- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 53
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #6.081
Yavaş olsa sana söyler canım gizlemez cihazında bir sorun olmuştur büyük ihtimalle öyle olsa sana hemen kan sulandırıcı ecopirin yada aspirin verir kalbi durmasın dşye bi öncekinde birebir yaşadım endişe etme o yüzden riske atacağı birşey asla değil.Kizlar aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum 7+3 gundeyim dün doktora gittim.Ultrasonda bebeğin kalp atışı gayet net gözüküyor ama ses dinlemesi bir türlü olmadı doktor cihazdan dedi ama içim içimi yiyor acaba olması gerekenden yavaş mi diye
Başlarda yoktu ama artık yine uyuyamıyorum diye stres yapıyorumFolidoce kullanıyorum, ben bunu bir önceki muayeneye gittiğimde doktoruma da sordum. Hatta D vitamini kullanmak uykusuzluğa yol açar gibi bir şey okumuştum o da öyle bir şey yok demisti. Kaygı, stres vs mi var demişti ama uykusuzluğa sebep olacak bir şey cidden yoktu anlayamadim
Ben yaptirmiycam birde onun şifresini asla yasiyamam Allah'ın verdiği canı yoramam testlerle onu geçtim ha rahatsız ha sağlıksız benim canım kanım ne olursa olsun kabulum benimİkili test mı? Yok ya onu düşünmüyorum. Yani doktorla görüşeceğim üçlü ve detaylı ultrason yaptirirm sadece.
Ama haklısın hiç kafayı yormamak en iyisi
Ben içtim valla dünBir bardak dolusu kola içsem sanki tüm şişkinliğim gider gibi hissediyorum.Bebişe kıyamıyorum
Evet ben asla uykusuzluk çekmezdim. 3-4 haftadır gece 2-3 kez tuvalete kalkıyorum. Bi terliyorum bi üşüyorum. Ne olacak bu şekilde bilmiyorum. Uykusuzluk baş sğrısı da yapıyor.Herkese iyi akşamlar, ben 10+4 haftalık hamileyim. Neredeyse hamileliğin başından beri uykusuzluk sorunu yaşıyorum. Gece en az bir kere tuvalete kalkıyorum ve birdaha hayatta uykuya dalamiyorumya da durup dururken kalkıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonrasında. Bu tarz durumlar yaşayan var mı?
Hemen parol iç canım bu dönem ateş iyi değil. Ilık bir duş al. Eğer düşüremiyorsan acile git mutlaka. Geçmiş olsunKizlar çok ağır grip oldum ateşim var üşüyorum belim bacaklarım tutmuyor kasigim ağrıyor 11+4 haftalık hamileyim çocuğuma zararı olur mu çok korkuyorum
Bende de bulantı yok 1 gün başlayacak gibiydi.Evet ben asla uykusuzluk çekmezdim. 3-4 haftadır gece 2-3 kez tuvalete kalkıyorum. Bi terliyorum bi üşüyorum. Ne olacak bu şekilde bilmiyorum. Uykusuzluk baş sğrısı da yapıyor.şükür bulantım yok ama halsizlik uykusuzluk çok fena
Haklısın haftaya bir daha gideceğim böyle 4 hafta bekleyemem sürekli aklım kalıyor.Yavaş olsa sana söyler canım gizlemez cihazında bir sorun olmuştur büyük ihtimalle öyle olsa sana hemen kan sulandırıcı ecopirin yada aspirin verir kalbi durmasın dşye bi öncekinde birebir yaşadım endişe etme o yüzden riske atacağı birşey asla değil.
