- 17 Nisan 2016
- 1.029
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #5.621
Ne demek canım Eğer içmekte zorlanırsanız doktorunuza söyleyin başka birşey kullandırsınOf gerçekten mide bulantilarimdan kafa kalmadı bende bakmamıştım içinde ne kadar folik asit olduğuna. Bir eczacı daha az var bunda folik asit dedi diye ben de kafama takıyorum halbuki okusam ya içeriğimidem felaket, akıl edemedim şimdi siz deyince baktım. Evet 0.8 mg yazıyor. O halde bunu içerim artık. Umarım ben de sizin gibi rahat içerim geçen küçücük hapta bile kusmanin eşiğinden döndüm o yüzden korkuyorum. Hiç de böyle hassas bir tip değilim normalde sinir oluyorum bu ara kendime neyse çok teşekkür ederim size de aydınlattınız beni. Yok bu annelik gerçekten delilik en ufak bir şeyi bile yanlış yapmama çabasına giriyorum hayatımda kendime bu kadar özenli davranmamisimdir
Kan şekerin düşüyor olabilir.Ben sabahları çok kötü oluyorum kızlar.Bayılacak gibi neredeyse hem mide bulantısı hem elim ayağım kesiliyor.Uzun süre aç kalmaktan mı acaba sizde de oluyor mu?
Benim eşim iş yerine yemek götürüyor geçen arkadaşının getirdiği taze fasülyeyi yemiş.Çok sebze yemez.Ben başkasının yaptığı taze fasülyeyi yedi diye ağladım hem de söylene söylene
Müdahalede bulunamazlar hamilelik sonlandırıl yada şimdiden parasını biriktirmeye başlayabilir anne babaKizlar hamileyken sma testi yapılıyor mu? Ama çok saçma değil mi bebek çok yerleşti kalbi atıyor sma ciksa ne müdahalede bulunabiliyorlar?
Evet ya devamlı yemicem ama canım çok isterse ben de çok pişirerek yicem. Çok abartmadigimiz sürece bi şey olmaz inşallahBişey olmaz canım. Benimde canım çok istiyor çok severdim. Yemicem diye direniyorum ama sanırım yicem bikerelik :) Hem pişiyor nasılsa ya çiğ yemiyoruz ki. 1 kereden bişey olmaz bence. Devamlı yemek zararlıdır.
Öncelikle hayırlı olsunKızlar selam.
Dün akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
Son adet tarihim 21 Ekim.
Doktora salı günü gitcem büyük ihtimalle.
2. Sezeryanım olcak Allah nasip ederse.
Kızım 14 Nisan 2021 doğumlu.
Var mı benim gibi olanlar
Ben transfer yaptırdım daha bebek oluşma aşamasında yedim sucuk canınız istiyorsa yiyin sonuçta 1 kangal yemeyeceksiniz afiyet olsunEvet ya devamlı yemicem ama canım çok isterse ben de çok pişirerek yicem. Çok abartmadigimiz sürece bi şey olmaz inşallah
Sarkuteriyi önermiyorlar ama pismeyenlerden bildiğim kadarıyla çünkü çiğ et zararlı sucuğu pizza üzerinde yemiyorum mesela ne olur ne olmaz diye ama kendin evde pişirip güzelce yersen sorun olmaz. Yumurtayı az pişmiş yiyemezsin mesela o da çiğ kaliyor mayonez yiyemezsin ya da mayonezli herhangi bir şey çünkü içinde içinde çiğ yumurta var yada kumpir icinde sosis ve mayonez var gibiKızlar ben bugün bi halt yedim. Canım sucuk istedi dayanamadım yedim. şimdi pişmanlık duyuyorum iyi değilmiş yemek. Ilk gebeligim bilmiyodum da yeni öğrendim. Çok mu zararlı bebeğe
Ben varım bir haftalık gecikmeyle pozitif gördümKızlar selam.
Dün akşam test yaptım ve çift çizgiyi gördüm
Son adet tarihim 21 Ekim.
Doktora salı günü gitcem büyük ihtimalle.
2. Sezeryanım olcak Allah nasip ederse.
Kızım 14 Nisan 2021 doğumlu.
Var mı benim gibi olanlar
Benim 14 gün gecikti ama pcos olduğu için hep gecikiyordu o yüzden bekledim. Dün kıza ilaç almaya eczaneye gidince test alayım dedim baktım pozitifBen varım bir haftalık gecikmeyle pozitif gördüm
1 temmuz 2021 doğumlu ikizlerim var
İki küçük bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum
Sen kaç gün geciktin nasıl bekleyebildin bu kadar
Teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun21 ekimden beri test yapmadan iyi sabretmissiniz
Yani şu bi haftalık süreçte anladım ki ilk gebeliklerde piremses gibiymişizBenim 14 gün gecikti ama pcos olduğu için hep gecikiyordu o yüzden bekledim. Dün kıza ilaç almaya eczaneye gidince test alayım dedim baktım pozitifAllah bağışlasın hepimizin yavrusunu minnoşları da sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah benim bi de ev taşıma durumu var nasıl olcak ben de düşünüyorum dünden beri
Valla bana baya iyi geldi ertesi gün yumuşacık dı karnım inşallah sende faydasını görürsün canım.
Sağol benim idrar da zorlanma var o nedenle ilaç falan almadım doktor ne diyecek bakalim
İlk bebeklerin tüp bebek olma nedeni neydi?Yani şu bi haftalık süreçte anladım ki ilk gebeliklerde piremses gibiymişiz
İstesen de dikkat edemiyorsun biri 11 biri 13 kilo akşama kadar onu indir onu kaldır
Arada koştur koştur ev işi yap
Bi de çalışıyorum öyle olunca hiç yetişmiyor
Cocukla ev taşımak da aşırı zor Allah kolaylık versin, islerini rast getirsin
Teşekkür ederim canım daha dikkat edicemSarkuteriyi önermiyorlar ama pismeyenlerden bildiğim kadarıyla çünkü çiğ et zararlı sucuğu pizza üzerinde yemiyorum mesela ne olur ne olmaz diye ama kendin evde pişirip güzelce yersen sorun olmaz. Yumurtayı az pişmiş yiyemezsin mesela o da çiğ kaliyor mayonez yiyemezsin ya da mayonezli herhangi bir şey çünkü içinde içinde çiğ yumurta var yada kumpir icinde sosis ve mayonez var gibi
Bence deÖncelikle hayırlı olsun21 ekimden beri test yapmadan iyi sabretmissiniz
Amin canım ben de geçen hafta bel ağrısından kıvrandım durdum fıtık var filan sandım krem de sürdüm 3 4 gün inşallah bi zararı olmazYani şu bi haftalık süreçte anladım ki ilk gebeliklerde piremses gibiymişiz
İstesen de dikkat edemiyorsun biri 11 biri 13 kilo akşama kadar onu indir onu kaldır
Arada koştur koştur ev işi yap
Bi de çalışıyorum öyle olunca hiç yetişmiyor
Cocukla ev taşımak da aşırı zor Allah kolaylık versin, islerini rast getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?