- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.441
canım bende seningibi korkuyodum iki günsür kıpırtı yoktu oturduğum yerde bir anda tepinmwye başladı belki seninde öyle olurNe guzel ya tadini cikar canimben hafta sonu hissetmistim şimdi iki gündür hissetmiyorum acaba bir seymi var diye korkmuyo degilim.
İnsallah canım ya bekliyorum dinliyorum kendimi bakalımcanım bende seningibi korkuyodum iki günsür kıpırtı yoktu oturduğum yerde bir anda tepinmwye başladı belki seninde öyle olur
fazla bişey kalmadı ama günler bile geçmek bilmiyo baya sabırsızlanıyorumHayırlısıyla temmuza fazla birşey kalmadı
İnternette 16-20 hafta yazıyor benim ilk gebeliğim belki daha tam anlamıyorumdur dedim kendi kendimeHaber edersin canim ben de merk ettim. Her sey yolundadir zaten daha küçük olduklari icin sanırım ama ne guzeldi hissetmek
merhaba ben de hala hiç bir şey yok acaba zayıf mısınız acaba zayıflar mı erken duyuyor :))18. Haftada hissediliyor canim net bir sekilde. Az kaldi sabir. Titremek degilde boyle balik kayiyor gibi bir his oluyor icerde.
Ben ilk gebeligikde 18..haftaya kadar hic hissetmedim. Şimdi de 18..haftayi bekliyorum az kaldi bakalimİnternette 16-20 hafta yazıyor benim ilk gebeliğim belki daha tam anlamıyorumdur dedim kendi kendime
Zayif degilim benmerhaba ben de hala hiç bir şey yok acaba zayıf mısınız acaba zayıflar mı erken duyuyor :))
Ay evet az kalmış.Ben ilk gebeligikde 18..haftaya kadar hic hissetmedim. Şimdi de 18..haftayi bekliyorum az kaldi bakalim
Ben zayıfım ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum.merhaba ben de hala hiç bir şey yok acaba zayıf mısınız acaba zayıflar mı erken duyuyor :))
ben daha hiç bir şey hissetmedim ilk gebeliğim, kız bebeğim , ultrasona gittiğimde de hep uyuyor :)) ama ilk gebelikte 21. haftaya kadar hissetmemek normal dedi doktor bakalım yaklaştık hissetmek istiyorum ben de :)Ay evet az kalmış.
Ben zayıfım ama onunla alakası var mıdır bilmiyorum.
1 hafta sonra hissedersin canimben daha hiç bir şey hissetmedim ilk gebeliğim, kız bebeğim , ultrasona gittiğimde de hep uyuyor :)) ama ilk gebelikte 21. haftaya kadar hissetmemek normal dedi doktor bakalım yaklaştık hissetmek istiyorum ben de :)
Benimki de uyuyor.İkili testte kaç kere hareketlensin diye öksürdüm.Erkek bu arada benimki.ben daha hiç bir şey hissetmedim ilk gebeliğim, kız bebeğim , ultrasona gittiğimde de hep uyuyor :)) ama ilk gebelikte 21. haftaya kadar hissetmemek normal dedi doktor bakalım yaklaştık hissetmek istiyorum ben de :)
fazla bişey kalmadı ama günler bile geçmek bilmiyo baya sabırsızlanıyorum
İnsalalh az kalmış cinsiyetini ogtenmene 21 birindede detaylı için gitmem gerek benimde daha randevu almadım üçlü taramaya da girmiycem zatenGncgm28 valla benim de 3. gebeliğim karnım hemen pırtladı, aynı seninki gibi :) ben hissediyorum da :) hem de 11. haftadan beri. Zaten benimki önden gidiyor bir haftaya yakın :) Cinsiyeti henüz öğrenemedim. Benzetti bişeylere ama net sonuç 18 Şubatta belli olacak inşaallah :)
Valla ben de böyle düşünüyorum. Daha kötüsü kiloluyum diye doğana kadar hiç hissedemeyeceğim sanıyorummerhaba ben de hala hiç bir şey yok acaba zayıf mısınız acaba zayıflar mı erken duyuyor :))
Benim de öyle karnım ağrıyor artıkBen hep otururken bacaklarımı karnıma toplar otururum yatarken dizlerimi karnıma çekerim şimdi karnım ağrıyor öyle yapınca.
Yok ya ne sorunu olacak. Kadın doğum doktoru düşük tehlikesi var derse kim ne diyebilir? Devlette çalışıyorsanız zaten hiç sorun olmaz. Dinlenmenize bakın. Geçmiş olsunKızlar ben dün baya ateşlendim doktorum rapor yazayım sana dinlenmen lazım diyerek kontrole çağırdı gittim bebeği de gördüm şükür iyi 15 cm olmuşkilosunu da ilk kez söyledi 160 grmış 10 gün rapor yazdı bana iş yerinden grip değil de düşük tehlikesi tanısı yazdığı için sorun oldu gibi ama bir şey olur mu düşük tehlikem vardı 14. Hafta bıraktım progestanı
Kızlar ben dün baya ateşlendim doktorum rapor yazayım sana dinlenmen lazım diyerek kontrole çağırdı gittim bebeği de gördüm şükür iyi 15 cm olmuşkilosunu da ilk kez söyledi 160 grmış 10 gün rapor yazdı bana iş yerinden grip değil de düşük tehlikesi tanısı yazdığı için sorun oldu gibi ama bir şey olur mu düşük tehlikem vardı 14. Hafta bıraktım progestanı