Benim oğlumda da erken doğum yaptım kaç kere hastaneye yattım doktorlar düser dediler düsmedi. Çok erken dogcak yaşamaz dediler yaşadı gayet sağlıklı bin sukur. Dedigin gibi sağlıksız da kötü giden hiç bir sey olmadı ama yasamadı. İşte elimizden gelip bir zerresini yapamıyoruz Rabbimin mucizesi Allah sonunu göstersin inşallah. Bunu doğurursam bir daha düşünmem yeter derim.Bize doktor ilk dış gebelik bu, bebek bebek yok ama yine de beta ver üç gün sonra gel.dedi. düşünsene nasıl üzüldük. Üç gün sonra alttan muayane ile kızımın kalp atışlarını 5+3 gibi duyduk. Geç döllenme diye bişey varmış o gün öğrendik..o doktorum beni hep korkuttu sürekli biseyler çıkardı. Sonuç=sağlıklı bı kız oldu.
Diğer gebelikte kimseye bişey demedim aslında ama bayrama denk geldi ve bi baktım eşim söylemiş herkese(çünkü sürekli kusuyorum ve yatıyorum). Zaten herkes suphelenmis. Ve o bebek yok:) şimdi bunda o yüzden endişeliyim.
Ay roman yazmışım:))) sorryy
Amiin amiin senin ki azimli bebek annesi bugünleri ilerde ben seni ne zorluklarla doğurdum derken anlatacaksınBenim dene zaman 4 ay olur belki o zaman diyorum söylerim yoksa şüpheyle yaşamak ve acını yaşarken millete açıklamak çok yorucu ve üzücü oluyor Rabbim bir daha yaşatmasın
Şu anda aynı durumdayımBaşlarda yoktu ama artık yine uyuyamıyorum diye stres yapıyorum
Kısır döngüye girdim. Düşündükçe uyuyamıyorum,uyuyamadikca düşünüyorum
Bende de bulantı yok 1 gün başlayacak gibiydi.
Ya açlıktan uyanıyorum yada tuvalete bazen sebep yokken
Akşam yatip sabaha kadar uyku yok uyanınca zaten birdaha uyuyamıyorum.
Yarasa gibiyim
kanama leke yoksa ağrı normal diyor doktorlar endişelenmeyin kontrole gittiğinizde sorun rahat edersinizKızlar 11 12 haftalık olup böyle kasıklarında kabız olmuşcasına ağrısı olan var mı arada Rahime fln vuruyor. Normalde ağrılarım geçmişti 2-3 haftadır. Ama dünden beri böyle bi ağrı yaşıyorum absür bi durum mu perşembe günü randevum var normalde. Kanama lekelenme fln yok.
BenHerkese iyi akşamlar, ben 10+4 haftalık hamileyim. Neredeyse hamileliğin başından beri uykusuzluk sorunu yaşıyorum. Gece en az bir kere tuvalete kalkıyorum ve birdaha hayatta uykuya dalamiyorumya da durup dururken kalkıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonrasında. Bu tarz durumlar yaşayan var mı?
YaÖnceki tecrübeme dayanarak erkek hamileyken uykular haramdı ağrılar vs ama kız da gündüz bile bir uyku çöküyordu çat diye bulduğum yerde uyuyordum1-2 aya cinsiyetler belli olur bakalım benim tezim çıkacak mı?
Acaba vücut bebek doğduktan sonrasına şimdidenm i hazırlıyor ki ama biraz erken başlamış olurUmarım etmez
hafta da 1 gündüz kesintisiz 3 saat falan uyuyorum bedenin biryerde artık dayanamıyor.
Gece uyku olmayınca gün içinde hep bı sersemlik var
Dün akşam oldu bende 10. Hafta tam ayni dediğin gibiKızlar 11 12 haftalık olup böyle kasıklarında kabız olmuşcasına ağrısı olan var mı arada Rahime fln vuruyor. Normalde ağrılarım geçmişti 2-3 haftadır. Ama dünden beri böyle bi ağrı yaşıyorum absür bi durum mu perşembe günü randevum var normalde. Kanama lekelenme fln yok.
Evet yarın mutlaka soracam sabaha kadar uyutmadı ağrı. Bulantım fln azalmıştı rahatlamıştım ağrıyla birlikte oda başladı. Özellikle belim çok ağrıyorkanama leke yoksa ağrı normal diyor doktorlar endişelenmeyin kontrole gittiğinizde sorun rahat edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?