- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.681
Amin.Amin inşallah. Kimsenin aynı süreçten geçmesini istemem. Allah kimseye annelik hasreti çektirmesin
Bundan sonra baktıracagimGenetik test verdin mi kan pıhtılaşması için önce bunların neden olduğunu iyice araştır bence canına yazik
Ablası erkek doğurmuş hiç bi tane bile çıkmamış benim doluydu diyo sjmdi yazdımBenim de sivilcelerim varkız hissediyorum ama bakalım gebelik öncesi yoktu
Valla benim oğlan da yoktu hatırlamıyorum böyle sivilceler bu hamileliğimde tuhaf tuhaf sivilceler oluşuyor et beni gibi birşey oluyor sonra kayboluyor sonra başka yerlerden yeniden çıkıyor yüzümün her yeri pütür pütür kabardı minik sivilceler var bir deAblası erkek doğurmuş hiç bi tane bile çıkmamış benim doluydu diyo sjmdi yazdım
Hormon da yapıyor ya cinsiyet işin şakası da şu an normal aslındaValla benim oğlan da yoktu hatırlamıyorum böyle sivilceler bu hamileliğimde tuhaf tuhaf sivilceler oluşuyor et beni gibi birşey oluyor sonra kayboluyor sonra başka yerlerden yeniden çıkıyor yüzümün her yeri pütür pütür kabardı minik sivilceler var bir de
Zaten hormonlardan da cinsiyet yıllardır süre gelen ninelerimizin söylentileriHormon da yapıyor ya cinsiyet işin şakası da şu an normal aslında
Cok az yanlış çıktığını gördüm bu teorinin hadi bakalımZaten hormonlardan da cinsiyet yıllardır süre gelen ninelerimizin söylentileri
Bende hiç sivilce yok yaa üffCok az yanlış çıktığını gördüm bu teorinin hadi bakalım
Ben hep diyorum ki hamileliği ve hamilelik sebebiyle yaşadığımız fiziki ve mental çöküntüye Rabbim küçümseyen ve bidi bidi gevezelik eden herkese özellikle erkeklere yasatsin.Kizlar Ankara'da yaşayanlar asla Gazi hast. gitmeyin. Böyle bir rezillik olamaz. Geçen cuma kalp atışını duymustum zaten bugün rapor için gittim aslında.Bir uzman doktor 3-4 pratisyen doktor vardı. Daha karnıma ultrasonu sürmeden haftan küçük alttan bakalım dedi. İtiraz etmedim bildiği vardır diye ama nasıl kurcaladi. Bir türlü bebeğin kalp atışını dinleyemedi.Ekranda gozukuyor ama bir türlü üstüne gidip dinletemedi kasıklarım nasıl ağrıdı.En sonunda tamam yeter canlı mi dedim canlı hayırlı olsun fln dedi. Ya bu nasillik bı rezillik muayne olalı 2-3 saat oldu sürekli acaba leke felan gelirmi diye bakıyorum kasıklarım nasıl ağrıyor. Keşke gitmeseydim. Bide rapor verir misiniz midem kötü dedim biz öyle bir rapor veremeyiz hamilesin diye mi vercez cart curt dediler. Gerçekten bin pişmanim
Domates tuzlayıp yemek çok rahatlatıyor. Birde salata içine özellikle taze nane doğrarsınız bulantınıza iyi gelir benimde maalesef öyleydi bunlarla önlem aldım ekmek bende de bulantımı azaltıyor ama mayadan dolayı rahatsız ediyordu. Ekmeği tost makinesine iyice kurutup öyle yiyorum bazen işe yarıyor. Birde buz küpleri bulantım oldukça birtane ağzıma atıyorum o anlık geçiriyorPilav gibi mi yapiorsn canm. İçin dişim hamur oldu reflü yapıyor yediğim herşey ağzıma geliyor. Ağrıyor midem blmyrm bende napicam
Ayy iyiki dedin yarın randevum vardı doktorun adı neydi bende üni hastanesi iyi olur diye tercih etmiştim bideKizlar Ankara'da yaşayanlar asla Gazi hast. gitmeyin. Böyle bir rezillik olamaz. Geçen cuma kalp atışını duymustum zaten bugün rapor için gittim aslında.Bir uzman doktor 3-4 pratisyen doktor vardı. Daha karnıma ultrasonu sürmeden haftan küçük alttan bakalım dedi. İtiraz etmedim bildiği vardır diye ama nasıl kurcaladi. Bir türlü bebeğin kalp atışını dinleyemedi.Ekranda gozukuyor ama bir türlü üstüne gidip dinletemedi kasıklarım nasıl ağrıdı.En sonunda tamam yeter canlı mi dedim canlı hayırlı olsun fln dedi. Ya bu nasillik bı rezillik muayne olalı 2-3 saat oldu sürekli acaba leke felan gelirmi diye bakıyorum kasıklarım nasıl ağrıyor. Keşke gitmeseydim. Bide rapor verir misiniz midem kötü dedim biz öyle bir rapor veremeyiz hamilesin diye mi vercez cart curt dediler. Gerçekten bin pişmanim
Erkekler tabi ki hamilelik yaşayamazBen hep diyorum ki hamileliği ve hamilelik sebebiyle yaşadığımız fiziki ve mental çöküntüye Rabbim küçümseyen ve bidi bidi gevezelik eden herkese özellikle erkeklere yasatsin.
Evet inşallah türkiyede vardırArtık bir daha ki randevumda sorarım alman malı değil mi bu ürün
Bir bakarım doktor s sorduktan sonra siz Almanya da mısınızEvet inşallah türkiyede vardır
Allah büyüktür kendiniBundan sonra baktıracagim
Doktorun adını hatırlamıyorum ki birde tek bir doktor yokki içerde birsuru pratisyen varAyy iyiki dedin yarın randevum vardı doktorun adı neydi bende üni hastanesi iyi olur diye tercih etmiştim bide
Ev işi yapma dedi bana benim doktorum canım bendede kanama alanı var leke geliyorBen evdeyim zaten. Yaptığım tel şey ev işi ve yemek çoğunlukla yatıyorum. Doktor düşük tehliken var demişti.. Ara ara da kahverengi leke geliyo filan.. Ay ne yıprattı bu süreç ya
Ne desek ne söylesek boş .Rabbim en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik bebek nasip etsin inşallah
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin , dualarım sizinle
Çok üzüldümdaha çok gençsin, rabbim sabır versin ve en kısa zamanda sıkıntısız geçirebileceğin sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
Allah istediğin zaman içinde sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Üzülmek doğal bir süreç ama kendinizi yipratmayin.
Canım bunu yaşayan bilir maalesef.Acini derinden hissediyorumben hep eğer sağlıklı olsaydı yaşardı diye düşündüm. Demek ki onun için böylesi daha hayirliydi. Allah sagliklica hayirlica evladını kucağına almayı nasip etsin. Biraz zaman ver kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?