Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 10 Şubat 2014
- 2.130
- 5.074
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.421
kızlar 5 10 dk. sonra geçen ani titreme üşüme yaşayan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım önceki gebeliklerimdede vardı aynı sorun söylediğimde istersen fizik tedaviciye git ama sadece parol verir demişti aynı şuanki doktorum hamile değilkende bi kere olmuştu mr çektiler kas sertleşmesi ve fıtık çıkmıştı fıtık etkilemiyo ama kas sertleşmesinden oluyo ağrın demişti hamileyken çok oluyo falan diye hep anlatmıştım kas gevşeticiyle geçmişti ama malesef şuan kas gevşetici yutamıyorum öncekilerdeki gibi sabretmem gerekDikkat et cnm doktoruna soyledinmi bu durumu
bizim tombişlik neysede bebişlere yarasın boğum boğum olsunlar kolları bacakları ay yerim ya biran önce temmuz gelsinnTombiş tonbis gezicez yakında dışarıda
bana 2 paket yazmıştı, 2. sini kullanıyorum cumartesi kontrolde sorucam devam edecek miyim diye. ama benim değerim aşırı düşük olduğu için günde 2 tane alıyorum. farklı olabilir :)Kaşıntı bende de var birkaç gündür, özellikle gögüs lerim kaşınıyor ara ara sırtımdaki bir nokta
her yerim kaşınsa uyuz mu oldum diyeceğim ama bilemiyorum, doktora gidince söyleyeyim bakalım
Kızlar ben 1 paket demir ilacım bitti, demir ilacı kullananlar devam mı ettirdi doktorunuz yoksa 1 paket yeterli mi dedi
canım devam ediyoruz doktoruna yinede sorarsın ama büyük ihtimal devam ettirirKaşıntı bende de var birkaç gündür, özellikle gögüs lerim kaşınıyor ara ara sırtımdaki bir nokta
her yerim kaşınsa uyuz mu oldum diyeceğim ama bilemiyorum, doktora gidince söyleyeyim bakalım
Kızlar ben 1 paket demir ilacım bitti, demir ilacı kullananlar devam mı ettirdi doktorunuz yoksa 1 paket yeterli mi dedi
İcimden kız geçti saglikla doğsunMerhaba arkadaşlar bugün 18+3 haftalığız
En son gittiğimde 16+5 ti cinsiyetini göstermedi siz tahmin yapabilir misiniz acaba ? Hayırlısı ne ise o olsun Eki Görüntüle 3199761
Ben de Hindistan cevizi yağı alacağım ama eminim benimki şişme ya sa çatlama kaşıntısı değil. Zaten onlar farklı oluyor bu ya egzama ya besin alerjisi ya da maalesef gebelik şekeri
Maşallah onabende o hissi özledim 14+2yiz hissrtmeye az kaldı galiba artıkkızlar şuan kızım iki gündür oynamıyo derken üzülürken bir anda içimde pıt pıt tepinmeye başladı o kadar mutluyumki
sende yakında hissedersin inşallah 3.gebelik ama her hareketinde aynı heyecan muhteşem bişeyMaşallah onabende o hissi özledim 14+2yiz hissrtmeye az kaldı galiba artık
Benimde 2.ci bir kızım var. Sen kızım yazınca o kızım kelimesi yine yeniden çok güzel şirin geldi şimdi bebeğimin cinsiyeti daha belli olmadı. Çok merak ediyorum.sende yakında hissedersin inşallah 3.gebelik ama her hareketinde aynı heyecan muhteşem bişey
Karniniz kasiniyorsa yurtilmaya meyilli demektir..krem yag surmeye calisin yoksa catlar. Benimde oyle olmuştu önce kaşınıyor sonra da yirtiliyorMerhaba ben de çok su içiyorum, durduramıyorum kendimi ve Karnım kaşınıyor yan tarafları. Doktora söyleyince gebelik şekerinden şüphelendi. Ama kanda çıkmadı . Korkma inşallah değildir senin de.
Benimde 2.ci bir kızım var. Sen kızım yazınca o kızım kelimesi yine yeniden çok güzel şirin geldi şimdi bebeğimin cinsiyeti daha belli olmadı. Çok merak ediyorsende yakında hissedersin inşallah 3.gebelik ama her hareketinde aynı heyecan muhteşem bişey
Hayırlısıyla temmuza fazla birşey kalmadıcanım önceki gebeliklerimdede vardı aynı sorun söylediğimde istersen fizik tedaviciye git ama sadece parol verir demişti aynı şuanki doktorum hamile değilkende bi kere olmuştu mr çektiler kas sertleşmesi ve fıtık çıkmıştı fıtık etkilemiyo ama kas sertleşmesinden oluyo ağrın demişti hamileyken çok oluyo falan diye hep anlatmıştım kas gevşeticiyle geçmişti ama malesef şuan kas gevşetici yutamıyorum öncekilerdeki gibi sabretmem gerek
bizim tombişlik neysede bebişlere yarasın boğum boğum olsunlar kolları bacakları ay yerim ya biran önce temmuz gelsinn
benim ilkim ölü doğumdu bi tane oğlum var bununda cinsiyeti kız bakalım yarın başka bişey demezse doktor zaten oğlum olduğu için bi kızım olsun çok istiyodum şuan kız diye biliyoruzBenimde 2.ci bir kızım var. Sen kızım yazınca o kızım kelimesi yine yeniden çok güzel şirin geldi şimdi bebeğimin cinsiyeti daha belli olmadı. Çok merak ediyor
Allah gönlüne göre versin. Rabbim şuanki çocuklarına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahbenim ilkim ölü doğumdu bi tane oğlum var bununda cinsiyeti kız bakalım yarın başka bişey demezse doktor zaten oğlum olduğu için bi kızım olsun çok istiyodum şuan kız diye biliyoruz
Ne guzel ya tadini cikar canim ben hafta sonu hissetmistim şimdi iki gündür hissetmiyorum acaba bir seymi var diye korkmuyo degilim.kızlar şuan kızım iki gündür oynamıyo derken üzülürken bir anda içimde pıt pıt tepinmeye başladı o kadar mutluyumki
Bende geçen haftalarda hissetmiştim bu hafta yine sırt üstü yatıyorum fark ederim belki diye hiç bişey hissetmedim.Doktorumun haftasonu poliklinik randevuları iptalmiş yarına aldım daha da ötelememek için merakımdan.Ne guzel ya tadini cikar canim ben hafta sonu hissetmistim şimdi iki gündür hissetmiyorum acaba bir seymi var diye korkmuyo degilim.
Haber edersin canim ben de merk ettim. Her sey yolundadir zaten daha küçük olduklari icin sanırım ama ne guzeldi hissetmekBende geçen haftalarda hissetmiştim bu hafta yine sırt üstü yatıyorum fark ederim belki diye hiç bişey hissetmedim.Doktorumun haftasonu poliklinik randevuları iptalmiş yarına aldım daha da ötelememek için merakımdan.