2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Şurayı olur Ken ben bunu ne ara yazdım dedim beni anlatmış
 
Teşekkür ederim hepimiz öyle oluruz hamilelik kadınlara ayrı bir güzellik katıyor benim yeğenim de senin gibi oda çok zayıflayınca öyle oluyor ama inatla 50 nin üstüne çıkmıyor.
Yaşı henüz küçükse zayıflığı minnakligi iyi bişey olarak düşünüyor olabilir. En azından kısa boylu olunca ne çok zayıf olmaliymis ne de fazla kilolu ikisi de göze batıyor.
Ama kimsenin bedenine herkes karışamaz felsefesi ile nasıl mutluysa öyle devam etsin diyorum.
 
Bende kimseye söylemedim bı tek anam biliyor o da bulantilardan dayanamayıp ona geliyorum mecburen söyledim. haftası ilerlesin sagliklica büyüsün diye bekliyorum.
Ben ilk gebeligimde deli cesareti ile kalp atışını duyar duymaz ilan ettik. Hayır yani düşük filan hiç bilmiyorum ki o zamanlar. Cahillik cidden mutlulukmus.
 
Hastalığı atlatmış olarak gayet iyiyim hiç gormedinmi daha
Cook geçmiş olsun bir daha gelmesin
Gördüm gördüm 6+2 de kalbi pıt pitti. 8+2 de iri bir bebiş idi. Ama ilk 12 hafta riskli ya. Bir de kaybı olan arkadaşları duyunca bir korku sardı içimi. Son 6 gün. Haftaya tüm sis perdesi dağılacak
 
Hahah doğru
 
Herkese iyi akşamlar, ben 10+4 haftalık hamileyim. Neredeyse hamileliğin başından beri uykusuzluk sorunu yaşıyorum. Gece en az bir kere tuvalete kalkıyorum ve birdaha hayatta uykuya dalamiyorum ya da durup dururken kalkıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonrasında. Bu tarz durumlar yaşayan var mı?
 
Okadar çok kafanı takma beynini düşünceni bunla yorma anlaşılan sende test yaptıracak olanlardan sin
 
Bende sizin gibiyim kan sulandirici ve asprin kullanıyorum korku ve endişe içindeyim .Rabbime emanet biz elimizden geleni yapiyoruz
 
Ben varım uyku yok beynim uyumama izin vermiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…