- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.161
Bende de durum aynıBen de her gece kabus görüyorum. Korku filmi gibi. Tiyreyerek uyanıyorum. Allah hayır etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de durum aynıBen de her gece kabus görüyorum. Korku filmi gibi. Tiyreyerek uyanıyorum. Allah hayır etsin.
Olcak olcak merak etme 1 2 hafta en fazlaAh su icmeyi cok isteyip icemeyen ben. Bu günlerde gelecekmi acaba kana kana su icmeyi özledim
Rabbim bebegini sana bagislasın cnm.Ben dun taburcu oldum canm eve geldim gelir gelmez gene kanamayla bas basa kaldim sabaha kadar.bildigin reegl.oldum.karnim falan indi resmen siskinligimde gitti resmen adet oluyorum. Simdi yok ama gene gelir akşama karnim falanda agriyor yatiyorum valla yapilmasi gereken her sey yapildi Allah buyuk
Insallah cnmOlcak olcak merak etme 1 2 hafta en fazla
canım 13 hafta 3 ay oluyo 15 haftaya 3.5 aylık diyebilirsin bizde 15+5 olduk ama kaç aylık diye sorana daha 3 aylık diyip geçiyomBenim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???
Benimde 16+3 şu an. 3,5 ay diyorum (aslında 4 diyip yuvarlıyorum da burada doğrusunu yazayım dedim )Benim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???
Günaydın ne güzel kar , neresi burası ?? İstanbul'a a yağsın diye dua ediyoruzkarlı bir günden günaydın kızlaarr
Günaydın canımmmkarlı bir günden günaydın kızlaarr
kahramanmaraş afşin canım benim evin etrafında çok evde yok manzara muhteşem oluyoGünaydın ne güzel kar , neresi burası ?? İstanbul'a a yağsın diye dua ediyoruz
Benim de kiz bulanti devam ediyor halaİnşallah sizlerde farklı olur.
Ama şöyle diyim es veriyor en azından o yoğunluk azalıyor koku hassasiyeti de biraz azalıyor
Kızlar mı böyle bulantı yapıyo acaba sadece
Brnce aç tok farketmez canım. Ben 2li yaptırırken farketmez dediler. İkili testim normal çıkmıştı. Doktorum ben 2li normal çıkarsa ultrasonda da normal görürsem genelde bir daha test istemiyorum. Ama sen istiyorsan 4lü taramayı yaptıralım dedi. Ben de istemedim. Zaman asla geçmiyor zaten kontroller ayda bire çıktığı için yıl gibi grliyor bana.kızlar kontrol günü yaklaştıkça zaman geçmiyo kimler ne zaman gidicek acaba benim az kaldı çarşamba saat 10.10 da randevum 3 lü taramada yapılıcak 3 lü tarama için aç yada tok gitmek fark ediyomu kızlar bilgisi olan varmı doktor özellikle aç gel falan demedi de
Şuan 18+1 doktora göre . 4 ay bitti yaniBunu okuduguma üzüldüm herkes 4 ay 4 ay diyor cevremdeki. Artik midemden cok yoruldum gercekten kac haftasiniz su an tam
Cok sagol cnm gercekten benim bulantim asiri degil ama midemdeki hazimsizliklar kusmalar, yemek yiyememeler artik o kadar beni mutsuz etti ki hamileligimden bisey anlamadim. Insallah hepimizin gecer bu sorunlar. Ben de yarin 15 hafta oluyorum insallah.Bulantı mide sıkıntıları ceken hanımlar suan tam 17 haftalik oldum 18e adım attık artık ve cok şükür 17.haftam rahat geçti pek fazla bi sıkımtım kalmadı kalanlarda idare edilecek şekilde şükür ve onlarında 1 haftaya yok olacağını düşünüyorum insllh burda böyle haberlere bazılarımızın cok ihtiyacı olduğunu düsünerek yazdim. Gececek insllh hepinizin sıkıntıları rabbim sabır versin annelik gücü versin. Sağlıkla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin
benim 2 hafta olucak bebim doktor test falan olmadığı sürece 3 haftada bir çağırıyo zaman geçmiyo minişleri meraktan biran önce son haftalara gelelimde kucağımıza alalım kokusunu içimize çekelim inşallah hepside zamanında gelir oğlum 37 haftalık gelmişti 3210 kiloydu yani 20 gün daha gününü beklese 4 kilo olucaktı o gün doğanlar hep 4 kilo üstüydü (çoğu suriyeli) benim oğlan o gün doğan tek erkek bebekti ve en ufaklarıydı bakalım bu nasıl olucakBrnce aç tok farketmez canım. Ben 2li yaptırırken farketmez dediler. İkili testim normal çıkmıştı. Doktorum ben 2li normal çıkarsa ultrasonda da normal görürsem genelde bir daha test istemiyorum. Ama sen istiyorsan 4lü taramayı yaptıralım dedi. Ben de istemedim. Zaman asla geçmiyor zaten kontroller ayda bire çıktığı için yıl gibi grliyor bana.
Bagdaç bile yapamıyor insan zor bir durum.Belirli bir süreden sonra sinir sıkışıyor ayağın sistemini yavaşlatıyor kisitlaniyorsun.Cok uzun süre yürüyüşe çıkma zaten öğretmenlikten ayaktasın canım Allah yardımcın olsun Şafi ismiyle sifalandirir inşallah.Fizik tedavinin faydası çok olur bence sana. Benim doktorum hamileliklerde ağırlık ya Bele ya ayaklara atiyor dedi.senle benimki ayağa vurmuş malesef.Geçmiş olsun şimdiden.Yaşayan bir kişi daha buldum mutluyum :) ama ben baya baya yolda yürüyüşe çıksam arada çömelmek durumunda kalıyorum oturacak yer yoksa bile o derece ilerledi gibi. Öğretmenim zaten okulda da şimdi tatilden sonra çok zorlanacağım hep ayakta oluyorum. Fizik tedaviye gitsem bir şey yapar mı acaba sence