Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizim Devlette yapılmıyomuş ikili test. Özeldeki doktorum nereye yönlendirirse ordan yaptırırım diye düşünüyorum. Devlete daha çok tahlil yaptırmak, ilaç yazdırmak için gidiyorum. Ama devletteki de sağ olsun ilacını yazdırdın hadi git demiyo normal kontrolleri yapıyo 2 hafta sonra tekrar kontrol vs diyo.
Yok canım ben 2 ay önce sordum sezeryan da fiyat yükseliyorsa büyük ihtimalle ondandır. Ondan şaşırdım bende 19 demişti bana çünkü hastane araştırırken
Yok canım ben 2 ay önce sordum sezeryan da fiyat yükseliyorsa büyük ihtimalle ondandır. Ondan şaşırdım bende 19 demişti bana çünkü hastane araştırırken
Selam kızlar bişey sorcam. Uzun zamandır mide sorunlarıyla uğraşıyordum bide hamile olunca bu katlanarak arttı. Midem de taş oturuyo sanki kocaman bı sofradan tıka basa kalkmış gibiyim. Halbuki doğru düzgün hiçbisey yiyemiyorum. Kahve kokusundan patlamış mısır kokusundan bile tiksindim. Bu doygunluk hissi ne zman geçer tam olarak.
Kizlar maşallah diyelim kusmalarim gunde bi defaya dustu ama hala ilac kullaniyorum cunku kullanmasam canim hic bisey cekmiyo kusmaya daha yatkin oluyorum