- 26 Temmuz 2017
- 4.210
- 8.846
- 158
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #4.641
İlaç yazdı rapor yazmadı sadece mesajlaşma olduğu için galiba inşallah ilaç iyi gelir ya gerçekten çok zorlanıyorum su an dakika sayıyorum eve gitmek içinBence rapor almalısın evde bir kaç gün dinlenmelisin aynı zaman da bulantı ilacı da alabilirsin doktoruna söyleyerek bu şekilde çalışman zor olabilir zaten halsiz düşersin kusma oldukça
Ayni durumdayiz banada rapor vermedi doktorİlaç yazdı rapor yazmadı sadece mesajlaşma olduğu için galiba inşallah ilaç iyi gelir ya gerçekten çok zorlanıyorum su an dakika sayıyorum eve gitmek için
Ben alışığım rapor alamamaya ya benim belimde platin var bazen öyle bir oluyorum ki bacaklarımı hissetmiyorum tekerlekli sandalyeyle gidiyorum acile narkotik serum veriyolar rapor da verir misiniz diyorum vermiyolar başhekim onay versin ya da kendi klinik şefin versin diyolar öyle ilginç bir rapor sistemi var sıkma canını köle gibi çalışmamızı bekliyolar gerçekten sağlıklı olmamızı umursayan yokAyni durumdayiz banada rapor vermedi doktor
Cidden napicagimi şaşırdım günler saatler geçmiyor. Sürekli mide bulantısı azıcık zorlaşan anında istiğfar ediyorum. Bu şekilde ise gelip millete ne faydam olcak ki. Kadınlara eziyet başka birşey degilBen alışığım rapor alamamaya ya benim belimde platin var bazen öyle bir oluyorum ki bacaklarımı hissetmiyorum tekerlekli sandalyeyle gidiyorum acile narkotik serum veriyolar rapor da verir misiniz diyorum vermiyolar başhekim onay versin ya da kendi klinik şefin versin diyolar öyle ilginç bir rapor sistemi var sıkma canını köle gibi çalışmamızı bekliyolar gerçekten sağlıklı olmamızı umursayan yok
Benim hiçbir faydam yok Allah'tan arkadaşlarım anlayışlı sen dinlen diyolar stajyer de var o yapıyo işimi ben boş boş oturuyorum zaten çoğu zaman lavabodayım kusmaktan. Cuma günü kendi işimi kendim yapmam gerekecek o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum inşallah o zamana toplar biraz ilaç beniCidden napicagimi şaşırdım günler saatler geçmiyor. Sürekli mide bulantısı azıcık zorlaşan anında istiğfar ediyorum. Bu şekilde ise gelip millete ne faydam olcak ki. Kadınlara eziyet başka birşey degil
Canım ben şimdi doktordan geldimPilav gibi mi yapiorsn canm. İçin dişim hamur oldu reflü yapıyor yediğim herşey ağzıma geliyor. Ağrıyor midem blmyrm bende napicam
İnşallah teşekkür ederimGeçmiş olsun. Bunun sonrasinda sağlıklı bir gebeliginiz oluşacaktır. İki ya da üç adet sonrası diyor genelde doktorlar
Teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Sat 7 ekimdi. Ultrasonda bebegin olmadığını ben de her defasında gördüm. O yüzden razı geldim oldum. Doktor da çok emindi zatenYaa ama bizim senle haftamız aynı değil miydi daha erken olması lazımçok üzüldüm bundada vardır bir hayır tekrar olur Rabbim bebegini kucağına almayı nasip etsin
Üzülmeyin benimde öyle olmuştu ilk gebeliğim sonra bı kızım oldu çok şükür.cok geçmiş olsunSat 7 ekimdi. Ultrasonda bebegin olmadığını ben de her defasında gördüm. O yüzden razı geldim oldum. Doktor da çok emindi zaten
Ben ilk hamileligimde bunu kulandim şimdi de 2/3 günde bir kabiz olunca kulaniyorum hastaneden vermislerdi bana bebek ve hamilelere uygun doktorunuza bi sorun istersenizBen kuru meyveler de tüketemiyprım kabızlık için diyetisyen yasakladı kuru meyvelerivalla çok zorluyor beni kabızlık.
Kizlar ne yapiyorsunuz hamilelik nasil geciyor benim kusmalarim gunde ikiye duştu ve acayip uykum halim var
Bu arada listeyi tamamladim adi listede olmayanlar msj atsinlar bana
Bilgisayarda biseyler yazmak bile enerji istiyor.Bu süreci çok çabuk atlatırız inşallahBenim hiçbir faydam yok Allah'tan arkadaşlarım anlayışlı sen dinlen diyolar stajyer de var o yapıyo işimi ben boş boş oturuyorum zaten çoğu zaman lavabodayım kusmaktan. Cuma günü kendi işimi kendim yapmam gerekecek o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorum inşallah o zamana toplar biraz ilaç beni
Yok canım senle aynı değilmişiz. En azından oluşup da sonradan bişey olmadı öyle düşün. Kürtaj zor her ne kadar 10 dkka sürüyor deselerde bunaltıcı bı surec. Tekrar olcak inşallahSat 7 ekimdi. Ultrasonda bebegin olmadığını ben de her defasında gördüm. O yüzden razı geldim oldum. Doktor da çok emindi zaten
Cook şükürKızlar ben doktordan geldim
Çok şükür bin şükür kalp atışını duymak nasip oldurabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Bulantı için de bana cariban diye bir ilaç verdi belki burada bazılarına da yardımcı olmuş olurumbebeğe zararı yokmuş sadece biraz iştah açıp bulantıyı alıyormuş tam olmasa da
Yok canım senle aynı değilmişiz. En azından oluşup da sonradan bişey olmadı öyle düşün. Kürtaj zor her ne kadar 10 dkka sürüyor deselerde bunaltıcı bı surec. Tekrar olcak inşallah
Amin inşallah hepimizeCook şükürRabbim bekleyen herkese bu haberi nasip etsin hayırlı olsun
bilmiyorum canimTeşekkür ederim kuzum yarım hastabeye gidicem kaç haftalık oluyor acaba
tmm eklerim canimBen yokum tahmini doğum 3 ağustos ama eminim temmuzda gelecek son adet 28.10.22 . 2 cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?