- 30 Ocak 2023
- 45
- 14
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.461
Merhaba anneler dün konu açtım kimse cevap vermedi bende simdi sizlerin 3-4 aylik hamilelik haftalarında oldugunuzu görünce bi sormak istedim. Karnınız çıktı mı? Veya cikmadiysa enazindan rahim kısmınıza bastirdiginizda sertlik geliyomu elinize yani karnınız sert mi onu sormaya calisiyorum. 4 aylık bi hamilelik şüphem varda hatta 13-14 haftalik olmasi gereken zaman diliminde 2 tane kan testi yaptirdim ayri günlerde ve ayri yerlerde ikiside negatif icim rahatlamisti kafamdan atmistim şüpheyi fakat bianda karnım şişti icinde sanki hareket eden biseyler var ultrasona girecek imkanimda yok şuan. Karnim şiş ama yumusacik yani hem üst göbek hem rahmin oldugu alt göbek tamamen yumusak rahmin oraya dibine kadar bastiriyorum hani enazindan rahim büymüş olsa hissederim diye ta en derine kadar çöktürebiliyorum karnimi hemde, ama
elime bisey gelmiyo. Lütfen bana yardimci olurmusunuz karniniz henüz cikmamissa bile enazindan rahim kısmında bi dolgunluk var mı? Benim şişlik bagirsaklarlami alakali o hareketlenmeler bağirsakmi bilmiyorum ama cok panik oldum lütfen görürseniz cevap verin olur mu
Ben de 16 haftaligim bende bile sabahları kusma devAm ediyor malesef
Benim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???
Ben 4 ayı doldurdu diyorum artık 18+1 i şuan doktora göre. 19. Haftanın içindeyim
İştahım yok, yanma bulantı var. Benim kusmalar hep gece.
Hatta dün gece uykumda kustum ona uyandım
Bunu okuduguma üzüldüm herkes 4 ay 4 ay diyor cevremdeki. Artik midemden cok yoruldum gercekten kac haftasiniz su an tam
canım 13 hafta 3 ay oluyo 15 haftaya 3.5 aylık diyebilirsin bizde 15+5 olduk ama kaç aylık diye sorana daha 3 aylık diyip geçiyom
Benimde 16+3 şu an. 3,5 ay diyorum (aslında 4 diyip yuvarlıyorum da burada doğrusunu yazayım dedim )
elime bisey gelmiyo. Lütfen bana yardimci olurmusunuz karniniz henüz cikmamissa bile enazindan rahim kısmında bi dolgunluk var mı? Benim şişlik bagirsaklarlami alakali o hareketlenmeler bağirsakmi bilmiyorum ama cok panik oldum lütfen görürseniz cevap verin olur mu