- 6 Ağustos 2024
- 304
- 511
- 31
Tabi ki canım her doktorun yönlendirmesi farklı oluyor.Herkes kendi doktorunu dinlesin o zaman canim. Benim bildigim bu sekilde ama benimki ikiz degil diye uzerine dusup cok arastirmadim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki canım her doktorun yönlendirmesi farklı oluyor.Herkes kendi doktorunu dinlesin o zaman canim. Benim bildigim bu sekilde ama benimki ikiz degil diye uzerine dusup cok arastirmadim.
Afiyet şifa olsun bebeğeben de güzel yiyorumCanım vücut hormonlara adapte olunca yavaş yavaş belirtiler geçiyormuş onu biliyorum da benim topladan 2 3 gün oldu bulantım bir daha da olması saçma geldi biraz ondan tedirgin oldum açıkçası. Benim de iştahım çok açık yiyorum valla güzel güzel.
Amin canım hepimizinkine inşallahAfiyet şifa olsun bebeğeben de güzel yiyorum
Kızlar dün itibariyle iğneleri bıraktım son hormon ilacımı da içtim. :) Şuan 16.haftaya kadar progestan fitil, 30.haftaya kadar coraspin ve vitaminler kaldı. Vücut gerçekten hormonlardan sonra rahatlıyor. Sizlerin de inşallah en kısa zamanda biter ilaçlarınız ve daha rahat bir hamilelik geçirirsiniz :))
12.ci haftaya kadar benimde haplarim devam sonra birakicam insallah bende canimAllah razı olsun darısı başınıza :)) 12+1 im bugün :)
Euthyrox tiroid ilacı gebelik süresinceEstrofem ve prednolü 10.hafta bıraktık. duphaston ve progestan iğneyi 12.haftada bıraktık. İğneyi kalçadan vuruluyordum. Çok ağrı yapmaya başlayınca son üç haftayı karından vurdum. Gerçekten gün sayıyordum artık İnşallah bir an önce geçer zaman sizde bırakırsınız :) Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ne zaman bırakacakmışsınız doktorunuz bir şey söyledi mi?
Estrofem ve prednolü 10.hafta bıraktık. duphaston ve progestan iğneyi 12.haftada bıraktık. İğneyi kalçadan vuruluyordum. Çok ağrı yapmaya başlayınca son üç haftayı karından vurdum. Gerçekten gün sayıyordum artık İnşallah bir an önce geçer zaman sizde bırakırsınız :) Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ne zaman bırakacakmışsınız doktorunuz bir şey söyledi mi?
Benim kanamam birkaç saat içerisinde 2 ped dolduracak kadar çoktu ve ultrasonda kesenin 3 katı kadar bir kanama alanı vardı..bir haftadır kanamam kahverengi ve az az devam ediyor bugün kontrole gittim..doktor çok az küçülme var dedi kanama alanında ama bebek gayet iyi çok şüküristirahat vermişti kanama alanı geçene kadar istirahat edeceksin dedi..kanama kahverengi olduğu sürece ve parça gelmediği sürece korkma istirahat et dediKızlar dün akşam kanamam oldu çok şiddetli değildi ağrım da olmadı sabahı bekledim doktoruma gittim. Kese altında hafif kanama Alanı olduğunu söyledi. bebeklerin kalp atışını gördüm bir sıkıntı yok dedi doktorum. Kanama hemen geçmez birkaç gün sürer dedi. Burda daha önce kanaması olan arkadaşlar okumuştum . Kanamanız ne zaman geçti ne kadar sürdü? Bu süreçte neler yaptınız? Çok endişeliyim yardımcı olur musunuz?
Bende 8+2 deyim caniim migde yanmasi yasiyorum bu hafta ben ya Onun öncesinde arada oluyodu ama simdi olmuyo kasik agrisi.Kızlar 8.haftadayım kasık ağrısı yaşıyor musunuz ara ara ?
Ben yaşıyorum canım bazen regl sancısından daha şiddetli bir ağrı geliyor doktor normal dediKızlar 8.haftadayım kasık ağrısı yaşıyor musunuz ara ara ?
Normal dediyse tamam ben geçen gittiğimde yoktu yeni yeni bi kaç gündür var o yüzden sormamıştım doktoraBen yaşıyorum canım bazen regl sancısından daha şiddetli bir ağrı geliyor doktor normal dedi
Hem bebek hem kesesi büyüyor ağrıların olması normal dedi canımNormal dediyse tamam ben geçen gittiğimde yoktu yeni yeni bi kaç gündür var o yüzden sormamıştım doktora
Tamam canım içim rahatladı sağolHem bebek hem kesesi büyüyor ağrıların olması normal dedi canım
Kimyasal gebelil nasıl oluyor acaba onda da mı test pozitif çıkıyorAllah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah benim kimyasal olunca baya yıkıldım keşke direk negatif görseydik umutlanmazdım en azından diye düşündüm
Yok yok normal cnim bende sormustum büyüdügü icin olurmus.Normal dediyse tamam ben geçen gittiğimde yoktu yeni yeni bi kaç gündür var o yüzden sormamıştım doktora
Evet canım benim bir kimyasal gebeliğim oldu..pozitif çıkıyor ama bhcg normal yükselmesi gerektiği gibi katlanarak yükselmiyor..çok yükselmeden düşmeye başlıyorKimyasal gebelil nasıl oluyor acaba onda da mı test pozitif çıkıyor
Canım benim de arada oluyor sonra geçiyor çözemedim ilaçların dozunu yükseltince geçiyor sonra tekrar oluyor. 1 haftadır yoktu hiç lekelenmem bugün yine gelmiş. Benim kahverengi değil ama akıntı ile karışık kırmızı geliyor bende de kanama alanı var insanı tedirgin ediyor gerçekten bir türlü kurtulamadim.Kızlar dün akşam kanamam oldu çok şiddetli değildi ağrım da olmadı sabahı bekledim doktoruma gittim. Kese altında hafif kanama Alanı olduğunu söyledi. bebeklerin kalp atışını gördüm bir sıkıntı yok dedi doktorum. Kanama hemen geçmez birkaç gün sürer dedi. Burda daha önce kanaması olan arkadaşlar okumuştum . Kanamanız ne zaman geçti ne kadar sürdü? Bu süreçte neler yaptınız? Çok endişeliyim yardımcı olur musunuz?
Bebeklerimize zarar vermeden inşallah kurtulucaz bu kanama alanındanCanım benim de arada oluyor sonra geçiyor çözemedim ilaçların dozunu yükseltince geçiyor sonra tekrar oluyor. 1 haftadır yoktu hiç lekelenmem bugün yine gelmiş. Benim kahverengi değil ama akıntı ile karışık kırmızı geliyor bende de kanama alanı var insanı tedirgin ediyor gerçekten bir türlü kurtulamadim.
Canımm merhaba kusura bakma yeni gördüm yazdığını benim sonucum pozitif 6+2 hamileyim ve ben testte çok erken gördüm o yüzden o akıntının yerleşmeyle alakalı olabileceğini düşünüyorum inşallah senin de öyledirKuzum benim öyle hemen ertesi günü kahverengi yapışkan gibi kanmam oldu sendede olmuş sanırım suan durumun nedir aynı şeyi yaşamışız