haftaya kadar hissetmemek normal dedi doktor bakalım yaklaştık hissetmek istiyorum ben de :)

Gncgm28 valla benim de 3. gebeliğim karnım hemen pırtladı, aynı seninki gibi :) ben hissediyorum da :) hem de 11. haftadan beri. Zaten benimki önden gidiyor bir haftaya yakın :) Cinsiyeti henüz öğrenemedim. Benzetti bişeylere ama net sonuç 18 Şubatta belli olacak inşaallah :)

ben daha hiç bir şey hissetmedim ilk gebeliğim, kız bebeğim , ultrasona gittiğimde de hep uyuyor :)) ama ilk gebelikte 21. haftaya kadar hissetmemek normal dedi doktor bakalım yaklaştık hissetmek istiyorum ben de :)
Benimki de uyuyor.İkili testte kaç kere hareketlensin diye öksürdüm.Erkek bu arada benimki.
Geçen gittiğimde yine uyuyordu.Ben genelde gece yeni yattığımda bişeyler hissediyorum.Daha şimdiden gecesi gündüzü karışık galiba benim çocuğun

İnsalalh az kalmış cinsiyetini ogtenmene 21 birindede detaylı için gitmem gerek benimde daha randevu almadım üçlü taramaya da girmiycem zaten

Kızlar ben dün baya ateşlendim doktorum rapor yazayım sana dinlenmen lazım diyerek kontrole çağırdı gittim bebeği de gördüm şükür iyi 15 cm olmuş kilosunu da ilk kez söyledi 160 grmış10 gün rapor yazdı bana iş yerinden grip değil de düşük tehlikesi tanısı yazdığı için sorun oldu gibi ama bir şey olur mu düşük tehlikem vardı 14. Hafta bıraktım progestanı

Yok ya ne sorunu olacak. Kadın doğum doktoru düşük tehlikesi var derse kim ne diyebilir? Devlette çalışıyorsanız zaten hiç sorun olmaz. Dinlenmenize bakın. Geçmiş olsun

Maşallah miinnoşa darısı bizlere. Cinsiyetiniz belli değil mi kuzu bu arada ??
Rapora gelince Hiçbir sorun olmaz. Gribi görüyorlar diye, rahmini görmüyorlar diye ona da yorum yapacak değiller heralde... Hiç sallama bile. Ver raporunu git dinlen mis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…