2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benimde 8 şubatta zaman nasil gececek bilmiyorum
Doktordan cikinca haberdar et bizi

İstemiyorum ya doktora soyliycem ikili zaten oldum pozitif diyince moral ler yerle bir oldu şimdi ucude aynı der sinirimi iyice ziplatir evde ufacık şeyde sinirleniyorum artık herife bağırıp çağırıyorum

bende aynı şekilde düşünüyorum önce bende diyodum yaptırmasammı diye ama erken teşhis her zaman çok önemli tedavi edilebilecek bişey olduğu zaman herşeye hazorlıklı olup hemen erken müdahaleyle iyi olabilir aksi halde her ihtimale hazırlıksız olucaz

Kizlar aranızda kullanan varmı
Bana bunu verdi . Ama önceki gebeliklerimde decavit kullandım. Biraz iştahımı açmıştı inşallah bu açmaz bir de kan ilacı yazdı femarat mi ne ismi ve Newcal kalsiyum tablet

Eklentiler

• 16746407358255209907876550124947.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 28
Bana bunu verdi . Ama önceki gebeliklerimde decavit kullandım. Biraz iştahımı açmıştı inşallah bu açmaz bir de kan ilacı yazdı femarat mi ne ismi ve Newcal kalsiyum tablet
İfos onaylı güzel bir takviyeye benziyor canım daha önce kullanmadım ama içinde balıkla ilgili birşey olunca bu ifos onayı önemli inşallah sana bebeğe yarar iştah açmaz

Bakalım.benim.istah zaten var budaha fazla acacakmi

Normal canım erkeklerde öyle oluyor.Uzme ,stres etme kendini beklenti içinde çok olursan daha çok hayal kırıklığına uğrarsın. Benim ilk üç ay da gidiyor çocuklarım üç ayı gecmemize rağmen hala içimde korku taşıyorum nedense onları düşün bide.Icinde yaşarlar hepInsallah canım moralini yüksek tut her zaman .Doğarsa senden çok bakar sever babası

Ben zaten herşeyiyle kabul ettiğim için taramaya daha girmiycem

Hiç duymadım bilmiyorum. Doktor bununla ilgili bir şey söylemedi mi? Yani bu değer yüksek ama tek başına bir şey ifade etmez, sonucun iyi gibi vs?

Ben de yarın gidiyorum doktora. 4 lü tarama için
Bu sadece tarama testi bunda risk var diye olacak diye bişey yok dedi mesela down sendromunu düşün dedi bi annede 9000 kadar füşük bir oran çıkıyor ama çocuk bi doğuyor down sendromu oluyor testi temiz çıkmasına rağmen dedi bu afp yani ntd omurga açıklığı demek. Folik asit eksikliği sebep oluyo. Ben 9 aydır kullanıyorum birde folik asit buna rağmen risk oranındayım afp yüksek çıktığında omurgayı daha dikkatli inceliyo açıklık varmı diye çağırdı telrar gittik bir sorun yok dedi ama ben yinede detaylı ultrasonu bekliyorum. Onda daha net açığa çıkıyor ultrasonda %90 belli olan bir hastalık yani

Ben daha taramaya girmek istemiyorum ikilide can sıktılar zaten üçte dörtte onların moralini bozma bana gittiğim doktor 20 haftada detaylıta gir yanıma gel dedi ona bile Giresim yok haftayı gecirecem
Yani ilk duyunca biraz insanı üzüyor kafasına takılıyor evet ama ben zaten bunu bekliyordum afp nin risk oranımın normal olmayacağını bende folik asit eksikliği olduğu için bide doktor usg ile baktı bir sıkıntı görünmüyor içini ferah tut dedi detaylıda netleşir diye kendim bekliyorum detaylıyı sende yaptır bence herşey daha net belli oluyor detaylı ultrasonda 3 lü 4 lü yaptırmayacaksan da canım 13 şubat fa detaylı var benim.

Valla bende onu sormak için bu konuyu açtım benim hicbr fikrim yok buraya gelin geldim sizin fikriniz varsa banada yardımcı olun
Türkiye hastanesi ve kolan hastanesi arasındayım ama hangisi daha mantıklı yada daha mantıklı başka bir hastane var mı maalesef bende henüz bilemiyorum

İlk cocuksa hareket geç oluyormus.ikinciye hamile olanlara göre.Benim inşallah 2.hamilelegim kayiplarimdan hariç.Cinsiyetini öğrendin mi peki.Hayirli olsun bebisin?
teşekkür ederimm evet bende okumuştum ilk gebelikte geç olur diye ama yine de sabırsızlıkla bekliyor insan :) öğrendik erkek bizim bebeto

Esenyurt Beylikdüzü civarı onerebilecginiz doktor var mı ben şuan kliniği olan bir doktora gidiyorum ama yılbaşı sonrası çok pahalı oldu o yüzden iyi bir doktor hastahane arıyorum
ayy o bölgeyi de hiç bilmiyorum ben ama genel olarak maalesef muayene ve doğum ücretleri acayip yükseldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…