2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yani ilk duyunca biraz insanı üzüyor kafasına takılıyor evet ama ben zaten bunu bekliyordum afp nin risk oranımın normal olmayacağını bende folik asit eksikliği olduğu için bide doktor usg ile baktı bir sıkıntı görünmüyor içini ferah tut dedi detaylıda netleşir diye kendim bekliyorum detaylıyı sende yaptır bence herşey daha net belli oluyor detaylı ultrasonda 3 lü 4 lü yaptırmayacaksan da canım 13 şubat fa detaylı var benim.
Herşeyin hayırlısı cnm ben daha randevu almadım detaylı için

Kizlar 2 gündür yine midem mahvetti beni 14+3 oldum ama hic azalma yok. Dun aksam sabah yediklerim hep gitti afedersiniz kusuyorum ama rahatlasam o da yok midem taş gibi duruyor dolu gibi. 6 yasinda oglum var onla hic ilgilenemiyorum. Kendimi o acidan da kötü hissediyorum.

doğumu hangi hastanede düşünüyorsunuz fikir olsun bana da :KK70: maalesef 2 hastane arasında gidip geliyorum netleştiremedim daha kafamda
Bende Avrupa yakasındayım. Eyüp te rami hastanesine gidiyorum. Doktorundan çok memnunum. 3.doğumumu onda yapmıştım. Nehir Bayram doktorum.

Kızlar ben yine geceyi hastanede geçirdim dün çığlık attıracak kadar felaket ağrılar girdi kasıklarıma sonra kanamam başladı okadar korktum ki bu sefer gidiyor bebeğim dedim titremekten kasılmaktan kendimi alamadım yine serumlar iğneler bu sefer kanama durmadı 2 kere serum taktılar ağrılarım derseniz halâ var çok kötü hissediyorum bebeĝim iyi çok şükür ama progestanı kullanamadığım için tekrarlıyor kanamalar çok yıprandım cinsiyet için de daha 2 haftan var dedi doktor

Kızlar ben yine geceyi hastanede geçirdim dün çığlık attıracak kadar felaket ağrılar girdi kasıklarıma sonra kanamam başladı okadar korktum ki bu sefer gidiyor bebeğim dedim titremekten kasılmaktan kendimi alamadım yine serumlar iğneler bu sefer kanama durmadı 2 kere serum taktılar ağrılarım derseniz halâ var çok kötü hissediyorum bebeĝim iyi çok şükür ama progestanı kullanamadığım için tekrarlıyor kanamalar çok yıprandım cinsiyet için de daha 2 haftan var dedi doktor
Cok gecmis olsun neden progestan kullanamiyorsunuz igne vurmadilar mi hastanede

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.

Herkese merhaba 🤗
Bende nasipse Temmuz annesi olacağım, gruba ilk defa yazıyorum. Bir kızım olacak ❤️
Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Aramıza hoşgeldin cnm sağ sağlim sakalım kucaklarimiza almayı nasip etsin Allah'ım 😍🧿

merhabaa, bayadır yazamıyordum iş yoğunluğundan. 14+0 dayım ben de, fetal dna testi vermiştim . sorunsuz çıktı çok şükür, ama hala cinsiyeti söylemedi :KK43: fetal dna da cinsiyet belli oluyor sanıyordum, olmuyor dedi. ben de cinsiyet için sabırsızlanıyorumm

merhabaa, bayadır yazamıyordum iş yoğunluğundan. 14+0 dayım ben de, fetal dna testi vermiştim . sorunsuz çıktı çok şükür, ama hala cinsiyeti söylemedi :KK43: fetal dna da cinsiyet belli oluyor sanıyordum, olmuyor dedi. ben de cinsiyet için sabırsızlanıyorumm
Desene cinsiyet için daha beklemen gerekiyor yakındır zaten öğrenmen sabret annesi

Selam kızlar nasılsınız? Ben bugün kontrole gittim. Bebiş iyi çok şükür. Doktora doğum pakrti var mı anlaşmalı olduğunuz hastanede dedim. Yok dedi. Ama hafta sonu doğum yapan hastam 26 bin ödedi dedi. Şok oldum. Senin doğumuna kadar değişir fiyat. 3 ayda bir güncelliyorlar dedi. Doğum paketi alan arkadaşlar çok şanslı. Bu ne ben şok oldum.

Merhaba herkese uzun süredir kayıtlıyım ben de takip ediyorum hepinizi SaT 6 Ekim benimkiler de ikiz inşallah Temmuz'da doğacaklar. Bugün öğrendik ikisi de erkek🙏🤗 eklerseniz sevinirim
Hoşgeldin cnm aramiza tospik ler yolda yakında gekiyor desene benim kide erkek sağ sağlim dünyaya gelsin ler inşallah 😍

X