2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Selamın aleyküm hanımlar Rabbim hepinizede yavrularınızı kucaklarınıza almayı en sağlıklı ve kolay şekilde nasip etsin. Bende bir süredir takip ediyorum burayı iki tüp bebek süreci geçirdim şimdi tekrar baslamak için cesaretlendim gonalf iğne arıyorum elinde olan yarım kalmış kullanmayavak varsa yardımcı olabilir mi 😊

Selamın aleyküm hanımlar Rabbim hepinizede yavrularınızı kucaklarınıza almayı en sağlıklı ve kolay şekilde nasip etsin. Bende bir süredir takip ediyorum burayı iki tüp bebek süreci geçirdim şimdi tekrar baslamak için cesaretlendim gonalf iğne arıyorum elinde olan yarım kalmış kullanmayavak varsa yardımcı olabilir mi 😊
As canım gonal f soğuk zincir olduğu için sıkıntı olabilir o yüzden hangi şehirdesin onu belirtmelisin canım

Üşütme dedim işte yok çok yedim dedim🤔her bahane buldum da hamilelikten de olabileceğini aklıma getirmem gerekirdi 😅🤷🏻‍♀️normalde çok tatlı mide bulantıları oluyordu sıkıntı çıkarmadan gelip gidiyordu, şimdi ise yok arkadaş geçmiyor, gitmiyor halay çekiyor, horon tepiyor sanki sülalesini getirmiş iyicene vücuduma yerleşmiş gibi..rahat rahat takılıyor hiç gidecek gibi olmayan bir bulantı sağolsun su bile içemiyorum dün akşam başladı ve günde anca 1 buçuk litre su zar zor içebiliyorum🙄şikayet etmiyorum ama önceki o tatlı bulantılarım çok güzeldiya🥹 oh böyle olsun böyle 9 ay gidelim diyordum. Bu mide bulantısı halay ve horon arasında gidiyor öyle diyeyim afedersiniz istifra ettim ama gitmiyor ki🤷🏻‍♀️🙄 doktora söylesem bir ilaç falan verir mi zaten ilaç manyağı haline geldik neyse yoksa oturayım oturduğum yerde geçmesini mi bekleyeyim yani elbet geçecek değil mi🤨

Ben midesiz miyim? aç gözlü müyüm bilmem ne oldum çıktım ortaya bilmiyorum 😳 geçmeyen mide bulantıma rağmen yani bu haldeyken bile tatlı videoları açıp izliyorum ve canım çekiyor şaka mı 🥹

Maalesef bende yok

Üşütme dedim işte yok çok yedim dedim🤔her bahane buldum da hamilelikten de olabileceğini aklıma getirmem gerekirdi 😅🤷🏻‍♀️normalde çok tatlı mide bulantıları oluyordu sıkıntı çıkarmadan gelip gidiyordu, şimdi ise yok arkadaş geçmiyor, gitmiyor halay çekiyor, horon tepiyor sanki sülalesini getirmiş iyicene vücuduma yerleşmiş gibi..rahat rahat takılıyor hiç gidecek gibi olmayan bir bulantı sağolsun su bile içemiyorum dün akşam başladı ve günde anca 1 buçuk litre su zar zor içebiliyorum🙄şikayet etmiyorum ama önceki o tatlı bulantılarım çok güzeldiya🥹 oh böyle olsun böyle 9 ay gidelim diyordum. Bu mide bulantısı halay ve horon arasında gidiyor öyle diyeyim afedersiniz istifra ettim ama gitmiyor ki🤷🏻‍♀️🙄 doktora söylesem bir ilaç falan verir mi zaten ilaç manyağı haline geldik neyse yoksa oturayım oturduğum yerde geçmesini mi bekleyeyim yani elbet geçecek değil mi🤨
Canım bebeğe zarar vermeyecek bor ilaç önerir sana bence söyle doktoruna

Sizin iğneleriniz fazlaymış ☹️ Allah yardımcınız olsun.. Tiroid ilacı bende kullanıyorum. Haşimato mu sizinkide
Benim hiç tiroid problemi olmadı hayatımda. Bu süreçte başlattılar ilaca gebelik boyunca tsh değerinin 2.5 altında olmasını bekliyoruz yükselişi risk oluşturabilir deyip başlattılar

Bulantı olması bir dert olmaması bir dert. Olunca çekilmiyor olmayınca acaba bir sorun mu var diye insan düşünüyor. Deli olduk iyide bu süreçte 😂😂

Benim kanamam birkaç saat içerisinde 2 ped dolduracak kadar çoktu ve ultrasonda kesenin 3 katı kadar bir kanama alanı vardı..bir haftadır kanamam kahverengi ve az az devam ediyor bugün kontrole gittim..doktor çok az küçülme var dedi kanama alanında ama bebek gayet iyi çok şükür🤲🤲🤲istirahat vermişti kanama alanı geçene kadar istirahat edeceksin dedi..kanama kahverengi olduğu sürece ve parça gelmediği sürece korkma istirahat et dedi
Çok geçmiş olsun canım, benimde hala az az geliyor rapor aldım haftaya kadar bende çalışmayacağım inşallah çabucak durur 🤲🏻

Canım benim de arada oluyor sonra geçiyor çözemedim ilaçların dozunu yükseltince geçiyor sonra tekrar oluyor. 1 haftadır yoktu hiç lekelenmem bugün yine gelmiş. Benim kahverengi değil ama akıntı ile karışık kırmızı geliyor bende de kanama alanı var insanı tedirgin ediyor gerçekten bir türlü kurtulamadim.
Benim ilk geldiğinde yoğun kırmızı kandı sonra yatıp dinlenince dediğin gibi akıntı ile karışık kırmızı gelmeye başladı. Doktorum korkulacak bir şey yok dedi ama yine de çok endişeliyim. İnşallah şu kanama Alanı hemen geçer. Ben günde 3 kere progestan fitil ve 3 günde 1 progestan iğne oluyordum. Kanamadan sonra kontrole gittiğimde iğneyi 2 günde 1 e düşürdü. Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.

12.ci haftaya kadar benimde haplarim devam sonra birakicam insallah bende canim🥰
Sadece kan sulandirici ignem Kalicak Cok sükürr🤲🏻🥰

Euthyrox tiroid ilacı gebelik süresince
Progestan iğne
Progestan fitil
Profraf hap
Zarzio iğne
Oksapar iğne
Coraspin 12 haftaya kadar 🤦‍♀️
İnşallah zaman çok çabuk geçer, sağlıklı bir şekilde tamamlarsınız ilaç sürecinizi kızlar :))

X