- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #5.601
Yok onu abarttım limonlayıpOnu da demet demet yememissindir zaten
Azar azar her şeyden tüketebilirsin canım
Oldukça sakin, sessiz ve problemsiz olan eşimle olan ilişkimde dün bana arkadaşlarımızın yanında "bir sn aurora ben açıklayayım" dediği için tartışma çıkardım.Üstelik adamın kendi işiyle alakalı hani bilirkisi kendisi bu söylediğinden daha doğal bişey düşünemiyorum suan. Yani memnun değilim tabi tepkimden ama hormonlar oldu ve yaşanacaklar yaşandı. Neyseki eşcağzim "ama auroracim çok yanlış anladın" diye devam ettiği için mantığım geri bana doğru geldi ve tartışma ufak çapta kaldı.
Sanırım zorlu bı surec kocamı ve kızımı bekliyo.
Geçen akşam eşime gebelikle ilgili bi şey okuyodum o da o sırada telefondaydı. Bi saniye dedi beni dinlemiyor diye küstüm sonra da istemsiz ağlamaya başladım.şu ani sinirlenmelerimiz geçse bari
Geçen akşam eşime gebelikle ilgili bi şey okuyodum o da o sırada telefondaydı. Bi saniye dedi beni dinlemiyor diye küstüm sonra da istemsiz ağlamaya başladım.adam zaten neyi merak etsem kendi araştırıyor bi saniye dedi diye oldu bunlar
Ya 10.haftada başlamış olacağım erken mi verdi diye düşündüm içinde folik asit miktarı az görünüyor da sizce normal mi? Çok büyük bir ilaç bir de midem bulanıyor zaten nasıl yutacağım diye kara kara düşünmeye başladım kırıp mı içsem diyorum.G gumusservii ben kullandım decavit daha önceki gebeliğimde.
Benimde 25 ekimBAT 24 ekim cnm
Ben yanlış hatırlamıyorsam 12 inci hafta gibi başlatmıştı. Şuan da da coledan d3 damla vitamin kullanıyorum bunu da bir aydır kullanıyorumYa 10.haftada başlamış olacağım erken mi verdi diye düşündüm içinde folik asit miktarı az görünüyor da sizce normal mi? Çok büyük bir ilaç bir de midem bulanıyor zaten nasıl yutacağım diye kara kara düşünmeye başladım kırıp mı içsem diyorum.
Folik asit devam.Ben yanlış hatırlamıyorsam 12 inci hafta gibi başlatmıştı. Şuan da da coledan d3 damla vitamin kullanıyorum bunu da bir aydır kullanıyorum
Sağol benim idrar da zorlanma var o nedenle ilaç falan almadım doktor ne diyecek bakalimYa bende aynı durumdayımbügün ilaçla çıkabildim artık 4. Gün oldu ve mecburen öyle bir yola başvurdum
Sana da geçmiş olsun canım
Nasıl içtiniz zor oldu mu mide bulantısı açısından? Bir de folik asit yerine verdi bunu bana yanlış mı yaparım tek bunu içersem diyorum.Ben yanlış hatırlamıyorsam 12 inci hafta gibi başlatmıştı. Şuan da da coledan d3 damla vitamin kullanıyorum bunu da bir aydır kullanıyorum
Merhaba. Kanama alanım çok büyüktü benim 12 santim ile başladın gittikçe büyüdü sizin küçük üzülmeyin. Kese büyüdükçe 2 cm i ittirir. Çok geçmiş olsun. Haftanız da ileride. 12 haftayı geçince düşük riski kalkar dedi doktorum. Kanamam devam ediyo benim. 9 ay bile sürebilir dedi. Bu bebeğe engel değil dedi düşmediği sürece.Merhaba canım merak ettim durumunu benimde 2cm kanama alanım var ne durumdasın acaba bende korkuyorum çok tüp bebek ilk bebeğim olacak inşallah
Ben gayet rahat içiyordum bir sorun yaşamadım. Decavit yanlış hatırlamıyorsam içinde 0.8 mg folik asit olması lazım yani 800 mcg gebelerin günde alması gereken en az 400 mcg . Benim gördüğüm kadarıyla Bazı doktorlar folik asit ilk üç ay ayrı kullandırıyor bazıları folik asit içeren vitaminler ile aldırıyor ama içeriğini okuyun folik asit tam ne kadar var .Nasıl içtiniz zor oldu mu mide bulantısı açısından? Bir de folik asit yerine verdi bunu bana yanlış mı yaparım tek bunu içersem diyorum.
Of gerçekten mide bulantilarimdan kafa kalmadı bende bakmamıştım içinde ne kadar folik asit olduğuna. Bir eczacı daha az var bunda folik asit dedi diye ben de kafama takıyorum halbuki okusam ya içeriğiBen gayet rahat içiyordum bir sorun yaşamadım. Decavit yanlış hatırlamıyorsam içinde 0.8 mg folik asit olması lazım yani 800 mcg gebelerin günde alması gereken en az 400 mcg . Benim gördüğüm kadarıyla Bazı doktorlar folik asit ilk üç ay ayrı kullandırıyor bazıları folik asit içeren vitaminler ile aldırıyor ama içeriğini okuyun folik asit tam ne kadar var .
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.Kizlar hamileyken sma testi yapılıyor mu? Ama çok saçma değil mi bebek çok yerleşti kalbi atıyor sma ciksa ne müdahalede bulunabiliyorlar?
İkili test veya amniyosentez gibi olur tahminimce yapılıyorsa daKizlar hamileyken sma testi yapılıyor mu? Ama çok saçma değil mi bebek çok yerleşti kalbi atıyor sma ciksa ne müdahalede bulunabiliyorlar?
Bişey olmaz canım. Benimde canım çok istiyor çok severdim. Yemicem diye direniyorum ama sanırım yicem bikerelik :) Hem pişiyor nasılsa ya çiğ yemiyoruz ki. 1 kereden bişey olmaz bence. Devamlı yemek zararlıdır.Kızlar ben bugün bi halt yedim. Canım sucuk istedi dayanamadım yedim. şimdi pişmanlık duyuyorum iyi değilmiş yemek. Ilk gebeligim bilmiyodum da yeni öğrendim. Çok mu zararlı bebeğe
Herşey detaylı da çıkıyor canım zaten nerdeyse 1 saatte kadar bebeğin heryeri i inceliyor Dr ama imkan varsa fetal de yaptırılır iç rahatlığı için ama çok pahalı işteBenımde riskli ckar ozaman bende 32yas ama ck bisi yaptırmak istemiyorum hangileri gerekliyse onu yapsınlar
Evet bunu blyrm önceki gebeliğimdede sürekli içtim ama onda son aylarda çok oldu su iceblyrdm hep limonlu su içtim şuan icemyrm ağzımda metalik tat var çok kotu su tatsız geliyor kötü geliyor limonlada denedm :/Ben önceki gebeliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştum bi arkadaşım hastanede yattı benim doktorum koca bardak limonlu su içeceksin demişti ve hakikaten geçmişti denemek isteyen olursa
Benim eşim iş yerine yemek götürüyor geçen arkadaşının getirdiği taze fasülyeyi yemiş.Çok sebze yemez.Ben başkasının yaptığı taze fasülyeyi yedi diye ağladım hem de söylene söyleneGeçen akşam eşime gebelikle ilgili bi şey okuyodum o da o sırada telefondaydı. Bi saniye dedi beni dinlemiyor diye küstüm sonra da istemsiz ağlamaya başladım.adam zaten neyi merak etsem kendi araştırıyor bi saniye dedi diye oldu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?