2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Rabbim bebegini sana bagislasın cnm.

Benim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???
canım 13 hafta 3 ay oluyo 15 haftaya 3.5 aylık diyebilirsin bizde 15+5 olduk ama kaç aylık diye sorana daha 3 aylık diyip geçiyom

Benim de kız, bı gün bi günü tutmuyor ama ben ilaç kullanıyorum yoksa hayat kabus oluyor.
Arkadaşlar 15 Hf kaç aylık gebelik oluyor mesela soranlara ne diyorsunuz???
Benimde 16+3 şu an. 3,5 ay diyorum (aslında 4 diyip yuvarlıyorum da burada doğrusunu yazayım dedim )

Eklentiler

• 17AEE024-285F-42A3-9FE3-C18FE47B25FD.jpeg
    81,8 KB · Görüntüleme: 110
kızlar kontrol günü yaklaştıkça zaman geçmiyo kimler ne zaman gidicek acaba benim az kaldı çarşamba saat 10.10 da randevum 3 lü taramada yapılıcak 3 lü tarama için aç yada tok gitmek fark ediyomu kızlar bilgisi olan varmı doktor özellikle aç gel falan demedi de

Bulantı mide sıkıntıları ceken hanımlar suan tam 17 haftalik oldum 18e adım attık artık ve cok şükür 17.haftam rahat geçti pek fazla bi sıkımtım kalmadı kalanlarda idare edilecek şekilde şükür ve onlarında 1 haftaya yok olacağını düşünüyorum insllh burda böyle haberlere bazılarımızın cok ihtiyacı olduğunu düsünerek yazdim. Gececek insllh hepinizin sıkıntıları rabbim sabır versin annelik gücü versin. Sağlıkla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin

Brnce aç tok farketmez canım. Ben 2li yaptırırken farketmez dediler. İkili testim normal çıkmıştı. Doktorum ben 2li normal çıkarsa ultrasonda da normal görürsem genelde bir daha test istemiyorum. Ama sen istiyorsan 4lü taramayı yaptıralım dedi. Ben de istemedim. Zaman asla geçmiyor zaten kontroller ayda bire çıktığı için yıl gibi grliyor bana.

Cok sagol cnm gercekten benim bulantim asiri degil ama midemdeki hazimsizliklar kusmalar, yemek yiyememeler artik o kadar beni mutsuz etti ki hamileligimden bisey anlamadim. Insallah hepimizin gecer bu sorunlar. Ben de yarin 15 hafta oluyorum insallah.

benim 2 hafta olucak bebim doktor test falan olmadığı sürece 3 haftada bir çağırıyo zaman geçmiyo minişleri meraktan biran önce son haftalara gelelimde kucağımıza alalım kokusunu içimize çekelim inşallah hepside zamanında gelir oğlum 37 haftalık gelmişti 3210 kiloydu yani 20 gün daha gününü beklese 4 kilo olucaktı o gün doğanlar hep 4 kilo üstüydü (çoğu suriyeli) benim oğlan o gün doğan tek erkek bebekti ve en ufaklarıydı bakalım bu nasıl olucak

Benim de danışmak istediğim bir konu var.
Park yatak!
Hangi marka iyidir hangisi problemsizdir.
Normalde ahşap beşik alacaktım fakat kullanılmadığında katlayıp kaldırma fikri cazip geliyor. Ahşaplar yer kaplar. Büyük ihtimalle bir buçuk yaşlarındayken ablayla odasına geçer.
Ben unutmuşum bebek ve ihtiyaçlarını.
Erken diyenler olacaktır ama daha geçenlerde kalbi atıyor mu derken 4. Ay bitmiş.
Yaz hızlı gelir ben de pimpirikliyim en azından yatak hazır olsun başka bir şeyi yok

Bagdaç bile yapamıyor insan zor bir durum.Belirli bir süreden sonra sinir sıkışıyor ayağın sistemini yavaşlatıyor kisitlaniyorsun.Cok uzun süre yürüyüşe çıkma zaten öğretmenlikten ayaktasın canım Allah yardımcın olsun Şafi ismiyle sifalandirir inşallah.Fizik tedavinin faydası çok olur bence sana. Benim doktorum hamileliklerde ağırlık ya Bele ya ayaklara atiyor dedi.senle benimki ayağa vurmuş malesef.Geçmiş olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…